Tijana Jurić

Upozorenje: Pedofili za ovu bebu pišu da je seksi, ne objavljujte slike svoje dece

Večernje novosti 21.08.2020
IGOR Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić na društvenoj mreži tviter objavio je novo upozorenje za roditelje. - Kada "okačite" fotografiju vašeg deteta na društvenu mrežu , budite svesni toga da ste u opasnost doveli svoje dete. Možda ćete kao… »

Sećate li se ove devojčice? Srećan ti 19. rođendan i izvini što ništa nismo uradili za tebe

Luftika 14.08.2020
Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, potresnim rečima podsetio nas je pre dva dana na Fejsbuku na tragičan i nikada rešen slučaj nestanka Barbare Vitez. “Sećate li se ove devojke? Nestala je 25.11.2016, a do dana današnjeg o njenoj… »

Važno upozorenje igora jurića roditeljima: Ovo nemojte da radite!

Mondo 10.08.2020
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i otac ubijene devojčice još jednom apeluje na roditelje da paze gde kače fotografije svoje dece. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i otac ubijene devojčice još jednom apeluje na roditelje da paze gde kače… »

Jurić: Uhapšeni silovatelj dečaka nije sa mog spiska

Nova 08.08.2020
Policija u Novom Sadu tokom jučerašnjeg dana uhapsila je M. M. (27) zbog sumnje da je silovao maloletnika, a vest o njegovom privođenju objavio je osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić, rekavši da je još jedan pedofil "pao". Portal Nova.rs… »

Oglasio se MUP o pedofilu iz Novog Sada

Alo 08.08.2020
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je da je danas u Novom Sadu uhapšen pedofil. "Nema tih para koje mogu da zamene onaj osećaj kada iz ruku pedofila istrgneš dete i spasiš ga, vratiš ga životu i porodici, a zlikovca strpaš iza… »

Jurić objavio: U Novom Sadu uhapšen pedofil

Večernje novosti 07.08.2020
OSNIVAČ "Fondacije Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je da je danas u Novom Sadu uhapšen pedofil. Ministarstvo unutrašnjih poslova, međutim, nije potvrdilo njegove navode. Jurić je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da je danas u Novom Sadu "pao"… »

Jurić: U Novom Sadu uhapšen pedofil

Politika 07.08.2020
Osnivač „Fondacije Tijana Jurić” Igor Jurić objavio je da je u Novom Sadu uhapšen pedofil. Ministarstvo unutrašnjih poslova, međutim, nije potvrdilo njegove navode. Jurić je na svom nalogu na „Fejsbuku” napisao da je danas u Novom Sadu… »

Oglasio se MUP o pedofilu iz Novog Sada: Zlostavljao momka od 16 godina

B92 07.08.2020
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je da je danas u Novom Sadu uhapšen pedofil. "Nema tih para koje mogu da zamene onaj osećaj kada iz ruku pedofila istrgneš dete i spasiš ga, vratiš ga životu i porodici, a zlikovca strpaš iza… »

Jurić: U Novom Sadu uhapšen pedofil

Dnevnik 07.08.2020
BEOGRAD: Osnivač "Fondacije Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je da je danas u Novom Sadu uhapšen pedofil. Ministarstvo unutrašnjih poslova, međutim, nije potvrdilo njegove navode. Jurić je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da je danas u Novom Sadu… »

Jurić: U Novom Sadu uhapšen pedofil

Sputnik 07.08.2020
Osnivač "Fondacije Tijana Jurić" Igor Jurić objavio je da je danas u Novom Sadu uhapšen pedofil. Ministarstvo unutrašnjih poslova, međutim, nije potvrdilo njegove navode. Jurić je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da je danas u Novom Sadu "pao"… »

Vesti dana »