Tijana Jurić - vesti

Najpoznatiji novosadski silovatelj napao medicinsku sestru

Luftika pre 2 dana
Samo 3 meseca nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, najpoznatiji novosadski silovatelj Dušan Mugarski Pikaso ponovo je napao žensku žrtvu. On je u Klinici za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine nožem povredio medicinsku radnicu M. Č. (44). Ovo je na društvenim mrežama objavio osnivač... »

Jurić: Krajnje je vreme za izmene Krivičnog zakonika

RTV pre 5 dana
RTV: Jurić: Krajnje je vreme za izmene Krivičnog zakonika
BEOGRAD - Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika, koje podrazumevaju uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteže oblike krivičnih dela, jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog, višestrukog silovatelja koji je nedavno napao i povredio nožem radnicu Kliničkog centra u Novom Sadu.
"Država je zakasnila sa izmenama Krivičnog zakonika, a sam naš predlog je koncipiran zbog povratnika", rekao je Jurić za RTS, ističući da sada ne postoji rešenje za silovatelje povratnike. On je dodao da očekuje da se predlog... »

"Humanije je da takav čovek bude u zatvoru, nego da ga gledamo preko nišana": Igor Jurić o strožim kaznama za silovatelje povratnike

Nedeljnik pre 5 dana
Mi kao društvo nismo dovoljno dobro odreagovali na vreme, posle svih tragedija, nemojmo više da čekamo, rekao je otac Tijane Jurić
Osnivac fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog. Margaški je višestruki silovatelja koji je nedavno napao i povredio nožem radnicu Kliničkog... »

IGOR JURIĆ: "Nažalost, obistinilo se ono što sam najavio"

Moj Novi Sad pre 6 dana
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" oglasio se povodom slučaja napada na radnicu KCV u Novom Sadu. Napad je počinio Dušan Murgaški, sa nadimkom Pikaso, koji je prethodno osuđivan zbog silovanja i krajem novembra prošle godine je pušten na slobodu. - Sećate se ovog tvita? Danas se, nažalost, obistinilo... »

Igor Jurić: Sećate se ovog tvita?

B92 pre 6 dana
B92: Igor Jurić: Sećate se ovog tvita?
Osnivač fondacije “Tijana Jurić“ Igor Jurić se oglasio povodom slučaja napada na ženu u Novom Sadu.
Napad je počinio Dušan Murgaški, sa nadimkom Pikaso, koji je prethodno osuđivan zbog silovanja i krajem novembra prošle godine je pušten na slobodu. "Sećate se ovog tvita? Danas se na žalost obistinilo ono što sam najavio. Dušan... »

Muškarac napao medicinsku sestru u Novom Sadu

Vesti online pre 6 dana
Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.
Kako navode beogradski mediji, radi se o višestrukom silovatelju-povratniku, a on je uhapšen i odveden u pritvor. Igor Jurić, predsednik Fondacije "Tijana Jurić", ranije je obavestio javnost da je ovaj muškarac od 30. novembra na... »

Fondacija "Tijana Jurić" baviće se i uklanjanjem štetnih sadržaja s interneta

Moj Novi Sad pre 11 dana
Prijave i uklanjanje štetnih sadržaja sa Interneta, pre svega onih koje ugrožavaju bezbednost dece, nova je aktivnost Fondacije "Tijana Jurić". Punopravnim prijemom u fondaciju "INHOPE", deo međunarodne mreže hotlajn telefona "INHOPE", koja okuplja organizacije iz čitavog sveta i pruža podršku u... »

Prijavite seksualno nasilje na internetu: Sajt na kome možete poslati prijavu počeo sa radom, uskoro i telefonski broj

Blic pre 11 dana
Građani će moći anonimno i veoma jednostavno, uz samo nekoliko klikova, da prijave seksualno zlostavljanje na internetu zahvaljujući sajtu Netpatrola.rs, koji je od juče u funkciji. Sajt netpatrola.rs funkcioniše tako što posetioci mogu da postave veb adresu sajta na kome primete seksualno... »

Anketa: Jeste li bili izloženi seksualnom nasilju na internetu?

Blic pre 11 dana
Fondacija "Tijana Jurić" pokrenula je sajt za prijavljivanje sekusalnog nasilja na internetu. Da li ste i sami imali ovakva... »

Počela da radi "Netpatrola" VIDEO

B92 pre 11 dana
B92: Počela da radi "Netpatrola" VIDEO
Svak sadržaj štetan po decu koji primetite na internetu od danas možete i da prijavite i to putem sajta Netpatrola.rs, koji je preuzela Fondacija "Tijana Jurić"
Na društvenim mrežama vašeg deteta pronašli ste poruke poput ovih. Ili ste otvorili neki sajt na kome se pojavila dečja pornografija. Prvi korak koji možete da uradite je otvaranje sajta Netpatrola.rs. Jednim klikom, dolazi se do... »

Region u šoku: Otišao je kralj!

Mondo  pre 27 minuta  još 23 povezane

Mediji: Poginuo pjevač narodne muzike Šaban Šaulić

Al Jazeera  pre 27 minuta  još 13 povezanih

Dodik: Ako hoće da idemo, ići ćemo do kraja

B92  pre 1 sat  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.