Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Privremeni organ na Voždovcu

Blic 09.03.2016
Na sednici Skupštine grada Beograda doneta je Odluka o raspuštanju Skupštine Gradske opštine Voždovac i obrazovanju Privremenog organa GO Voždovac. Privremeni organ će se obrazovati za obavljanje poslova iz nadležnosti Skupštine, predsednika… »

Osmomartovsko takmičenje osoba sa invaliditetom obogaćeno novim sportovima

Blic 09.03.2016
Tradicionalno, šesto po redu osmomartovsko sportsko takmičenje osoba sa invaliditetom održano je u Sali sportskog centra „Olimp – Zvezdara“ sa preko 150 učesnika. Pored stalnih sportskih disciplina, predstavljena su dva nova sporta sa svojim… »

NA SPISKU PROFESORI, SPORTISTI I JEDAN AKADEMIK: SNS predala izbornu listu na Vračaru!

Telegraf 09.03.2016
Izborom kandidata na listi pokazali smo da smo kandidovali najbolje ljude koji će umeti da vode računa da se Vračar razvija, naveo je Goran Vesić. Srpska napredna stranka predala je danas popodne izbornu listu listu “Aleksandar Vučić – Srbija… »

Najlepše cvetajuće drvo ispred Hrama Svetog Save

Politika 09.03.2016
Zimske temperature koje su gotovo celog februara prelazile prosečne vrednosti izmamile su gotovo sve vrste ranih cvetnica da već početkom marta pokažu svu svoju raskoš. Među njima je i omiljeno cvetajuće drvo vrtlara – magnolija. Jedna od ovih… »

Batajničani 36 godina strepe zbog gasovoda ispod kuća

Politika 09.03.2016
Magistralni gasovod prolazi pored kućnog praga žitelja ulica Majora Zorana Radosavljevića, Žarka Obreškog, Temerinske... – Pre tri decenije čim je izgrađen deo gasovoda je eksplodirao. Žitelji batajničkih ulica Majora Zorana Radosavljevića… »

(Video) Ekskluzivno Usred Dana Mu Krao Radio Iz Auta: Držao lopova do dolaska policije!

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Jedan muškarac danas je uhvatio lopova kako mu krade kasetofon iz auta i počeo da ga juri. Ubrzo ga je stigao, oborio na zemlju i sačekao policiju. Kako javlja čitalac Kurira, sve se odvijalo kod kružnog toka na Novom Beogradu. "Čovek je… »

Sa starim kadrovima na opštinske izbore

Politika 09.03.2016
Naprednjaci su već juče predavali izborne liste. – Demokrate potpisuju koalicione sporazume. – Socijalisti čekaju broj tri. Dan posle raspisivanja izbora za 17 beogradskih opština u taboru demokrata pljuštali su potpisi na koalicione sporazume… »

Zbog gasovoda ruše 36 kuća u Batajnici?!

Večernje novosti 09.03.2016
U Batajnici nezadovoljni urbanističkim planom koji predviđa uklanjanje njihovih domova. Kad su cevi postavljane pre 40 godina bilo 16 legalnih objekata. Amandman sa potpisom 836 građana poslat gradskim ocima. SKORO 40 godina nakon postavljanja cevi za… »

Cirkus Se Vratio U Grad: Svetske akrobate nastupiće u Beogradu

Blic 09.03.2016
Nedelja savremenog cirkusa biće održana od 21. do 26. marta na nekoliko različitih lokacija u Beogradu. U Domu kulture Studentski grad, na ceremoniji otvaranja posetioci će moći da pogledaju plesno-cirkusno-pozorišni komad "Upakovane", tokom koje… »

Krali autobus GSP?

Večernje novosti 09.03.2016
Incident u saobraćajnom pogonu na Karaburmi: Oštećena dva vozila GSP, ali nije jasno da li je neko hteo da ukrade autobus, ili je neki beskućnik u nameri da se ugreje slučajno pokrenuo vozilo. NOVI incident u pogonu GSP na Karaburmi. Samo nedelju… »