Tijana Jurić

Ponovo se pokrenula diskusija o uvođenju hemisjke kastracije u Srbiji! Ovo su razlozi zašto do sada nije

Pravda pre 23 dana
Otmica Monike Karimanović (12), devojčice iz Suvog Dola kod Niša, za koju se sumnjiči Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, inače, višestruki silovatelj i povratnik, iznova je pokrenula pitanje uvođenja hemijske kastracije u… »

Jurić: Osuđene pedofile neophodno držati pod nadzorom

N1 Info pre 22 dana
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić kaže da je neophodno osuđene pedofile i silovatelje i po izlasku iz zatvora držati pod jednom vrstom nadzora, kako bi se pratilo njihovo kretanje i po izlasku na slobodu. Izvor: N1 Povodom potrage za… »

Igor Jurić: Voleo bih da vidim tog sudiju i advokata koji su oslobodili „Malčanskog berberina“

Jugmedia pre 22 dana
Višestruki silovatelj, dva puta osuđivani Ninoslav Jovanović, osumnjičen je za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović. Oko “Malčanskog berberina” policija steže obruč . Devojčica je, veruje direktor policije, živa. Strah meštana… »

Veštačenje pokazalo: Hranitelj iz Šida uzimao pare za negu devojčice, pa je seksualno zlostavljao

Telegraf pre 22 dana
Prvi put napastvovanje se desilo pre 6 godina i trajalo je sve do trenutka dok nije uhapšen 19. januara ove godine. Devojčicu M. V. (17) iz Šida godinama je seksualno zlostavljao njen hranitelj, potvrdilo je veštačenje. Prema navodima Igora Jurića… »

Otkrivamo da li će Srbija ikada uvesti hemijsku kastraciju za pedofile: Ovo su razlozi zašto nije

Telegraf pre 23 dana
Prinudna kastracija ne može da postoji u našem krivično-pravnom sistemu, jer se smatra za surovo i nečovečno postupanje, koje je zabranjeno Ustavom i Evropskom konvencijom o ljudskim pravima. Otmica Monike Karimanović (12), devojčice iz Suvog Dola… »

Zašto je Srbiji potreban „AMBER alert“ sistem za obaveštavanje o nestanku dece

Sputnik pre 24 dana
Sistem „AMBER alert“ učinio bi da potraga za nestalom decom bude brža i efikasnija, kaže Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“, povodom nestanka devojčice Monike Karimanović iz Niša. Igor Jurić, osnivač fondacije koja je dobila… »

Kako bi tekla potraga za nestalom devojčicom iz Niša da u Srbiji funkcioniše Amber alert (VIDEO)

Luftika pre 26 dana
12-godišnja Monika Karimanović nestala je u petak u Suvom Dolu kod Niša. Monika je poslednji put viđena kada je krenula u školu, a njena majka tvrdi da je oteta. Povodom nestanka 12-godišnje Monike oglasio se i Igor Jurić, osnivač fondacije… »

Ovako bi izgledala potraga za devojčicom iz Niša da u Srbiji funkcioniše Amber alert

Telegraf pre 27 dana
Monika Karimanović (12) nestala je u petak na putu do škole, a njena majka misli da je devojčica oteta. Devojčica Monika Karimanović (12) iz Niša nestala je u petak kada je iz Suvog Dola kod Niša, gde živi, krenula u školu. Njena majka sumnja da… »

Majka već dve godine ne zna šta je sa Norom, a sada se oglasio on i ima poruku za oca koji je oteo devojčicu

Srbija danas pre 30 dana
Jurić je siguran da otac Eleoonore Arežine, Milan, prati dešavanja koja su vezana za njegovu ćerku. Miroslava Babić iz Subotice, majka devetogodišnje Eleonore Arežine već dve godine ne zna gde joj je ćerka, jer ju je otac, Miroslavin bivši muž… »

IGOR JURIĆ Svi smo potencijalne žrtve

Dnevnik 15.12.2019
Da vreme ne leči baš sve rane dokazuje i Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić”, priznavši da mu je svakog dana sve teže da priča o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu leta 2014. godine kada je ubijena njegova petnaestogodišnja… »

Vesti dana »