Arhiva vesti 27.02.2016

Fico pozvao na ukidanje ekonomskih sankcija Rusiji

Politika 27.02.2016
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico pozvao je na ukidanje ekonomskih sankcija, koje je Evropska unija uvela Rusiji, ocenivši da bez te države nije moguće rešiti mnoge probleme u svetu. „Bez Rusije ne mogu da se rešavaju mnogi svetski… »

Razbijena mreža krijumčara ljudi, uhapšeno 100 osoba

Radio 021 27.02.2016
Španska policija je u saradnji sa britanskim, francuskim i italijanskim snagama razbila mrežu krijumčara ljudi koja je nezakonito dovela veliki broj kineskih državljana u Veliku Britaniju, Irsku, Francusku i Italiju. Više od 100 osumnjičenih osoba… »

Hiljade Poljaka na protestu protiv vlade

B92 27.02.2016
Više hiljada Poljaka izašlo je na ulice Varšave kako bi iskazalo nezadovoljstvo potezima konzervativne vlade koja ugrožava slobodu naroda i ustav te zemlje. Veliki broj okupljenih nosio je plakate sa fotografijom prvog slobodno izabranog predsednika… »

Retko Viđena Najava Derbija: U glavnoj ulozi – rekorder Saša Ilić (VIDEO)

Hot sport 27.02.2016
Današnji okršaj 'večitih' rivala, 150. po redu, ocenjen je kao 'vanplanetarni sudar titana'. Saša Ilić je čovek koji je omiljen među navijačima Partizana, a izuzetno cenjen i poštovan među pristalicama Crvene zvezde, danas će ući u istoriju… »

Dačić lako pridobio i Zelene

Mondo 27.02.2016
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je danas da je ta partija postigla dogovor sa Zelenima Srbije o nastupu na sledećim izborima na svim nivoima. Foto: Beta/Miloš Miškov Dačić je rekao da je dogovor sa Zelenima lako postignut, da nije bilo reči o… »

Palma: Jedinstvena Srbija sa socijalistima u koaliciji na svim nivoima

Kurir 27.02.2016
JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, izjavio je danas da ta stranka ostaje u koaliciji sa SPS i da u koaliciji izlaze na izbore na svim nivoima. On je rekao da se na društvenim mrežama plasiraju različite informacije i… »

Blokirana Sredstva Bivšem Ministru: Na računu Milosavljevića nađeno blizu POLA MILIONA EVRA

Blic 27.02.2016
Istražni organi blokirali su više od pola miliona evra na bankovnim računima u Srbiji bivšem ministru poljoprivrede Slobodanu Milosavljeviću. Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, Tužilaštvo za organizovani kriminal ove nedelje donelo je odluku o… »

Udovički: Zaposleni na istom poslu imaće iste plate

Nova ekonomija 27.02.2016
Kori Udovički ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je da Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru uvodi red u javnoj upravi. Zakon uređuje i plate za… »

U Prištini povređen 21 policajac i jedan novinar

Akter 27.02.2016
Kosovska policija saopštila je da je tokom nasilnih demonstracija u petak uveče u Prištini povređen 21 policajac i jedan novinar. Iz bezbednosnih razloga, uklonjeni su šatori sa centralnog trga u Prištini, u kojima su prethodna tri dana kampovale… »

(Uznemirujući Video) Kamermana Pokosio Metak: Pogođen tokom snimanja intervjua u Siriji

Kurir 27.02.2016
U toku intervjua u Siriji kamermana je pogodio metak i sve je to zabeleženo kamerom. Na internetu se pojavio snimak intervjua u Siriji, koji je vodila jedna novinarka sa borcem. Tokom intervjua u jednom trenutku čuje se pucnjava, a novinarka se bacila… »