Tijana Jurić - vesti

Najpoznatiji novosadski silovatelj napao medicinsku sestru

Luftika pre 8 dana
Samo 3 meseca nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, najpoznatiji novosadski silovatelj Dušan Mugarski Pikaso ponovo je napao žensku žrtvu. On je u Klinici za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine nožem povredio medicinsku radnicu M. Č. (44). Ovo je na društvenim mrežama objavio osnivač... »

Jurić: Dušan Murgaški je propust celog našeg društva

Radio 021 pre 10 dana
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog.
Murgaški je višestruki silovatelj koji je nedavno napao i nožem povredio radnicu Kliničkog centra Vojvodine. Jurić zahteva izmene Krivičnog zakonika koje podrazumevaju uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteže oblike krivičnih... »

"Humanije je da takav čovek bude u zatvoru, nego da ga gledamo preko nišana": Igor Jurić o strožim kaznama za silovatelje povratnike

Nedeljnik pre 10 dana
Mi kao društvo nismo dovoljno dobro odreagovali na vreme, posle svih tragedija, nemojmo više da čekamo, rekao je otac Tijane Jurić
Osnivac fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog. Margaški je višestruki silovatelja koji je nedavno napao i povredio nožem radnicu Kliničkog... »

IGOR JURIĆ: "Nažalost, obistinilo se ono što sam najavio"

Moj Novi Sad pre 11 dana
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" oglasio se povodom slučaja napada na radnicu KCV u Novom Sadu. Napad je počinio Dušan Murgaški, sa nadimkom Pikaso, koji je prethodno osuđivan zbog silovanja i krajem novembra prošle godine je pušten na slobodu. - Sećate se ovog tvita? Danas se, nažalost, obistinilo... »

Igor Jurić: Sećate se ovog tvita?

B92 pre 11 dana
B92: Igor Jurić: Sećate se ovog tvita?
Osnivač fondacije “Tijana Jurić“ Igor Jurić se oglasio povodom slučaja napada na ženu u Novom Sadu.
Napad je počinio Dušan Murgaški, sa nadimkom Pikaso, koji je prethodno osuđivan zbog silovanja i krajem novembra prošle godine je pušten na slobodu. "Sećate se ovog tvita? Danas se na žalost obistinilo ono što sam najavio. Dušan... »

Višestruki silovatelj napao ženu u Novom Sadu

B92 pre 12 dana
B92: Višestruki silovatelj napao ženu u Novom Sadu
Novi Sad -- Muškarac D.M. (60) napao je medicinsku sestru M.C. (44) u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.
Kako saznaje B92, reč je višestrukom silovatelju Dušanu Mugarškom - "Pikaso". Novosadska policija saopštila je da je 60-ogodišnji Mugarški uhapšen zbog pokušaja ubistva. Mugarški je inače, u novembru prošle godine pušten na... »

Fondacija "Tijana Jurić" baviće se i uklanjanjem štetnih sadržaja s interneta

Moj Novi Sad pre 16 dana
Prijave i uklanjanje štetnih sadržaja sa Interneta, pre svega onih koje ugrožavaju bezbednost dece, nova je aktivnost Fondacije "Tijana Jurić". Punopravnim prijemom u fondaciju "INHOPE", deo međunarodne mreže hotlajn telefona "INHOPE", koja okuplja organizacije iz čitavog sveta i pruža podršku u... »

Prijavite seksualno nasilje na internetu: Sajt na kome možete poslati prijavu počeo sa radom, uskoro i telefonski broj

Blic pre 16 dana
Građani će moći anonimno i veoma jednostavno, uz samo nekoliko klikova, da prijave seksualno zlostavljanje na internetu zahvaljujući sajtu Netpatrola.rs, koji je od juče u funkciji. Sajt netpatrola.rs funkcioniše tako što posetioci mogu da postave veb adresu sajta na kome primete seksualno... »

Anketa: Jeste li bili izloženi seksualnom nasilju na internetu?

Blic pre 16 dana
Fondacija "Tijana Jurić" pokrenula je sajt za prijavljivanje sekusalnog nasilja na internetu. Da li ste i sami imali ovakva... »

Počela da radi "Netpatrola" VIDEO

B92 pre 17 dana
B92: Počela da radi "Netpatrola" VIDEO
Svak sadržaj štetan po decu koji primetite na internetu od danas možete i da prijavite i to putem sajta Netpatrola.rs, koji je preuzela Fondacija "Tijana Jurić"
Na društvenim mrežama vašeg deteta pronašli ste poruke poput ovih. Ili ste otvorili neki sajt na kome se pojavila dečja pornografija. Prvi korak koji možete da uradite je otvaranje sajta Netpatrola.rs. Jednim klikom, dolazi se do... »

©2019 Netmark d.o.o.