Tijana Jurić

KOLAŠINCU PRETI KAZNA DO 12 GODINA ROBIJE! Zakon u Srbiji promenjen, napad na novinare je teško krivično delo!

Sandžak haber pre 4 dana
Novim zakonskim rešenjima u krivičnom zakonodavstvu Srbije, čija primena počinje 1. decembra 2019. godine, ukida se kazna zatvora od 30 do 40 godina i uvodi doživotna kazna zatvora za najteža krivična dela. Doživotna kazna predviđena je za teško… »

Poruka devojci koja je "nestala" i pola Srbije je tražilo dok se ona zezala

Noizz pre 9 dana
Sećam se noći kada je stigla vest da je mala Tijana Jurić nađena – mrtva. Sećam se i jutra posle kada sam pila kafu, spremala se da počnem dan i razmišljala o tome kako svet posle toga ima manje smisla. Kako smo kao ljudski rod promašeni ako ne… »

"Zlo koje je tebi naneto, spasava drugu decu" Igor Jurić objavio fotografiju zbog koje će cela Srbija plakati (foto)

Srbija danas pre 10 dana
Tijana Jurić je oteta i ubijena pre 6 godina. Pozadina borbe i svega što radi Igor Jurić za nestalu i decu koja se zlostavljaju, za pravdu u Srbiji, odavno je poznata, ali on nikako ne zaboravlja i da nas podseti šta je razlog tome. Osnivač Fondacije… »

Bolne reči Igora Jurića uz Tijaninu sliku iz detinjstva: Zlo koje je tebi naneto, spasava drugu decu

Telegraf pre 10 dana
Tijana Jurić je oteta i ubijena pre 6 godina. Pozadina borbe i svega što radi Igor Jurić za nestalu i decu koja se zlostavljaju, za pravdu u Srbiji, odavno je poznata, ali on nikako ne zaboravlja i da nas podseti šta je razlog tome. Osnivač Fondacije… »

Amerikanac mučio srpkinju u Vijetnamu: Devojka (35) spasena iz kandži manijaka

Kurir pre 10 dana
Žena se obratila fondaciji „Tijana Jurić“ i Ministarstvu spoljnih poslova za pomoć, jer ju je partner držao zaključanu u hotelu i maltretirao je danima. Državljanka Srbije (35) spasena je iz kandži Amerikanca, koji ju je danima zlostavljao i… »

Beograđanka preživela agoniju u vijetnamu: Amerikanac je zarobio i mučio, brzom reakcijom nadležnih izbavljena i vraćena u…

Blic pre 10 dana
Državljanka Srbije koja je preživela užasnu totruru i psihičko zlostavljanje u Vijatnamu uspešno je vraćena u domovinu i zahvaljujući munjevitoj akciji Ministarstva spoljnih poslova, MUP i Fondacije "Tijana Jurić" izbavljena je iz kandži… »

Beograđanku zlostavljali danima u hotelskoj sobi: Srpkinja preživela horor u Vijetnamu! Izbavljena iz kandži manijka

Kurir pre 11 dana
Državljanka Srbije koja je preživela totruru i psihičko zlostavljanje u Vijatnamu konačno je vraćena u domovinu. Tridesetpetogodišnja Beograđanka (ime poznato redakciji) preživela je pakao u gradu Nja Čang, gde ju je Amerikanac kojeg je upoznala… »

Srpkinja u vijetnamu preživela užas! Amerikanac je danima držao zaključanu, spasavanje kao na filmu

Srbija danas pre 12 dana
Tridesetpetogodišnja Beograđanka preživela je pakao u gradu Nja Čang. Državljanka Srbije koja je preživela užasnu totruru i psihičko zlostavljanje u Vijatnamu uspešno je vraćena u domovinu zahvaljujući munjevitoj akciji Ministarstva spoljnih… »

Registar pedofila u Srbiji: Treba li da bude javan?

Moj Novi Sad pre 12 dana
Sve češće smo svedoci privođenja osoba za koje se sumnja da su predatori te se postavlja pitanje da li roditelji imaju pravo da znaju ako je osuđivani pedofil u okruženju njihove dece, da li živi u komšiluku i nalazi se na slobodi. Nakon što je… »

"Dobar dan komšinice, ja sam pedofil": Da li registar pedofila i u Srbiji treba da bude javan?

Blic pre 13 dana
Alarmiranje javnosti o osuđivanom pedofilu iz užičkog kraja, koji se nalazi na slobodi nakon što je odslužio zatvorsku kaznu za to delo, ali i niz sličnih slučajeva poput Malčanskog berberina koji su potresli Srbiju, ponovo je otvorilo pitanje -… »

Vesti dana »