Tijana Jurić

Uhapšen muškarac zbog pretnji Igoru Juriću

Danas 11.09.2019
Policija je danas uhapsila A. J. (38) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je pretio osnivaču fondacije „Tijana Jurić“ Igoru Juriću preko društvene mreže Tviter, saopštio je MUP. Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on je uhapšen zbog… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji osnivaču fondacije Tijana Jurić, Igoru Juriću

Novi magazin 11.09.2019
Policija je uhapsila 38-godišnjeg A.J. iz Sevojna zbog sumnje da je na društvenoj mreži Tviter pretio osnivaču fondacije "Tijana Jurić", Igoru Juriću, saopštio je večeras MUP. Policija je uhapsila 38-godišnjeg A.J. iz Sevojna zbog sumnje da je na… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji preko Tvitera Igoru Juriću

IndeksOnline 11.09.2019
SEVOJNO – Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (1981) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije “Tijana Jurić“. Kako je saopštila policija, isumnjičeni je uz… »

MUP: Uhapšen zbog pretnji Igoru Juriću preko Tvitera

B92 11.09.2019
Sevojno -- Policija je u Sevojnu uhapsila A. J. (38) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću. Kako je saopštila policija, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Posebnom… »

Uhapšen zbog pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije „Tijana Jurić”

Politika 11.09.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (1981) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije. On se sumnjiči da je putem društvene mreže Tviter… »

Uhapšen zbog sumnje da je pretio Igoru Juriću

Radio 021 11.09.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (38) iz Sevojna, zbog sumnje na krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je putem Tvitera uputio pretnje Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić", stoji u… »

"Treba te tući do smrti, pa zakopati bagerom"!

Alo 11.09.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. J. (38) iz Sevojna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje Igoru Juriću… »

“Ukradena bezbednost” o sigurnosti dece

Jug press 07.09.2019
LESKOVAC U sali Narodnog pozorišta u Leskovcu fondacija „Tijana Jurić“ u saradnji sa lokalnom samoupravom i Centrom za socijalni rad organizovala je tribinu pod nazivom „Ukradena bezbednost“. Cilj ove tribine je edukacija dece, omladine… »

Tribina Fondacija Tijane Jurić sutra u Vlasotincu

Jugmedia 05.09.2019
U sali opštine Vlasotince u petak 6. septembra sa početkom u 19 sati, Fondacija Tijana Jurić održaće tribinu na temu „Bezbednost dece na internetu“ i o sistemu Amber Alert, a biće promovisan i roman „Armagedon“ Vlade Arsića. Na tribini će… »

Tribina o bezbednosti dece u subotu u pozorištu

Jug press 03.09.2019
LESKOVAC Profesor srpskog jezika i književnosti u vlasotinačkoj školi Jelena Đokić pozvala je zainteresovane roditelje i direktore škola da dođu i dovedu učenike u subotu, 7. septembra, u 12 časova u Narodno pozorište na tribini koju će držati… »

Vesti dana »