Tijana Jurić

"Imate li duše dušmani?" Potresna poruka sestre ubijene Tijane Jurić o otmici Monike (foto)

Srbija danas 27.12.2019
Saška Jurić, sestra tragično nastradale Tijane Jurić koju je 2014. ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, objavila je potresan status na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se oglasila povodom potrage za devojčicom Monikom Karimanović (12)… »

Jurić: Bilo očigledno da će Jovanović ponoviti krivično delo

RTV 26.12.2019
BEOGRAD - Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, izjavio je da je bilo očigledno da će višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, ponoviti krivično delo. "Znao sam da će se ovo… »

Ponovo se pokrenula diskusija o uvođenju hemisjke kastracije u Srbiji! Ovo su razlozi zašto do sada nije

Pravda 26.12.2019
Otmica Monike Karimanović (12), devojčice iz Suvog Dola kod Niša, za koju se sumnjiči Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, inače, višestruki silovatelj i povratnik, iznova je pokrenula pitanje uvođenja hemijske kastracije u… »

Jurić: Osuđene pedofile neophodno držati pod nadzorom

N1 Info 26.12.2019
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić kaže da je neophodno osuđene pedofile i silovatelje i po izlasku iz zatvora držati pod jednom vrstom nadzora, kako bi se pratilo njihovo kretanje i po izlasku na slobodu. Izvor: N1 Povodom potrage za… »

Igor Jurić: Voleo bih da vidim tog sudiju i advokata koji su oslobodili „Malčanskog berberina“

Jugmedia 26.12.2019
Višestruki silovatelj, dva puta osuđivani Ninoslav Jovanović, osumnjičen je za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović. Oko “Malčanskog berberina” policija steže obruč . Devojčica je, veruje direktor policije, živa. Strah meštana… »

Veštačenje pokazalo: Hranitelj iz Šida uzimao pare za negu devojčice, pa je seksualno zlostavljao

Telegraf 26.12.2019
Prvi put napastvovanje se desilo pre 6 godina i trajalo je sve do trenutka dok nije uhapšen 19. januara ove godine. Devojčicu M. V. (17) iz Šida godinama je seksualno zlostavljao njen hranitelj, potvrdilo je veštačenje. Prema navodima Igora Jurića… »

Otkrivamo da li će Srbija ikada uvesti hemijsku kastraciju za pedofile: Ovo su razlozi zašto nije

Telegraf 26.12.2019
Prinudna kastracija ne može da postoji u našem krivično-pravnom sistemu, jer se smatra za surovo i nečovečno postupanje, koje je zabranjeno Ustavom i Evropskom konvencijom o ljudskim pravima. Otmica Monike Karimanović (12), devojčice iz Suvog Dola… »

Zašto je Srbiji potreban „AMBER alert“ sistem za obaveštavanje o nestanku dece

Sputnik 25.12.2019
Sistem „AMBER alert“ učinio bi da potraga za nestalom decom bude brža i efikasnija, kaže Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“, povodom nestanka devojčice Monike Karimanović iz Niša. Igor Jurić, osnivač fondacije koja je dobila… »

Kako bi tekla potraga za nestalom devojčicom iz Niša da u Srbiji funkcioniše Amber alert (VIDEO)

Luftika 23.12.2019
12-godišnja Monika Karimanović nestala je u petak u Suvom Dolu kod Niša. Monika je poslednji put viđena kada je krenula u školu, a njena majka tvrdi da je oteta. Povodom nestanka 12-godišnje Monike oglasio se i Igor Jurić, osnivač fondacije… »

Ovako bi izgledala potraga za devojčicom iz Niša da u Srbiji funkcioniše Amber alert

Telegraf 21.12.2019
Monika Karimanović (12) nestala je u petak na putu do škole, a njena majka misli da je devojčica oteta. Devojčica Monika Karimanović (12) iz Niša nestala je u petak kada je iz Suvog Dola kod Niša, gde živi, krenula u školu. Njena majka sumnja da… »

Vesti dana »