Izvor: Telegraf arhiva vesti 05.01.2016

1.000 KONJSKIH SNAGA, BRZ KAO ZVER: Da li je ovo najbolji, najbrži i najmoćniji automobil na svetu? (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Dvosed FFZero1 kompanije Faraday Future, koji neki upoređuju sa betmobilom, je zaista čudo tehnologije. Kompanija Faraday Future je na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu , predstavila svoje čudo od električnog automobila … »

NA KOSOVU UHAPŠENI DŽIHADISTI? Sumnja se da su pripadnici Islamske države!

Telegraf 05.01.2016
Prema navodima policije, uhapšeni su otišli u Siriju u januaru 2015. godine. Kosovska policija uhapsila je na aerodromu u Prištini dva muškarca zbog sumnje da se radi o povratnicima iz rata u Siriji koji su se tamo borili na strani takozvane Islamske… »

Šta OBUĆI kad je ovako šugavo vreme? Evo šta će vas najbolje UTOPLITI!

Telegraf 05.01.2016
Kad napolju zagudi minus, vetar je, sneg, ledena kiša, bljuzgavica i poledica, čoveku naprosto dođe da se natronta od glave do pete. Međutim, ako odaberete par ključnih komada, za tim neće biti potrebe. Kad je ovakvo vreme napolju , svako od nas… »

Filip Janković pronašao novi klub! Da li će spasiti karijeru?

Telegraf 05.01.2016
Najmlađi debitant u istoriji Zvezde potpisao ugovor sa Domžalama. Filip Janković će novu sreću potražiti u Sloveniji! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde , Parme i Katanije potpisao je ugovor sa Domžalama do 2018. godine. Zlatni omladinac sa Novog… »

Era naskočio na Gastoza, pa razbio glavu! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
U rijalitiju "Parovi" Ojdanić je raširio noge Nenadu, a onda skočio na njega. Pevač Era Ojdanić je u rijalitiju “Parovi” pao i povredio glavu, kada je naskočio na Nenada Marinkovića Gastoza i počeo da simulira seks. Mikiju prete 2 godine… »

Zimska Idila Karleuše: Grudvala se i pravila Sneška sa ćerkama! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Pevačica je uživala u snegu sa mezimicama Atinom i Nikom. Jelena Karleuša najčešće postavlja veoma seksi fotografije na društvene mreže, ali je, ovoga puta, obožavaoce oduševila sasvim drugačijom slikom. U pitanju je, zapravo, kolaž zimskih… »

Sve tuče Mikija Đuričića u rijalitijima! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Đuričić je, pre udaranja Gastoza, imao fizičke sukobe sa Ivanom Gavrilovićem, Željkom Stojanovićem... Miki Đuričić sve češće gubi živce i ulazi u fizičke obračune u rijalitijima, a “fajt” sa Gastozom u “ Parovima ” je samo jedan u… »

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! Srpski KRALJ čestitao BOŽIĆ Srbiji i Republici Srpskoj

Telegraf 05.01.2016
Prestolonaslednik Aleksandar uputio je čestitku građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po Julijanskom kalendaru. Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević uputio je građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po… »

Norveška Objavila Rat Pušačima: Ni odrasli neće smeti da kupuju cigarete!

Telegraf 05.01.2016
Norveška medicinska asocijacija vrši pritisak na vladu da podrži njen predlog za zabranu prodaje duvanskih proizvoda građanima rođenim posle 2000. godine. Najveća medicinska organizacija u Norveškoj planira da sprovede nameru da zabrani prodaju… »

Da li su njih četvorica zaista najvažniji reprezentativci Srbije?

Telegraf 05.01.2016
Stastitika tako kaže, a koje je vaše mišljenje? Nećemo po dobrom pamtiti 2015. godinu kada je u pitanju fudbalska reprezentacija Srbije , koja je ponovo podbacila i ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj . Na kraju smo čak morali da… »