Tijana Jurić

Peta konferencija o bezbednosti dece u organizaciji Fondacije "Tijana Jurić": Ove godine biće onlajn

Telegraf pre 1 dan
Lažni nestanci dece, šta ih navodi da odu od kuće, kako unaprediti sistem za njihov brži pronazak i mračna strana interneta, samo su neke od tema ovogodišnje konferencije. "Bezbednost i odgovornost 2020“, naziv je pete stručne konferencije o… »

Konferencija "Bezbednost i odgovornost 2020" održaće se onlajn

Subotica.com pre 4 dana
Stručna konferencija o bezbednosti dece "Bezbednost i odgovornost 2020" ove godine, zbog epidemiološke situacije, održaće se onlajn, putem "Zoom" aplikacije, 1. decembra (utorak). Konferenciju organizuje Fondacija "Tijana Jurić". Kako najavljuju… »

Amber alert: U Srbiji godišnje nestane između 1000 i 1500 dece! Fondacija "Tijana Jurić" predlaže ovaj sistem! (kurir…

Kurir pre 4 dana
Sve češće u medijima i na društvenim mrežama vidimo apele porodica koje traže svoje najdraže koji su nestali - decu, ljude srednjih godina, što starije... Ponekad nestalu osobu policija pronađe nakon nekoliko dana, a ponekad se ispostavi ono… »

Očuh monstrum, koji je ubio malu Lunu, osuđen na 40 godina zatvora: Za svaki nanet udarac do smrti

Telegraf pre 6 dana
Zoran Albić je u noći između 26. i 27. maja prošle godine brutalno do smrti tukao devojčicu Lunu (2,5), ćerku svoje nevenčane supruge Vesne Firulović (24). Zoran Albić (25) očuh iz Prahova, osuđen je danas u Višem sudu u Zaječaru na 40 godina… »

Zoran Albić osuđen na 40 godina zatvora, dobio maksimalnu kaznu za gnusan zločin

Alo pre 5 dana
Albić se drsko ponašao u sudnici, takođe sve vreme negirao zločin. Zoran Albić (25) očuh iz Prahova, osuđen je danas u Višem sudu u Zaječaru na 40 godina zatvora jer je zverski ubio malu Lunu Firulović (2,5) iz Negotina. Juče su u ovom sudu… »

Igor Jurić se oglasio potresnom objavom: "Kukavice! Upravo zato i zlostavljaju bespomoćnu decu, strahuju samo za sopstvenu…

Alo pre 5 dana
Otac Tijane Jurić je prokomentarisao suđenje muškarcu koji je ubio ćerku svoje nevenčane supruge. Povodom slučaja ubistva male Lune, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. maja 2019. godine kada je Zoran Albić brutalno do smrti pretukao ćerku… »

Osuđen očuh monstrum: Za ubistvo male Lune dobio 40 godina zatvora

Večernje novosti pre 5 dana
ZORAN Albić (25) očuh iz Prahova, osuđen je danas u Višem sudu u Zaječaru na 40 godina zatvora jer je zverski ubio malu Lunu Firulović (2,5) iz Negotina. Juče su u ovom sudu iznete završne reči, a kako smo već objavili Albić se sve vreme branio… »

Zversko ubistvo male lune: Naneo joj je 39 teških povreda, okrivljeni Albić se branio – Samo sam je šamarao

Večernje novosti pre 6 dana
SUĐENjE očuhu Zoranu Albiću (25) iz Prahova, koji je optužen da je zverski ubio malu Lunu Firulović (2,5) iz Negotina, nastavljeno je danas u Višem sudu u Zaječaru, na kojem su iznete završne reči, a sutra će biti presuda, saznaje Telegraf.rs… »

Završne reči na suđenju za smrt Lune koja je trpela 39 povreda, Albić bio drzak: Samo sam je šamarao

Telegraf pre 6 dana
Sutra će biti presuda. Suđenje očuhu Zoranu Albiću (25) iz Prahova, koji je optužen da je zverski ubio malu Lunu Firulović (2,5) iz Negotina, nastavljeno je danas u Višem sudu u Zaječaru, na kojem su iznete završne reči, a sutra će biti… »

Podrži, zalepi i nestalo dete vrati: Jurić zalepio prvu nalepnicu u okviru kampanje za Amber alert

Telegraf pre 11 dana
Građani se za nalepnice mogu obratiti Fondaciji "Tijana Jurić" Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" juče je za Telegraf.rs otkrio je da je počeo kampanju za uvođenje sistema za uzbunu za nestanak dece "Amber alert", a danas je u okviru nje… »

Vesti dana »