Tijana Jurić - vesti

"Mene blatite, ali moju Tijanu i rad Fondacije – ne"

B92 petak, 19. oktobar 2018.
B92: "Mene blatite, ali moju Tijanu i rad Fondacije – ne"
Beograd -- Osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić obratio se javnosti putem Fejsbuka zbog navoda koji su se pojavili u hrvatskim medijima.
Hrvatski nedeljnik "Ekspres" je objavio informaciju da je Jurić u martu 2011. godine osuđen na godinu dana zatvora, kad je, navodno, iz podzemnog rezervoara benzinske pumpe na kojoj je radio nestalo 30.000 litara goriva, a šteta... »

Otac Tijane Jurić robijao zbog goriva?! Igor se stidi svoje prošlosti, ali nije sve tako kako pišu komšije

Alo petak, 19. oktobar 2018.
Alo: Otac Tijane Jurić robijao zbog goriva?! Igor se stidi svoje prošlosti, ali nije sve tako kako pišu komšije
Otac svirepo ubijene Tijane Jurić, Igor, 2011. osuđen je zbog krađe 30 tona goriva, objavio je hrvatski nedeljnik "Ekspres".
"Igor je u martu 2011. osuđen na godinu dana zatvora, kad je iz podzemnog rezervoara benzinske pumpe na kojoj je radio nestalo 30.000 litara goriva, a šteta je procenjena na 22.000 evra. Jurić je priznao krađu, navodeći da je... »

Šokantno otkriće! Otac Tijane Jurić robijao zbog krađe 30.000 litara goriva Igor: Svoje prošlosti se stidim do srži!

Kurir petak, 19. oktobar 2018.
Otac svirepo ubijene Tijane Jurić, Igor, 2011. osuđen je zbog krađe 30 tona goriva, objavio je hrvatski nedeljnik "Ekspres". Ovaj nedeljnik otkrio je šokantne detalje iz prošlosti osnivača fondacije "Tijana Jurić" "Igor je u martu 2011. osuđen na godinu dana zatvora, kad je iz podzemnog rezervoara... »

Šta se čeka? Ovaj udarac sudskog čekića čisti ubice dece sa ulica Srbije

Sputnik utorak, 16. oktobar 2018.
Dok u Fondaciji „Tijane Jurić“ sumnjaju u rad državne komisije koja bi trebalo da predvidi izmene krivičnog zakonika i uvede doživotni zatvor za najteža krivična dela prema deci, trudnicama i nemoćnima, Ministarstvo pravde očekuje da će eksperti uskoro izaći sa rešenjem.
Više od 160 hiljada građana dalo je svoj potpis za inicijativu da se za najteža krivična dela počinjena nad decom, trudnicama i nemoćnim licima, uvede kazna doživotnog zatvora. Fondacija „Tijana Jurić“ inicijativu je predala... »

VESTI: Zaev javno ucenjuje poslanike? (video)

Sputnik utorak, 16. oktobar 2018.
Pratite vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima: Šta za ruske vernike znači prekid dijaloga Sinoda Ruske pravoslavne crkve i Carigradske patrijaršije? Da li će vojno neutralne skandinavske zemlje zbog navodne „ruske pretnje“ ući u NATO? Fondacije „Tijana Jurić“ i dalje traži doživotni zatvor za ubice... »

Teška ispovest igora jurića: Pitao sam se da li je neko maltretira, da li se plaši, da li je gladna, a ona je već bila mrtva...

Pravda ponedeljak, 15. oktobar 2018.
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio.
- Tijanina najveća greška bila je to što se nalazila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. On Tijanu nikada pre te noći nije sreo, niti je znao. Jednostavno, on je tražio žrtvu te noći, a to je, nažalost, bila naša Tijana – kaže... »

Četiri godine nakon ubistva Tijane Jurić, njen otac napokon progovorio o monstruoznom ubici

Srbija danas nedelja, 14. oktobar 2018.
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio
– Tijanina najveća greška bila je to što se nalazila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. On Tijanu nikada pre te noći nije sreo, niti je znao. Jednostavno, on je tražio žrtvu te noći, a to je, nažalost, bila naša Tijana – kaže... »

Igor Jurić šokirao ispovešću: Nad Tijaninim ubicom sam se u jednom trenu čak i sažalio! A tužilac mi je rekao da ona nije dovoljno svirepo ubijena!

Kurir nedelja, 14. oktobar 2018.
Igor Jurić se prisetio kobne noći, ali i onoga što je sledilo potom!
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo,... »

Igor Jurić progovorio o monstrumu iz Surčina koji mu je silovao i ubio ćerku! Njegove reči zaboleće sve roditelje

Alo nedelja, 14. oktobar 2018.
Alo: Igor Jurić progovorio o monstrumu iz Surčina koji mu je silovao i ubio ćerku! Njegove reči zaboleće sve roditelje
Tijana je ubijena na najmonstruozniji način.
Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio –... »

Intervju Igor Jurić: Ubice dece ne smeju na ulicu

Večernje novosti nedelja, 14. oktobar 2018.
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" za naš list: Ljudi se poistovećuju sa mnom zbog surovog ubistva moje ćerke Tijane. Stručnjaci tvrde da ih je nemoguće resocijalizovati
VIŠE od 160.000 građana dalo je svoj potpis za inicijativu da se za najteža krivična dela, počinjena prema deci, trudnicama i nemoćnim licima, uvede kazna doživotnog zatvora. Inicijativa je predata Skupštini, ali se ne zna da li... »

©2019 Netmark d.o.o.