Tijana Jurić

Jurić: Registrovanim pedofilima treba da bude otkriven identitet

Nedeljnik 08.11.2019
Fotografija: Igor Pavićević Osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić založio se danas da pedofilima i predatorima na društvenim mrežama koji su otkriveni i registrovani bude otkriven identitet kako bi javnost znala odakle preti opasnost… »

Pedofili kao predatori na društvenim mrežama – vrbuju, ucenjuju

RTS 08.11.2019
Skriveno, pedofili kao predatori napadaju na društvenim mrežama. Mete su im i deca i lakoverni roditelji. Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić kaže da je pedofilija u Srbiji u ekspanziji, pogotovo na društvenim mrežama. U nastavku akcije… »

Tribina “Fondacije Jurić” u Guberevcu

Jug press 07.11.2019
LESKOVAC U Osnovnoj školi ,,Bora Stanković” u Guberevcu održana je tribina Fondacije ,,Tijana Jurić”. Cilj tribine bio je edukacija učenika, roditelja i prosvetnih radnika o bezbednosti dece na internetu, o vršnjačkom nasilju, trgovini ljudima… »

Igor Jurić: Tijana je očigledan dokaz da nam je potreban Amber alert

N1 Info 04.11.2019
Sistem Amber alert se pokazao uspešnim u više od 90 odsto slučajeva nestanka dece u evropskim zemljama koje ga primenjuju, rekao je za N1 Igor Jurić iz Fondacije "Tijana Jurić", koji očekuje da će ovaj sistem uzbunjivanja javnosti zaživeti i u… »

Evropa ćuti, ja sam razočaran ulogom EU, Srbija ima mnogo važnije ciljeve (foto)

Alo 03.11.2019
Nove goruće teme u "Hit tvitu". * U studiju TV Pink gostovali su večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, Igor Jurić iz fondacije "Tijana Jurić", kao i novinarka Ljiljana Smajlović * Voditeljka Verica Bradić je razgovarala o… »

Sačuvati decu!

RT Kragujevac 02.11.2019
Drugu godinu za redom u Kragujevcu se realizuje program „Za bezbedan Kragujevac“ koji organizuje udruženje „Posle kiše“ uz podršku Skupštine grada. Predavanje namenjeno institucijama i pojedincima koji se bave zaštitom dece i mladih… »

„Čepom do osmeha“ pokazuje da smo postali velika humana porodica

Dnevnik 31.10.2019
Humanitarno-ekološko udruženje „Čepom do osmeha“ godinama pomaže deci s posebnim potrebama i porodicama, brine o očuvanju životne sredine, bavi se reciklažom i u tom smislu edukuje i odrasle i decu, kako u Novom Sadu, tako i širom zemlje… »

Tri puta više pedofila u registru od početka godine - zašto? VIDEO

B92 30.10.2019
Broj registrovanih pedofila u Srbiji je porastao tri puta od početka godine. Na veći broj registrovanih pedofila uticao je i broj pravosnažnih presuda. "Ove godine bilo mnogo pravosnažnih presuda i te presude su se bukvalno vukle neke i po nekoliko… »

Opasnosti na internetu najviše ugrožavaju decu i penzionere

RTV 30.10.2019
SUBOTICA - Internet je danas jednako popularan za sve generacije, pa samim tim i opasnosti koje vrebaju na internetu, jednako ugrožavaju i decu i penzionere. Fondacija "Tijana Jurić" upravo zbog toga preko svojih radionica obuhvata te dve kategorije… »

"Kada izgubiš dete svi strahovi prestaju, ali kada ti prete drugom detetu..." VIDEO

B92 24.10.2019
Nove pretnje porodici Igora Jurića. Ovog puta pretnje smrću upućene su njegovoj ćerki Saški, a potom i njemu. "Drugi put u kratkom periodu da se meni i mojoj porodici upućuju najmonstruoznije pretnje smrću. Čovek koji je pretio mojoj ćerki je… »

Vesti dana »

Siniša Mali od danas više nije Dr

BizLife pre 38 minutajoš 18 povezanih

Oglasila se Nemačka: Potez Moskve nepravedan

B92 pre 2 satajoš 16 povezanih

Bogdanović: Srpski praznici? Dobar je osećaj

N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih