Tijana Jurić

Fondacija Tijana Jurić: U Srbiji svakog dana nestanu tri osobe

Moj Novi Sad 30.08.2020
Danas se obeležava Međunarodni dan nestalih. Fondacija Tijana Jurić upozorila je da Srbija sa zabrinjavajućom statistikom dočekuje ovaj datum. Tim povodom oni su napravili spot i pozvali institucije i društvo da, kako su kazali, ovom problemu… »

Fondacija Jurić: U Srbiji za godinu dana nestane između 1.500 i 2.000 ljudi! MUP demantuje: Te brojke nisu tačne!

Mondo 30.08.2020
Fondacija Tijana Jurić upozorila je da Srbija sa zabrinjavajućom statistikom dočekuje Međunarodni dan nestalih koji se obeležava danas, 30. avgusta. Fondacija Tijana Jurić upozorila je da Srbija sa zabrinjavajućom statistikom dočekuje Međunarodni… »

Fondacija Tijana Jurić upozorava na lošu statistiku, iz policije kažu - netačno

N1 Info 30.08.2020
Načelnik Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminala Uprave kriminalističke policije Milan Davidović izjavio je da registar nestalih Fondacije "Tijana Jurić" nije verodostojan, da sadrži "dosta netačnih podataka o nestalima", a da je proverom… »

MUP: Fondacija Tijana Jurić daje netačne podatke o nestalima

Blic 30.08.2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije demantovalo je danas navode Fondacije "Tijana Jurić" o broju nestalih u zemlji i ocenilo da njen registar nestalih nije verodostojan i da se na njemu nalazi dosta netačnih podataka. Načelnik Odeljenja za… »

MUP: Registar nestalih Fondacije "Tijana Jurić" nije verodostojan

RTS 30.08.2020
Načelnik Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminala UKP-a Milan Davidović rekao je, reagujući na navode Fondacije "Tijana Jurić" o broju nestalih, da Registar te fondacije nije verodostojan i da se na njemu nalazi dosta netačnih podataka… »

Dnevno u Srbiji nestane troje ljudi

B92 30.08.2020
Predstavnici Fondacije Tijana Jurić upozorili su danas, povodom Međunarodnog dana nestalih, da u Srbiji svakodnevno u proseku nestane troje ljudi. Procena je da u Srbiji godišnje nestane između 1.500 i 2.000 ljudi, naveli su predstavnici Fondacije… »

Dnevno u Srbiji nestane troje ljudi!

Vesti online 30.08.2020
Predstavnici Fondacije Tijana Jurić upozorili su danas, povodom Međunarodnog dana nestalih, da u Srbiji svakodnevno u proseku nestane troje ljudi. Procena je da u Srbiji godišnje nestane između 1.500 i 2.000 ljudi, naveli su predstavnici Fondacije… »

U Srbiji godišnje nestane 2.000 ljudi

OK radio 30.08.2020
Predstavnici Fondacije Tijana Jurić upozorili su danas, povodom Međunarodnog dana nestalih, da u Srbiji svakodnevno u proseku nestane troje ljudi, što je kako navode, zabrinjavajuća statistika. Procena je da u Srbiji godišnje nestane između 1.500 i… »

Fondacija Tijana Jurić: U Srbiji dnevno nestane troje ljudi, nebriga društva

Novi magazin 30.08.2020
Fondacija Tijana Jurić upozorila je da Srbija sa zabrinjavajućom statistikom dočekuje Međunarodni dan nestalih koji se obeležava danas, 30. avgusta. Tim povodom u Fondaciji su napravili spot i pozvali institucije i društvo da, kako su kazali, ovom… »

Fondacija Jurić: Srbija i dalje nema registar nestalih lica

Nova 30.08.2020
"Svakoga dana u Srbiji nestane troje ljudi, ali javni registar takvih lica još nije napravljen, niti je policija ikada iznela tačan broj nestalih", saopštila je Fondacija "Tijana Jurić". “Svakog dana u Srbiji, u proseku, nestane troje ljudi. To su… »

Vesti dana »