Tijana Jurić

Jurić: Brzina ključna za pronalaženje nestalih osoba

RTV 12.12.2019
BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je danas na seminaru na temu "Potraga za nestalom decom" da je potrebno podići svest o tome da se svake godine broj nestalih lica povećava, te poručio da je brzina ključna za pronalaženje… »

Jurić: Brzina ključna za pronalaženje nestalih osoba

IndeksOnline 12.12.2019
BEOGRAD – Osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić rekao je danas na seminaru na temu “Potraga za nestalom decom” da je potrebno podići svest o tome da se svake godine broj nestalih lica povećava, te poručio da je brzina ključna za… »

Jurić i NVO kažu da se međusobno uvažavaju, ali se oštro spore oko jednog tvita

N1 Info 11.12.2019
Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", izjavio je za N1 da podržava inicijativu nevladinih organizacija koje su od Ustavnog suda zatražile da preispita ustavnost promene Krivičnog zakonika kojima se uvodi doživotna kazna zatvora za ubice… »

Igoru Juriću pokrajinsko priznanje za ljudska i manjinska prava

Moj Novi Sad 10.12.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava "Ljudevit Mičatek" osnivaču Fondacije "Tijana Jurić". Čestitajući prvom dobitniku ovog priznanja Igoru Juriću za istrajnu i… »

Igor Jurić dobitnik priznanja za ljudska i manjinska prava „Ljudevit Mičatek“

Danas 10.12.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava „Ljudevit Mičatek“ osnivaču Fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću, saopštila je Pokrajinska vlada. Čestitajući prvom… »

Kazna doživotnog zatvora - kršenje ljudskih prava ili preventivna mera?

RTV 10.12.2019
SUBOTICA - Početkom meseca, u Srbiji je uvedena nova vrsta krivične sankcije, u pitanju je doživotni zatvor. Ubica deteta, počinilac obljube nad nemoćnim licem, trudnom ženom ili detetom sa smrtnim ishodom, biće osuđen na doživotnu kaznu zatvora… »

Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava Igoru Juriću

Kurir 10.12.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava „Ljudevit Mičatek“ osnivaču Fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću. Čestitajući prvom dobitniku ovog priznanja Igoru… »

Vučević: Nulta tolerancija za nasilje nad decom

Blic 04.12.2019
Nulta tolerancija za nasilje nad decom i za one koji okreću glavu od tog problema - ključna je poruka gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića sa juče održanog skupa o nacrtu Strategije za zaštitu dece od nasilja od 2020. do 2023. Javnu raspravu… »

Đorđević: Nasilnicima nad decom nije mesto na naslovnim stranama već u zatvoru

Novi magazin 04.12.2019
Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas u Novom Sadu da nasilnicima nad decom nije mesto na naslovnim stranama, "već u zatvoru i u registru koji bi bio javno dostupan svima i transparentan". "To je moje lično… »

Vučević: Naš zadatak je da zaštitimo svako dete od te pošasti! Igor Jurić: Strategija će smanjiti stopu nasilja

Alo 04.12.2019
Za Fondaciju ''Tijana Jurić'' ovo je najvažnija strategija, jer predstavlja odgovor države na pojavu porasta nasilja nad decom. Nulta tolerancija za nasilje nad decom i za one koji okreću glavu od tog problema - ključna je poruka gradonačelnika… »

Vesti dana »