Tijana Jurić

Fondacija Tijana jurić: Nestala Anđela (15) iz Subotice, dečko je nagovorio da usred noći izađe iz kuće (foto)

Kurir 07.10.2019
Anđela Nikolaidis (15) nestala je u noći između 4. i 5. oktobra u Subotici. Ona je na nagovor dečka, koji je poznat policiji, izašla iz kuće, prenosi sajt Nestalisrbija.rs. "Nestanak devojčice prijavili su njeni bližnji u subotu, policija… »

Trbina Igora Jurića sutra u Lebanu

Jugmedia 03.10.2019
U Domu kulture “Radan“ u Lebanu, u petak 4. oktobra od 19 sati, Igor Jurić osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ održaće tribinu o trgovini ljudima, pedofiliji i nasilju na internetu. Tribina „Ukradena bezbednost“ koju je Fondacija „Tijana… »

"Amber alert" sistem omogućiće brži nalazak otete dece

RTV 30.09.2019
BEOGRAD - Fondacija "Tijana Jurić" pokrenula je inicijativu za uvođenje "Amber alert" sistema za obaveštavanje javnosti u slučaju nestalog deteta, koji je već dao dobre rezultate u nekim zemljama, i omogućio pronalazak dece, kažu predstavnici te… »

Zašto je važan "Amber alert": Najveći strah svih roditelja postaje stvarnost na ovom snimku (video)

Blic 30.09.2019
Fondacija "Tijana Jurić" ukazala je na značaj uvođenja sistema "Amber alert" kao pomoć u pronalaženju nestale dece. Fondacija je pripremila spot, koji beleži dramatičnu priču o otmici devojčice koja se završava srećno zahvaljujući upravo… »

„Amber alert“ sistem omogućiće brži nalazak otete dece

Studio B 30.09.2019
Fondacija „Tijana Jurić“ pokrenula je inicijativu za uvođenje „Amber alert“ sistema za obaveštavanje javnosti u slučaju nestalog deteta, koji je već dao dobre rezultate u nekim zemljama, i omogućio pronalazak dece, kažu predstavnici te… »

Cela država biće uključena u sistem koji bi olakšao pronalazak nestale dece

Radio 021 29.09.2019
Konferencija "Bezbednost i odgovornost", koju već četiri godine u Subotici organizuje Fondacija "Tijana Jurić", ove godine ukazala je na značaj uvođenja sistema "Amber alert" kao pomoć u pronalaženju nestale dece. "Uviđaj je pokazao da je tri sata… »

Novi alarm zaštitiće decu

Večernje novosti 27.09.2019
Premijerka u Subotici, na konferenciji koju organizuje fondacija "Tijana Jurić" BEZBEDNOST dece je odgovornost celog društva i svi zajedno moramo da reagujemo brže i efikasnije, da ne okrećemo glavu od problema, nego da se uhvatimo ukoštac sa njim -… »

Brnabić: Spremni smo na uvođenje "Amber alerta" za slučajeve nestale dece

Radio 021 27.09.2019
Vlada Srbije otvorena je za saradnju sa svim relevantnim domaćim i međunarodnim institucijama, kao i sa civilnim društvom, kako bi se poboljšala bezbednost dece, izjavila je premijerka Ana Brnabić u Subotici. Otvarajući četvrtu stručnu… »

Otvorena četvrta stručna konferencija o bezbednosti dece

Beta video 27.09.2019
SUBOTICA - U hotelu ``Galerija`` predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, osnivač Fondacije ``Tijana Jurić`` Igor Jurić i šef delegacije Evropske Unije u Srbiji Sem Fabrici otvorili su četvrtu stručnu konferenciju o bezbednosti dece ``Bezbednost i… »

Konferencija "Bezbednost i odgovornost" u petak u hotelu "Galleria"

Subotica.com 26.09.2019
Fondacija "Tijana Jurić" organizuje u petak četvrtu stručnu konferenciju "Bezbednost i odgovornost" na kojoj će predstavnici državnih institucija, kao i stručnjaci iz naše zemlje i regiona govoriti o bezbednosti dece, posledicama i prevenciji… »

Vesti dana »