Tijana Jurić

Predugo je trajalo pronalaženje Monike i hapšenje Malčanskog berberina: Oglasio se Igor Jurić

Večernje novosti 05.01.2020
Uz zahvalnost svima koji su pomogli da se slučaj reši još jednom apelujem na državu na važnost uvođenja „Amber alerta“ koji bi nam pomogao da budemo brži i efikasnij, rekao je Igor Jurić. Povodom hapšenja Ninoslava Jovanovića oglasio se i… »

"Neophodan nam je Amber alert!" Nakon hapšenja Malčanskog berberina oglasio se Igor Jurić

Srbija danas 05.01.2020
Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je dana oko 14 i 20. Povodom hapšenja Ninoslava Jovanovića oglasio se i predsednik Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić. On se oglasio na Tviteru. - Malčanski berberin uhapšen je posle… »

“Predugo je trajala potraga za Monikom i otmičarem”: Igor Jurić o hapšenju Ninoslava Jovanovića

Nedeljnik 05.01.2020
Fotografija: Igor Pavićević Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, oglasio se povodom vesti o hapšenju Ninoslava Jovanovića poznatog kao “Malčanski berberin” za kojim je policija tragala 17 dana zbog osnovane sumnje da je oteo maloletnu… »

Prva fotografija Igora Jurića u novoj godini kida dušu! Na njoj pokojna Tijana i druga ćerka u zagrljaju

Alo 02.01.2020
Slika iz perioda kada su devojčice imale po 10 godina! Igor Jurić objavio je prvog dana nove 2020. godine veoma emotivnu fotografiju svojih dveju ćerki - nastradale Tijane i njene sestre Saške. Na osnovu fotografije, reklo bi se da je nastala u… »

Da li je policija kasnila za Monikinim otmičarem?

Danas 31.12.2019
Nakon pronalaženja devojčice iz Niša koju je oteo osuđeni silovatelj Ninoslav Jovanović Dramatični nestanak maloletne Monike Karimanović (12) iz Niša, koju je 20. decembra ujutru, na putu do škole oteo višestruki osuđeni silovatelj Ninoslav… »

Prvi korak ka uvođenju Amber alerta: Roditeljima će stizati i SMS poruka ako deca izostanu iz škole

Telegraf 31.12.2019
Odmah posle praznika formira se radna grupa koja će raditi na sistemu obaveštavanja javnosti u slučajevima nestale dece. Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", predložio je juče premijerki Ani Brnabić i predstavnicima Ministarstva pravde i… »

Jurić: Moramo uvesti „Amber alert”

Politika 29.12.2019
Ovakav sistem obaveštenja podrazumeva da svi mediji, kad se desi nestanak deteta, prekinu emitovanje programa i odmah o tome obaveste javnost. Kada je pre pet godina oteta i ubijena petnaestogodišnja Tijana Jurić, njen otac Igor, javno se založio za… »

Jurić: Bio sam ozbiljno zabrinut za Monikin život

Blic 29.12.2019
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić zahvalio se svima koji su bili uključeni u potragu i doprineli da Monika K. (12) bude pronađena. "Bio sam ozbiljno zabrinut za život devojčice, 10 dana je predug period. Zahvalan sam svima koji su bili… »

Jurić: Ozbiljno sam bio zabrinut za Monikin život

Telegraf 29.12.2019
Zahvalan sam svima koji su se uključili u potragu. Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koja nosi ime po njegovoj ćerki koju je zverski ubio Dragan Đurić, posle vesti da je Monika Karimanović (12) pronađena i da je živa, kaže za… »

Potraga za Monikom Karimanović proširena na više knjaževačkih sela

Danas 27.12.2019
Potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović nastavljena je jutros, a kako Beta saznaje iz izvora bliskih istrazi, za devojčicom i njenim otmičarem se traga na više različitih lokacija u blizini knjaževačkih sela Podvis, Rgošte, Orešac i… »

Vesti dana »