Tijana Jurić

Policija mora da nadzire pedofile

Politika pre 16 dana
Milenko C. koji je odležao 14 godina zatvora zbog silovanja maloletne osobe, ne podleže propisu koji se sprovodi nad silovateljima dece, ali to ne sprečava državu da sprovodi nad njim preventivne mere. Osnivač Fondacije „Tijana Jurić” Igor… »

Građani Požege u strahu od silovatelja dece: Kako da prepoznamo Milenka, možda se promenio u zatvoru?!

Srbija danas pre 16 dana
Jurić apelovao na oprez. Milenko Č. (64) koji je u utorak posle 14 godina pušten na slobodu zbog silovanja maloletnice, a zbog kojeg je Igor Jurić, osnivače Fondacije "Tijana Jurić" izrazio bojazan i pozvao roditelje iz Užica i Požege da čuvaju… »

"Siguran sam da je Milenko opasan i da će počiniti isti zločin. Sprečimo silovanje ili nešto gore"

Telegraf pre 15 dana
- Sasvim sigurno će počiniti isti zločin - uveren je Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Istog dana kada je zatvorenik Milenko Č. (64) napustio svoju ćeliju u zatvoru i postao slobodan čovek, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana… »

Jurić upozorio roditelje Užica i Požege na pedofila

Dnevnik pre 16 dana
UŽICE: osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je da je vrlo moguće da će muškarac, koji je 2006. godine osuđen za silovanje maloletne osobe i koji je nakon 14 godina pušten na slobodu, kao i većina takvih prestupnika, ponovo… »

Pedofil agresivan i sa niskim pragom tolerancije: Jurić upozorio roditelje iz Užica i Požege

RINA pre 16 dana
Užice / Požega – Muškarac koji je 2006 godine osuđen za silovanje maloletne osobe, nakon četrnaest godina pušten je na slobodu. Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” istakao je kako je vrlo moguće da će, kao i većina takvih… »

Igor Jurić upalio alarm u Srbiji: Agresivan je, sa vrlo devijantnim seksualnim ponašanjem

Alo pre 16 dana
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je da je vrlo moguće da će muškarac, koji je 2006. godine osuđen za silovanje maloletne osobe i koji je nakon 14 godina pušten na slobodu, kao i većina takvih prestupnika, ponovo učiniti isto… »

Igor Jurić otkrio profil pedofila do kog su došli: Bogati imaju perfidnije načine da vrebaju žrtve

Večernje novosti pre 20 dana
Očekuje da uhapšeni modni kreator iz Novog Sada bude pravosnažno osuđen, jer, kako navodi, protiv njega postoje čvrsti dokazi. Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kaže da se danas pedofil ne može prepoznati, ali da oni koji su bogati i… »

Igor Jurić otkrio profil pedofila do kog su došli: Bogati imaju perfidnije načine da vrebaju žrtve

Alo pre 21 dan
Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kaže da se danas pedofil ne može prepoznati, ali da oni koji su bogati i obrazovani na perfidnije načine dolaze do žrtava. Očekuje da uhapšeni modni kreator iz Novog Sada bude pravosnažno osuđen… »

Igor Jurić otkrio najopasniji profil pedofila: Bogati imaju pokvarene načine da vrebaju žrtve, oni su im laka meta!

Srbija danas pre 20 dana
Jurić naglašava da želi da animira ljude da se uključe, ako imaju saznanja i ako su svedoci takvim delima. Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kaže da se danas pedofil ne može prepoznati, ali da oni koji su bogati i obrazovani na… »

Oni su im laka meta! Igor Jurić otkrio profil pedofila do kog su došli: Bogati imaju perfidnije načine da vrebaju žrtve

Kurir pre 20 dana
Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", kaže da se danas pedofil ne može prepoznati, ali da oni koji su bogati i obrazovani na perfidnije načine dolaze do žrtava. Očekuje da uhapšeni modni kreator iz Novog Sada bude pravosnažno osuđen… »

Vesti dana »