Tijana Jurić

Majka već dve godine ne zna šta je sa Norom, a sada se oglasio on i ima poruku za oca koji je oteo devojčicu

Srbija danas 18.12.2019
Jurić je siguran da otac Eleoonore Arežine, Milan, prati dešavanja koja su vezana za njegovu ćerku. Miroslava Babić iz Subotice, majka devetogodišnje Eleonore Arežine već dve godine ne zna gde joj je ćerka, jer ju je otac, Miroslavin bivši muž… »

IGOR JURIĆ Svi smo potencijalne žrtve

Dnevnik 15.12.2019
Da vreme ne leči baš sve rane dokazuje i Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić”, priznavši da mu je svakog dana sve teže da priča o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu leta 2014. godine kada je ubijena njegova petnaestogodišnja… »

Ukradena bezbednost: Pedofilija u porastu jer nismo dorasli internet tehnologiji

OK radio 14.12.2019
"Ukradena bezbednost" naziv je tribine na temu pedofilije, trgovine ljudima i drugih opasnosti koje deci prete na internetu, a koja je održana u Domu vojske u Vranju, u organizaciji Grada i Fondacije "Tijana Jurić". Tribina je deo preventivnih… »

Tijana klik: Da deca prepoznaju opasnost na društvenim mrežama

OK radio 14.12.2019
U organizaciji Fondacije "Tijana Jurić" i lokalne samouprave u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić” u Vranju učenicima 7. i 8. razreda sa teritorije grada, održano je preventivno predavanje pod nazivom „Tijana klik“. O bezbednoj upotrebi interneta… »

Moje dete Nora je sa ocem monstrumom, može da je ubije: U paklu sam godinama, imam dnevnik nasilja

Telegraf 14.12.2019
"Nora je sa četiri godine stajala između nas dvoje i rekla: Nemoj ubiti mamicu!" Subotičanka Miroslava Babić je svoju ćerku Eleonoru A. (9) poslednji put videla 20. novembra 2017. godine u privatnoj francuskoj školi u Beču. Od tada, ni glasa. Ne… »

Otac Tijane Jurić edukovao mlade o bezbednoj upotrebi interneta

Vranje news 13.12.2019
U organizaciji Fondacije Tijana Jurić i lokalne samouprave u Osnovnoj školi Vuk Karadžić u Vranju učenicima sedmog i osmog razreda sa područja grada održano je predavanje pod nazivom "Tijana klik". O bezbednoj upotrebi interneta, govorio je Igor… »

Edukativni program Fondacije „Tijane Jurić“

Jugmedia 13.12.2019
U organizaciji Fondacije „Tijana Jurić“ danas će u Vranju, u 13 sati, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ za učenike 7. i 8. razreda biti održana edukacija „Tijana klik“ na temu bezbedna upotreba interneta. Ova fondacija će večeras od 18… »

Edukativni programi Fondacije Tijana Jurić u petak u Vranju

Vranje news 12.12.2019
Predavanje i tribina u organizaciji Fondacije Tijana Jurić, na kojoj će govoriti Igor Jurić, osnivač fondacije i Tijanin otac, biće održana u petak 13. decembra u Vranju. U OŠ Vuk Karadžić od 13 časova planirana je edukacija za učenike sedmog i… »

Jurić: Brzina ključna za pronalaženje nestalih osoba

RTV 12.12.2019
BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je danas na seminaru na temu "Potraga za nestalom decom" da je potrebno podići svest o tome da se svake godine broj nestalih lica povećava, te poručio da je brzina ključna za pronalaženje… »

Jurić: Brzina ključna za pronalaženje nestalih osoba

IndeksOnline 12.12.2019
BEOGRAD – Osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je danas na seminaru na temu “Potraga za nestalom decom” da je potrebno podići svest o tome da se svake godine broj nestalih lica povećava, te poručio da je brzina ključna za… »

Vesti dana »