Tijana Jurić

Fondacija "Tijana Jurić": Majci, koja nije učinila ništa da spreči ubistvo deteta, oduzeti pasoš

Telegraf 21.10.2019
Postoji velika mogućnost da će, sada kada joj je ukinut pritvor, Vesna Firulović, mama ubijene Lune, napustiti Srbiju kako joj ne bi bilo suđeno za ovo krivično delo. Krivično van-raspravno veće Višeg suda u Negotinu je ukinulo pritvor Vesni… »

Nataša Zukanović pobednica Festivala "Glas Anđela – Tijana Jurić"

RTV 20.10.2019
BAJMOK - Nataša Zukanović iz Beograda, pobednica je ovogodišnjeg Festivala "Glas Anđela – Tijana Jurić", koji je sinoć održan u Bajmoku. Takmičenje mladih pevača etno muzike je održano peti put u znak sećanja na tragično preminulu Tijanu… »

Peti Festival "Glas anđela - Tijana Jurić" u Bajmoku

RTV 19.10.2019
BAJMOK - Peti festival "Glas anđela – Tijana Jurić" biće održan danas u Sportskoj Sali u Bajmoku, sa početkom u 19 časova. Ove godine centralni program Festivala će biti takmičenje dece do 16 godina u izvođenju tradicionalne muzike, u okviru… »

Slika osmeha sestara Jurić koje je razdvojio monstrum: "Smisao postoji", nadljudska snaga roditelja

Telegraf 15.10.2019
Igro Jurić objavio je jednu staru fotografiju svojih ćerkica Saške i Tijane. "Smisao postoji. Čak i kada pomisliš da je sve besmisleno". Ove reči samo pokazuju koliko snage je Igor Jurić uložio u to da posle svega podigne glavu, da krene dalje i… »

Đorđević i Jurić o uvođenju sistema za brže pronalaženje nestale dece

Novi magazin 11.10.2019
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se sa osnivačem Fondacije "Tijana Jurić" Igorom Jurićem, kako bi razgovarali o pružanju podrške Ministarstva za uvođenje sistema "Amber alert" koji bi omogućio… »

Da li će uvesti sistem "Amber alert" u Srbiji zbog bržeg pronalaženja dece?

Telegraf 11.10.2019
Ministar Đorđević i Igor Jurić razgovartali su o uvođenju sistema koji bi omogućio brže i lakše pronalaženje nestale dece. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević sastao se sa osnivačem Fondacije "Tijana… »

Fondacija Tijana jurić: Nestala Anđela (15) iz Subotice, dečko je nagovorio da usred noći izađe iz kuće (foto)

Kurir 07.10.2019
Anđela Nikolaidis (15) nestala je u noći između 4. i 5. oktobra u Subotici. Ona je na nagovor dečka, koji je poznat policiji, izašla iz kuće, prenosi sajt Nestalisrbija.rs. "Nestanak devojčice prijavili su njeni bližnji u subotu, policija… »

Trbina Igora Jurića sutra u Lebanu

Jugmedia 03.10.2019
U Domu kulture “Radan“ u Lebanu, u petak 4. oktobra od 19 sati, Igor Jurić osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ održaće tribinu o trgovini ljudima, pedofiliji i nasilju na internetu. Tribina „Ukradena bezbednost“ koju je Fondacija „Tijana… »

"Amber alert" sistem omogućiće brži nalazak otete dece

RTV 30.09.2019
BEOGRAD - Fondacija "Tijana Jurić" pokrenula je inicijativu za uvođenje "Amber alert" sistema za obaveštavanje javnosti u slučaju nestalog deteta, koji je već dao dobre rezultate u nekim zemljama, i omogućio pronalazak dece, kažu predstavnici te… »

Zašto je važan "Amber alert": Najveći strah svih roditelja postaje stvarnost na ovom snimku (video)

Blic 30.09.2019
Fondacija "Tijana Jurić" ukazala je na značaj uvođenja sistema "Amber alert" kao pomoć u pronalaženju nestale dece. Fondacija je pripremila spot, koji beleži dramatičnu priču o otmici devojčice koja se završava srećno zahvaljujući upravo… »

Vesti dana »