Izvor: Telegraf arhiva vesti 05.01.2016

Zadavio Suprugu, Raskomadao Je, Pa Glavu Zalio Betonom: Jezivi detalji ubistva žene čije je telo pronađeno u koferima!

Telegraf 05.01.2016
Obdukcija je pokazala da je žena, stara oko 70 godina, ubijena između 25. decembra i 1. januara, kao i da se muškarac utopio nešto posle toga. Austrijske vlasti saopštile su večeras da su razotkrile misteriju ostataka tela u dva kofera pronađena u… »

Borba Sa Nepravdom Ga Koštala Zdravlja: Ovako Kristijan izgleda u bolnici (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
- Bol, nesanica, neizvesnost... sve se nakupilo - napisao je Golubović uz objavljene slike iz bolničkog kreveta. Budući da je nedavno imao rizičnu operaciju glave, Kristijan Golubović je ponovo završio u bolnici, jer se nije pridržavao… »

Mučki Rafal Prekinuo Je Detinjstvo 80 Dece: U ovom selu na Kosovu već godinama niko nije bezbedan (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Bratstvo manastira Visoki Dečani Vas poziva da svojim prilozima pomognete ovaj projekat koji je važan za bezbednost i opstanak jedine veće Srpske zajednice na području Peći. Posle oružanog terorističkog napada , koji se dogodio 7. decembra 2015… »

Delije iz Čikaga bodrile Bobija, dok je zakucavao Milvoki (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Veliku podršku sunarodnika srpski košarkaš je imao u Milvokiju, a imaće je i u Detroitu. Ne samo što Boban Marjanović ima podršku navijača San Antonija od kako je došao u NBA ligu , nego srpski košarkaš može da se osloni i na podršku srpske… »

Merkelova U Fašističkoj Uniformi: Nemci ponovo napadaju Poljsku! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Dok nemačka kancelarka Angela Merkel promene u Poljskoj ne komentariše, po uzoru na mađarskog premijera Viktora Orbana, šef EP Martin Šulc prvi je upozorio da u izmenama zakona, koje zahvaljujući komotnoj većini u oba doma gura Pravo i Pravda, ima… »

Milan Biševac prošao preglede u Laciju: Dočekan je u Rimu kao filmska zvezda! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Srpski defanzivac je u prestonici Italije izazvao veliko interesovanje medija posle transfera iz Liona u Lacio. Milan Biševac je u utorak uspešno prošao lekarske preglede u Rimu i smao ga formalnost deli od ozvaničenja saradnje sa Laciom. Iskusni… »

(Video) Ovaj SRPSKI NAUČNIK je izumeo nešto što će vas zaštiti od RAKA i STERILITETA. Pogledajte o čemu je reč!

Telegraf 05.01.2016
- Ako je čovek duže vreme izložen zračenju, onda dolazi do razaranja ćelija i do oboljenja, i to teških jer čovek u krevetu leži šest do sedam sati - kaže Svetislav Jordović objašnjavajući zbog čega mobilni telefon ne bi trebalo da bude… »

NA SVETU POSTOJI JOŠ JEDAN BALKAN: Nalazi se bliže nego što mislite

Telegraf 05.01.2016
Inače, ovaj deo sveta poznat je po velikim energetskim resursima, a čak 94 odsto proizvodnje prirodnog plina potične odatle. Samo ime ovog Balkana dolazi od okolnih planina, a pretpostavlja se da je i ovo "naše" balkansko područje dobilo ime upravo… »

Otpušteni Zbog Štednje: Čak 75 odsto radnika dobili otkaz na Marakani!

Telegraf 05.01.2016
Kako se navodi u saopštenju, organizatori Olimpijskih igara će koristiti svoje radnike narednih devet meseci. Uprava stadiona Marakana u Rio De Žaneiru saopštila je da je otpušteno 75 odsto zaposlenih na tom objektu. Stadion će narednih devet… »

Obama U Suzama: Poziva na hitno pojačanje kontrole oružja! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Obama je, u obraćanju iz Bele kuće, pozvao Amerikance da se "probude" pred potrebom da se stavi tačka na oružano nasilje koje svake godine u SAD odnese desetine hiljada života. Američki predsednik Barak Obama danas je, u veoma emotivnom govoru pri… »