Velika Britanija

Srbiji novo zlato i rekord u ekipnoj konkurenciji: Veliki uspeh reprezentacije u parastreljaštvu na SP u Sidneju

Kurir pre 1 dan
Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu odbranila je titulu ekipnog šampiona sveta u Sidneju u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava. Ekipa u sastavu Dragan Ristić, Dejan Jokić i Zdravko Savanović do treće uzastopne zlatne medelje došla je… »

Reprezentaciji Srbije novo zlato i rekord u parastreljaštvu, Ristiću srebro

RTV pre 1 dan
SIDNEJ - Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu odbranila je titulu ekipnog šampiona sveta u Sidneju u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava. Ekipa u sastavu Dragan Ristić, Dejan Jokić i Zdravko Savanović do treće uzastopne zlatne medelje… »

Srbiji novo zlato i rekord u ekipnoj konkurenciji

RTS pre 1 dan
Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu odbranila je titulu ekipnog šampiona sveta u Sidneju u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava. Ekipa u sastavu Dragan Ristić, Dejan Jokić i Zdravko Savanović do treće uzastopne zlatne medelje došla je… »

Lavrov: Asanža po svemu sudeći muče u zatvoru u Londonu

Sputnik pre 1 dan
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da veruje u mogućnost da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž mučen u zatvoru u Londonu. „Oni bi trebalo da ukinu optužbe protiv (bivšeg pripadnika obaveštajne službe SAD) Edvarda… »

Električni Uniti One

Auto blog pre 1 dan
Švedska kompanija Uniti je još krajem 2017. godine najavila svoj električni gradski automobil, ali je tek sada ovaj model prikazan i u definitivnom serijskom izdanju. Nazvan Uniti One, prvo će biti isporučen kupcima u Švedskoj i Velikoj Britaniji, i… »

I dalje moguć dogovor o Bregzitu

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Profimedia Glavni pregovarač EU za Bregzit Mišel Barnije izjavio je da je ove nedelje i dalje moguće postići dogovor o Bregzitu sa Velikom Britanijom. “Pregovori su bili intenzivni tokom vikenda i juče, i iako će biti sve teže, dogovor je… »

"Majkl Džekson je bio teško poremećen": Šokantne tvrdnje Eltona Džona o pokojnom kralju popa

Telegraf pre 1 dan
- Samo Bog zna šta se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lekova bio pun. Slavni Elton Džon oduvek je bio jedan od najkontroverznijih muzičara na svetskoj sceni. Trenutno veliku pažnju privlače memoari koje je Elton napisao i u… »

On je najsrećniji čovek na svetu? Vodoinstalater Tom (28) prodao porše od 125.000 € koji je osvojio, 2 dana posle desilo…

Kurir pre 1 dan
Vodoinstalater Tom Harvi (28) iz Dartforda, u Kentu u Velikoj Britaniji, dobio je drugi “porše”, dva dana pošto je prodao prvi osvojeni zbog depozita za novu kuću. Tom Harje prvo je osvojio “porše 911 Karera 4 GTS”, vredan 125.000 evra na… »

Pritisni srce kad god ti nedostajem i stići će zagrljaj! Mama i ćerka su našle način da se nikada ne razdvoje, a njihova…

Kurir pre 1 dan
Ako ste roditelj verovatno znate koliko ponekad deci teško padne odvajanje od vas - bilo da je reč o nekoliko dana, ili svega nekoliko sati. Čak i svaki odlazak u vrtić ili školu može da bude stresan, a upravo se sa takvim problemom suočila Melisa… »

Fantastičan kraj godine za Dubiozu Kolektiv

Balkan Rock pre 1 dan
Fantastičan Dubiozin kraj godine, koji će, što se tiče naših krajeva vrhunac doživjeti na dva zagrebačka koncerta 22. i 23. studenog u Domu sportova, zahuktava se rasprodanim klubovima i festivalima po Europi i Africi, a finiširati će petodnevnom… »

Vesti dana »