Tijana Jurić

Igor Jurić za „Vesti“: Pedofilija na mala vrata

Vesti online 22.09.2019
Prva polovina septembra u Srbiji dovela je u centar interesovanja javnosti decu. Nažalost, uzrok tome nisu lepe vesti. Jureći novac, gubimo decu. Vršnjačko nasilje i pedofilija aminovana sramnom presudom ovih dana pune naslovne strane, ali i… »

Igor Jurić: Bezbednost dece na prvom mestu

RTS 21.09.2019
Uskoro počinje primena doživotne kazne zatvora za ubice dece i trudnica. Polemika, međutim, i dalje ima. Igor Jurić navodi za RTS da bezbenost dece mora biti najvažnija stvar u Srbiji i da se po tom pitanju uradi mnogo više nego u prethodnim… »

Igor Jurić šokiran presudom apelacionog suda: Pripadnik romske zajednice (24) oslobođen optužbe za obljubu 13-godišnje…

Kurir 13.09.2019
Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", danas je na tviteru obavestio javnost da je sudija Miodrag Majić oslobodio čoveka koji je obljubio devojčicu od 13 godina - Oslobođen čovek koji je obljubio devojčicu od 13 godina. Predsednik veća… »

Kako zaštititi decu od njihovih vršnjaka

RTS 13.09.2019
Igor Jurić iz Fondacije "Tijana Jurić" rekao je za RTS da, kada pričamo o zlostavljanju i vršnjačkom nasilju, ne može da se kaže šta je gore – da li maltretiranje preko društvenih mreža ili fizičko nasilje, jer je tu tanka linija. Igor Jurić… »

MUP: Uhapšen Sevojničanin zbog pretnji preko Tvitera Igoru Juriću

Užice oglasna tabla 12.09.2019
Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije “Tijana Jurić“. Kako je saopštila policija, isumnjičeni je uz krivičnu… »

Uhapšen muškarac zbog pretnji Igoru Juriću

Danas 11.09.2019
Policija je danas uhapsila A. J. (38) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je pretio osnivaču fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću preko društvene mreže Tviter, saopštio je MUP. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on je uhapšen zbog… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji osnivaču fondacije Tijana Jurić, Igoru Juriću

Novi magazin 11.09.2019
Policija je uhapsila 38-godišnjeg A.J. iz Sevojna zbog sumnje da je na društvenoj mreži Tviter pretio osnivaču fondacije "Tijana Jurić", Igoru Juriću, saopštio je večeras MUP. Policija je uhapsila 38-godišnjeg A.J. iz Sevojna zbog sumnje da je na… »

Uhapšen muškarac zbog pretnji Igoru Juriću: Napisao da ga treba tući do smrti, pa zakopati bagerom

Telegraf 11.09.2019
- Ako ga neko bude tražio, treba reći da je na slobodi među živima - objasnio je ovaj tviteraš. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (38) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje… »

Uhapšen zbog sumnje da je pretio Igoru Juriću na Tviteru

RTS 11.09.2019
Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić". Kako je saopštila policija, osumnjičeni je uz krivičnu… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji preko Tvitera Igoru Juriću

Dnevnik 11.09.2019
SEVOJNO: Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić“. Kako je saopštila policija, isumnjičeni je uz… »

Vesti dana »