Izvor: Telegraf arhiva vesti 05.01.2016

Vanredna Situacija U Jagodini: Sneg paralisao grad! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
Glavna ulica u Jagodini je raščišćena, dok su sporedne pod debelim snegom, putari rade od pet sati jutros i raščišćavaju puteve prvog i drugog prioriteta u gradu. Zbog velikih padavina tokom noći koje su formirale snežni pokrivač od 40 do 50… »

Albanski Kalašnjikovi Ubijaju Po Evropi: Nekada na bojnim poljima, sada u rukama terorista! (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
"Put Kalašnjikova" je film švajcarske novinarke Vanine Kanban u kome su prikazani dokazi važni za borbu protiv terorizma i kontrolu oružja. Albanski mediji objavili su dokumentarni film francuske TV “Canal +” o “specijalnoj istrazi” koja je… »

Umalo Ekološka Katastrofa Usred Srbije: Slučajno zatrovana pijaća voda - HLOROM!

Telegraf 05.01.2016
U pijaćoj vodi je u tom trenutku bilo 2,5 miligrama hlora po litru, a dozvoljeno je do 0,6 miligrama. Sreća je što se havarija desila tokom noći, između 1. i 2.januara, pa je na vreme sprečeno da voda dođe do građana. U rezervoaru pijaće vode u… »

Komšije Zatekle Užas: Nišlija skočio sa DEVETOG sprata u SMRT, nikome nije jasno zašto!

Telegraf 05.01.2016
Ovo je drugo samoubistvo skokom sa visine za poslednja četiri dana, prethodno je to učinila žena koja se bacila sa osmog sprata. Nišlija star 36 godina, čiji identitet još nije otkriven, izvršio je jutros samoubistvo , skočivši sa devetog sprata… »

Uprkos Teškoj Godini, Napravili Podvig: U borskim rudnicima proizvedeno - 25.000 tona bakra! (FOTO)

Telegraf 05.01.2016
- Rezultati rada još uvek se analiziraju, ali preliminarna sagledavanja ekonomista kažu da će, uprkos svim teškoćama koje su nas pratile tokom 2015, rudnici bakra u Boru sa proizvedenih oko 25.000 tona bakra u koncentratu zabeležiti mali plus u… »

NE DOZVOLIMO NIKOME DA NAS DELI: Patrijarh Irinej vernicima čestitao Božić

Telegraf 05.01.2016
- Razvijmo i pokažimo dobru volju međusobno i prema svim ljudima oko nas! Kroz tu dobru volju među ljudima budimo svetlost svetu i so zemlji! Živimo sveto i čestito i ispunimo zavet otaca kojim su nas zavetovali za Carstvo nebesko - poručio je… »

Ukrainian Ambassador In Serbia For Telegraf: Serbia and Ukraine have gone through similar suffering, now we go along in the EU…

Telegraf 05.01.2016
Oleksandr Aleksandrovych was in June appointed ambassador to Serbia, after the place was vacant for two years. He is in the diplomacy for a long time and he had the opportunity to meet the former President of Yugoslavia Slobodan Milosevic on the day of… »

Zatvorenik pokušao da pobegne kroz WC šolju. Kad su ga našli, niko nije hteo ni da ga PIPNE (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
Neimenovani robijaš iz Brazila nije uspeo da se dokopa slobode, a uz to je bio umazan u fekalije od glave do pete. Zatvorenik iz jednog brazilskog zatvora pokušao je da pobegne sa robije na krajnje bizaran način – kroz kanalizacione cevi . PLAVUŠU… »

DA LI OVA OPASNA OLUJA IDE PREMA SRBIJI? U Hrvatskoj CRVENI ALARM, sprema se strašno nevreme!

Telegraf 05.01.2016
Crveno upozorenje izdato je zbog moguće kiše koja će se lediti na kolovozima, zbog čega dolazi do poledice koja može stvoriti velike probleme u prometu, ali i pešacima na trotoarima. Meteoalarm je izdao crveno upozorenje za unutrašnjost Hrvatske … »

Kakav Horor: Upecao ribu, a onda je iz vode iskočilo čudovište i PROGUTALO JE U SEKUNDI (VIDEO)

Telegraf 05.01.2016
- Bio sam šokiran, ali i zapanjen. Toliko sam bio šokiran da sam se pitao da li je to bio polarni medved - rekao je ribar. Jedan ribar se tokom svoje akcije u hvatanju ribe šokirao kada je ogromno stvorenje iskočilo iz vode i zgrabilo lososa koga je… »