Tijana Jurić - vesti

Policija danima traži muža i ženu iz Subotice! Prvo nestao Dragan, pa Svetlana

Alo subota, 24. novembar 2018.
Alo: Policija danima traži muža i ženu iz Subotice! Prvo nestao Dragan, pa Svetlana
Dragan Zolnajić (53) iz Subotice od utorka, 20. novembra, prepodne zvanično se vodi kao nestao, dok je njegova supruga Svetlana Zolnajić (46) nestala u petak popodne, 16. novembra
Oboje su živeli u porodičnoj kući u Aleksandrovu, odakle im se gubi svaki trag. Dragan i Svetlana imaju troje punoletne dece, sa Svetlanom, od pre par dana ni sa Draganom. Zoran je visok 176 centimetara i težak 100 kilograma, a... »

Traži ih cela Srbija! Masovna potraga u toku! Njih dvoje nestali bez traga i glasa! Ako ste ih videli, hitno javite policiji! (Foto)

Srbija danas petak, 23. novembar 2018.
Svetlana i Dragan Zolnajić, bračni par iz Subotice, su nestali. Na društvenim mrežama, članovi porodice i prijatelji, podelili su njihove fotografije uz kratak opis da je Dragan poslednji put viđen u utorak 20. novembra u prepodnevnim časovima, dok o Svetlani ne znaju ništa još od petka 16. novembra.
Nestanak je prijavljen policiji i istraga je u toku. Porodica je informacije o nestanku podelila uz molbu da podele njihovu objavu i jave bilo kakvu informaciju. Svetlana Zolnajić Foto: Nestalisrbija.rs Igor Jurić, osnivač... »

IGOR JURIĆ sa kragujevačkim đacima o BEZBEDNOSTI na internetu: Objavljena fotografija može da odredi vašu budućnost

InfoKG sreda, 21. novembar 2018.
Lažno predstavljanje na društvenim mrežama, zloupotreba postavljenih fotografija, internet predatori, opasnosti su na koje je kragujevačkim osnovcima i srednjoškolcima ukazao Igor Jurić, predsednik Fondacije "Tijana Jurić" na predavanju održanom povodom Svetskog dana deteta. Svetski dan deteta u... »

Jurić: Ako ne prihvate inicijativu idemo sve do referenduma

N1 Info utorak, 20. novembar 2018.
Igor Jurić iz Fondacije "Tijana Jurić" kaže da je pedofilija u Srbiji u ekspanziji i da se postavlja pitanje kome smetaju pooštrene kazne za povratnike i ubice dece. Još jednom ćemo, zajedno sa stručnjacima, predočiti Ministarstvu pravde zašto je važno da zakon za uvođenje doživotne zaživi, a ako ne zaživi idemo na Ustavni sud i referendum, ističe.
Prošlo je više od godinu dana od kada je predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković, predat predlog izmene Krivičnog zakona kojim se zahteva uvođenje doživotnog zatvora za ubice dece i trudnica. Tada je predato 160.000 potpisa... »

Kragujevac: Igor Jurić o opasnostima za mlade na društvenim mrežama

iKragujevac utorak, 20. novembar 2018.
KRAGUJEVAC - Svetski dan deteta u Kragujevcu obeležen je predavanjem Igora Jurića, predsednika Fondacije Tijana Jurić o bezbednosti dece i mladih na internetu, koje je u saradnji sa Centrom za socijalne inovacije i integraciie organizovala Kancelarija za mlade i Grad Kragujevac.
Živimo u vremenu kada tehnologija napreduje iz dana u dan, internet je dostupan svakome ko ima mobilni telefon, a najveći broj mladih ima fejsbuk profil ili instagram nalog, što je danas normalno i veoma zabavno, ali sa druge... »

Skupština ćuti na: 160.000 potpisa Zašto je inicijativa o doživotnom zatvoru za ubice dece na čekanju već godinu dana?

Blic subota, 17. novembar 2018.
Prošlo je više od godinu dana od kada su Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", i Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik "Blica", predali Maji Gojković, predsednici Skupštine, predlog izmene Krivičnog zakona kojim se zahteva uvođenje doživotnog zatvora za ubice dece i bremenitih... »

Celo Vlasotince želelo sinoć da čuje poruke Igora Jurića iz Fondacije “Tijana Jurić”

Jugmedia četvrtak, 15. novembar 2018.
Predstavnici Fondacije „Tijana Jurić“, na čelu sa njenim ocem Igorem Jurićem, prvi put su sinoć održali radionice o zloupotrebama na internetu, trgovini ljudima, potrazi za nestalima, i vršnjačkom nasilju u Vlasotincu pred oko 250 učenika osnovnih i srednjih škola, a kasnije i sa oko 200 roditelja.... »

Gajdobra: Tribina "Ukradena bezbednost" o pedofiliji

Dnevnik utorak, 6. novembar 2018.
Nakon izuzetno uspešnih i dobro posećenih tribina „Ukradena bezbednost“ u Bačkoj Palanci i Novoj Gajdobri, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, Igor Jurić, uz organizaciju i podršku Bačke Palanke i Mesne zajednice Gajdobra, održao je tribinu u Gajdobri kojoj je priustvovalo preko 80 odraslih, ali i mladih žitelja ovog mesta.
- Prisutni su sa pažnjom pratili edukativne filmove čija je tema trgovina ljudima, pedofilija i nasilje na internetu, kao i izlaganje i savete Igora Jurića koji su se odnosili na bazbednost i zaštitu dece i omladine – kaže Renata... »

Srđan (18) je ušao u autobus za Sentu i nestao: Dve nedelje kasnije našli su ga u Novom Sadu

Telegraf petak, 26. oktobar 2018.
Mladić je posle susreta sa majkom otišao na stanicu kako bi se vratio kod oca, ali je zbog porodičnih problema odlučio je da se ne vrati u Đalu, pa je autobusom otišao u nepoznatom pravcu
Srđan Ivanov (18), mladić iz Đale koji je nestao bez traga i glasa 12. oktobra, pronađen je u Novom Sadu. Nestanak mladića pre tačno dve nedelje prijavila je njegova porodica. Nakon kratkog susreta sa majkom koja živi u selu... »

Ličnost nedelje: Igor Jurić

BizLife petak, 26. oktobar 2018.
Foto: Screenshot Za Igora Jurića prvi put smo čuli kada je pre 4 godine stradala njegova ćerka – Tijana. Bilo bi bolje da nismo. Ove nedelje našao se na udaru, borio se sa “avetima prošlosti”, ali je na kraju, čini se, ipak uspeo da pridobije javnost svojom iskrenošću. Nakon smrti ćerke koja je... »

©2019 Netmark d.o.o.