Tijana Jurić - vesti

Misterija se nastavlja: Policija nije potvrdila da je Nataša koja je nestala u Beču nađena! Porodica u agoniji, čekaju vesti!

Kurir pre 17 dana
Iako je juče na FB stranici fondacije Tijana Jurić objavljena informacija da je Nataša Veselinović Radovanović nađena u Beču, zvanične potvrde policije iz Austrije nema, a ni porodica se još nije čula sa njom. Prema nezvaničnim saznanjima, Nataša je prihvaćena kod socijalnih radnika, ali nije u... »

Fondacija „Tijana Jurić“ u Medicinskoj školi u Kragujevcu

iKragujevac pre 17 dana
U prepunoj sali Medicinske škole osnivač i predsednik Fondacije „ Tijana Jurić“, Igor Jurić održao je predavanje na temu „ Bezbednost dece i mladih na internetu“.
Direktor škole, Vladimir Jakšić, zahvalio se gospodinu Juriću na gostovanju, i istakao da, nažalost loše stvari se dešavaju, i da mladi moraju da znaju kako da se zaštite. Učenici, predstavnici Saveta roditelja, Školskog odbora i... »

Fondacija „Tijane Jurić“ o žrtvama društvenih mreža

RT Kragujevac pre 18 dana
Prema statističkim podacima, deca školskog i srednjoškolskog uzrasta sve češće postaju žrtve otmičara, pedofila ili nasilnih ljudi devijantnog ponašanja.
Najviše su ugroženi korisnici društvenih mreža, tvrde u Fondaciji „Tijana Jurić“, koja je za učenike Medicinske škole „Sestre Ninković“, organizovala predavanje. Kako bi se predupredili nesrećni slučajevi, potrebna je pomoć... »

Najodvratniji komentar ikada o Tijani Jurić: Deca su kriva što su silovana

Telegraf pre 19 dana
Dok se ovako užasne stvari izgovaraju i u njih se veruje, ko je zapravo bezbedan?
Tijana Jurić kriva je što je silovana, poruka je koja se može protumačiti iz komentara koji je je jedan mladić ostavio na Fejsbuku. Nekoliko korisnika je na ovoj društvenoj mreži pričalo ili o slučaju ove nesrećne devojčice, ili... »

Jurić: Deca u Nišu nisu prepoznala poruke zlostavljanja i pretnji

Južne vesti pre 24 dana
Da su pojedine poruke koje dobijaju preko interneta neprimerenog sadržaja, te da su preko njih seksualno uznemiravana ili im se preti, deca u Nišu nisu prepoznala, rekao je Igor Jurić, aktivista i osnivač Fondacije Tijana Jurić. U nekoliko niških škola bili su predstavnici Fondacije i ono što su... »

Šta je prava kazna za pedofile? VIDEO

B92 pre 26 dana
B92: Šta je prava kazna za pedofile? VIDEO
Beograd -- "Malčanski berberin" je ponovo na slobodi. Ninoslav Jovanović je osuđen na pet meseci robije, ali je pušten iz pritvora.
On je pušten jer je ovu vremensku kaznu, dok je trajao postupak, odležao iza rešetaka. Ta vest, kako prenose mediji, izazvala je strah među žiteljima Malče i Niša. Jovanović je odranije poznat javnosti po tome što je pre... »

Odložena tribina o bezbednosti dece na internetu u Leskovcu

Južne vesti pre 26 dana
Tribina u Leskovcu na kojoj su Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić i pisac Vlada Arsić trebalo da govore o opasnostima i zaštiti dece na internetu odložena je. Kako kažu organizatori, u pitanju su “tehnički razlozi”, a predavanje je odloženo za subotu, 6. april od 18 sati u “Kući veština”.... »

Tribina Igora Jurića u Leskovcu odložena za 6. april

Jugmedia pre 27 dana
Tribina „Ukradena bezbednost“ na kojoj će govoriti osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić i pisac Vlada Arsić, prvobitno je najavljena za ponedeljak 25. mart, ali iz tehničkih razloga biće pomerena i održana u subotu 6. aprila u prostorijama nove “Kuće veština” u ulici Južnomoravskih brigade... »

Igor Jurić u Leskovcu na tribini „Ukradena bezbednost“

Jugmedia pre 29 dana
U prostorijama nove „Kuće veština“ u ulici Južnomoravskih brigada 65, biće održana tribina pod nazivom “Ukradena bezbednost” na kojoj će govoriti osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić i pisac Vlada Arsić, u ponedeljak 25. marta od 18 sati. Tribina je projekat i jedna je od edukativnih... »

"Ovo je velika Tijanina pobeda": Igor Jurić o doživotnom zatvoru za ubice dece: Ako je već tako tragična smrt u pitanju, da ne bude uzaludna

Blic pre 42 dana
"Osećaću se veoma ponosnim ako Srbija uvede doživotni zatvor za ubice dece. Sve ovo što radimo je moja želja da Tijanina i smrt svakog drugog deteta dobije smisao. Ako je već tako tragična smrt u pitanju, da ne bude uzaludna." Tako Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koja je zajedno sa... »

©2019 Netmark d.o.o.