Tijana Jurić

Peti Festival "Glas anđela - Tijana Jurić" u Bajmoku

RTV pre 1 dan
BAJMOK - Peti festival "Glas anđela – Tijana Jurić" biće održan danas u Sportskoj Sali u Bajmoku, sa početkom u 19 časova. Ove godine centralni program Festivala će biti takmičenje dece do 16 godina u izvođenju tradicionalne muzike, u okviru… »

Slika osmeha sestara Jurić koje je razdvojio monstrum: "Smisao postoji", nadljudska snaga roditelja

Telegraf pre 5 dana
Igro Jurić objavio je jednu staru fotografiju svojih ćerkica Saške i Tijane. "Smisao postoji. Čak i kada pomisliš da je sve besmisleno". Ove reči samo pokazuju koliko snage je Igor Jurić uložio u to da posle svega podigne glavu, da krene dalje i… »

Đorđević i Jurić o uvođenju sistema za brže pronalaženje nestale dece

Novi magazin pre 8 dana
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se sa osnivačem Fondacije "Tijana Jurić" Igorom Jurićem, kako bi razgovarali o pružanju podrške Ministarstva za uvođenje sistema "Amber alert" koji bi omogućio… »

Da li će uvesti sistem "Amber alert" u Srbiji zbog bržeg pronalaženja dece?

Telegraf pre 8 dana
Ministar Đorđević i Igor Jurić razgovartali su o uvođenju sistema koji bi omogućio brže i lakše pronalaženje nestale dece. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević sastao se sa osnivačem Fondacije "Tijana… »

Fondacija Tijana jurić: Nestala Anđela (15) iz Subotice, dečko je nagovorio da usred noći izađe iz kuće (foto)

Kurir pre 12 dana
Anđela Nikolaidis (15) nestala je u noći između 4. i 5. oktobra u Subotici. Ona je na nagovor dečka, koji je poznat policiji, izašla iz kuće, prenosi sajt Nestalisrbija.rs. "Nestanak devojčice prijavili su njeni bližnji u subotu, policija… »

Trbina Igora Jurića sutra u Lebanu

Jugmedia pre 17 dana
U Domu kulture “Radan“ u Lebanu, u petak 4. oktobra od 19 sati, Igor Jurić osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ održaće tribinu o trgovini ljudima, pedofiliji i nasilju na internetu. Tribina „Ukradena bezbednost“ koju je Fondacija „Tijana… »

„Amber alert" sistem omogućiće brži nalazak otete dece

Dnevnik pre 19 dana
BEOGRAD: Fondacija "Tijana Jurić" pokrenula je inicijativu za uvođenje "Amber alert" sistema za obaveštavanje javnosti u slučaju nestalog deteta, koji je već dao dobre rezultate u nekim zemljama, i omogućio pronalazak dece, kažu predstavnici te… »

Zašto je važan "Amber alert": Najveći strah svih roditelja postaje stvarnost na ovom snimku (video)

Blic pre 20 dana
Fondacija "Tijana Jurić" ukazala je na značaj uvođenja sistema "Amber alert" kao pomoć u pronalaženju nestale dece. Fondacija je pripremila spot, koji beleži dramatičnu priču o otmici devojčice koja se završava srećno zahvaljujući upravo… »

„Amber alert“ sistem omogućiće brži nalazak otete dece

Studio B pre 19 dana
Fondacija „Tijana Jurić“ pokrenula je inicijativu za uvođenje „Amber alert“ sistema za obaveštavanje javnosti u slučaju nestalog deteta, koji je već dao dobre rezultate u nekim zemljama, i omogućio pronalazak dece, kažu predstavnici te… »

Cela država biće uključena u sistem koji bi olakšao pronalazak nestale dece

Radio 021 pre 20 dana
Konferencija "Bezbednost i odgovornost", koju već četiri godine u Subotici organizuje Fondacija "Tijana Jurić", ove godine ukazala je na značaj uvođenja sistema "Amber alert" kao pomoć u pronalaženju nestale dece. "Uviđaj je pokazao da je tri sata… »

Vesti dana »

EU će pričekati s odlukom o odgodi Brexita

Al Jazeera pre 33 minutajoš 17 povezanih

Indonežani nazvali Luku Jovića bosanskim fudbalerom!

Vesti online pre 3 satajoš 9 povezanih

Srbi narod koji je reč „sloboda” doneo na Balkan

Politika pre 3 satajoš 7 povezanih