Tijana Jurić

Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava Igoru Juriću

Kurir pre 3 dana
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas Pokrajinsko priznanje u oblasti ljudskih i manjinskih prava „Ljudevit Mičatek“ osnivaču Fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću. Čestitajući prvom dobitniku ovog priznanja Igoru… »

Javna rasprava o Strategiji za zaštitu dece od nasilja do 2023. godine

Dnevnik pre 9 dana
Javna rasprava o nacrtu Strategije za zaštitu dece od nasilja za period od 2020. do 2023. godine, koju organizuje Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja u saradnji sa Fondacijom ''Tijana Jurić'' održana je u Novom Sadu, a okupila je… »

Vučević: Nulta tolerancija za nasilje nad decom

Blic pre 9 dana
Nulta tolerancija za nasilje nad decom i za one koji okreću glavu od tog problema - ključna je poruka gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića sa juče održanog skupa o nacrtu Strategije za zaštitu dece od nasilja od 2020. do 2023. Javnu raspravu… »

Vučević: Naš zadatak je da zaštitimo svako dete od te pošasti! Igor Jurić: Strategija će smanjiti stopu nasilja

Alo pre 10 dana
Za Fondaciju ''Tijana Jurić'' ovo je najvažnija strategija, jer predstavlja odgovor države na pojavu porasta nasilja nad decom. Nulta tolerancija za nasilje nad decom i za one koji okreću glavu od tog problema - ključna je poruka gradonačelnika… »

Javna rasprava o Strategiji protiv nasilja nad decom

Studio B pre 10 dana
U Novom Sadu počela javna rasprava o predlogu Strategije za sprečavanje i zaštitu dece od nasilja, za period od 2020. do 2023. godine, sa dvogodišnjim Akcionim planom. Organizator javne rasprave je Fondacija „Tijana Jurić“. Nasilje nad decom nije… »

"Nasilnicima nije mesto na naslovnim stranama nego u zatvorima" VIDEO

B92 pre 9 dana
Reklo bi se da nasilja nad decom i zlostavljanja nikad više nije bilo nego sada. Ili je tog nasilja oduvek bilo, samo se danas više javno govori o tome pa se stvara utisak da ga ima više. Šta god da je, nesporno je da nasilju nad decom mora da se… »

Vučević: Naš zadatak je da zaštitimo svako dete od te pošasti! Igor Jurić: Strategija će smanjiti stopu nasilja

Kurir pre 9 dana
Nulta tolerancija za nasilje nad decom i za one koji okreću glavu od tog problema - ključna je poruka gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića sa današnjeg skupa o nacrtu Strategije za zaštitu dece od nasilja od 2020. do 2023. godine. Javnu… »

Molim vas omogućite nam da naša deca prežive. Sve drugo je malo!

Luftika pre 10 dana
Tijanin Zakon koji, između ostalog, predviđa doživotni zatvor za ubistvo dece stupio je na snagu. Na inicijativu Fondacije „Tijana Jurić“ koju je pokrenuo Igor Jurić, otac ubijene devojčice, posle mnogo truda i angažovanja dosadašnje kazne… »

Bez milosti za monstrume

Vesti online pre 12 dana
Ubice dece doživotno se uklanjaju sa srpskih ulica od nedelje 1. decembra bez mogućnosti ranijeg otpusta, a ista kazna stići će i izvršioce najbrutalnijih krivičnih dela pošto su na snagu stupile Izmene Krivičnog zakonika usvojene u Skupštini… »

Igor Jurić priznao šta sebi nikada neće oprostiti i zašto više ne sluša Lutku od SARS-a

Luftika pre 12 dana
Od 1. decembra 2019. godine uvedena je nova vrsta krivične sankcije u Srbiji – doživotni zatvor za ubice dece, na inicijativu Fondacije „Tijana Jurić“. Tim povodom, Igor Jurić je u razgovoru za TV Prva govorio o tragediji koja ga je zadesila… »

Vesti dana »