Tijana Jurić

Podrška Igora Jurića roditeljima Monike Karimanović

RTS 27.12.2019
Policija i dalje traga za devojčicom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za koga se sumnja da ju je oteo prošlog petka. U međuvremenu, roditeljima devojčice podršku je pružio Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić". On ih je… »

Jurić: Ključni dani potrage za Monikom, kao društvo napravili smo ogromne propuste

Novi magazin 27.12.2019
Igor Jurić, čija je ćerka Tijana oteta i ubijena, posetio je danas roditelje otete Monike Karimanović (12) u Suvom Dolu kod Niša. Zamolio je pripadnike policije i Žandarmerije da ne odustanu od potrage, jer su ovo, kako je rekao, "ključni dani" u… »

Jurić obišao roditelje otete devojčice: Verujem da je Monika živa, ovo su ključni dani potrage

Blic 27.12.2019
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić obišao je danas roditelje devojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo višestruki povratnik Ninoslav Jovanović (Malčanski berberin) i poručio da je uveren da je devojčica živa, te apelovao na… »

Jurić obišao roditelje devojčice i osudio poruke "Monika spasena, ali neće da je vrate porodici"

Telegraf 27.12.2019
- Ne želim da ovo bude neka politička manipulacija bilo koga u ovoj zemlji nego da se udružimo oko ovog teškog slučaja i da se dete vrati kući - naglasio je Jurić. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić obišao je danas roditelje nestale… »

Igor Jurić o otmici: Znali smo da će se ovo desiti, samo smo čekali dan

RTS 27.12.2019
Danima traje intenzivna potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola i Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, osumnjičenim za njenu otmicu. Javnost se pita kako to da se višestruki silovatelj slobodno kretao i da nije imao policijski… »

Igor Jurić se hitno obratio na RTS-u

Alo 27.12.2019
Osm idan potrage u toku. Danima traje intenzivna potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola i Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, osumnjičenim za njenu otmicu. Javnost se pita kako to da se višestruki silovatelj slobodno kretao i… »

U trenutku mu se vratio sav užas koji je proživeo! Novinarima otkrio detalje potrage koja traje 8 dana

Alo 27.12.2019
Kaže da je žalosno što će otmica Monike pokrenuti temu o uspostavljanju sistema za bržu potragu za nestalom decom. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić obišao je danas roditelje nestale devojčice Monike Karimanović (12) i poručio da je… »

Igor Jurić posetio monikine roditelje: "Ovo su ključni dani, napravljeni su ogromni propusti"

Srbija danas 27.12.2019
Navodi da se potrazi priključio kao čovek koji je otmicu preživeo. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić obišao je danas roditelje nestale devojčice Monike Karimanović (12) i poručio da je uveren da je devojčica živa, te apelovao na… »

Igor Jurić posetio roditelje otete devojčice: “Bili smo potpuno svesni opasnosti koja je okruživala decu, a dozvolili smo…

Nedeljnik 27.12.2019
Fotografija: Igor Pavićević Igor Jurić, čija je ćerka Tijana oteta i ubijena, posetio je roditelje otete Monike Karimanović (12) u Suvom Dolu kod Niša. Zamolio je pripadnike policije i Žandarmerije da ne odustanu od potrage, jer su ovo, kako je… »

"Ljut sam na sebe, znali smo da će se to desiti" Igor Jurić o otmici male Monike

Srbija danas 27.12.2019
Osmi dan potrage je u toku. Danima traje intenzivna potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola i Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, osumnjičenim za njenu otmicu. Javnost se pita kako to da se višestruki silovatelj slobodno kretao… »

Vesti dana »