Beograd arhiva vesti 09.03.2016

Prijaviti deponiju i napuštena vozila

Studio B 09.03.2016
Gradska uprava Grada Beograda i Služba za komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima pozivaju sugrađane da prijave lokacije na kojima se nalaze neuređene površine i zapuštene zelene površine, površine sa smećem i građevinskim šutom… »

Efikasnije odvodnjavanje Novog Beograda i Zemuna

Danas 09.03.2016
Rekonstrukcija Crpne stanice "Gazela" biće završena u avgustu. Beograd - Radovi na obnavljanju Kanalizaciono crpne stanice "Gazela" idu po planu, a rekonstrukcija bi trebalo da bude završena u avgustu, najavio je gradski menadžer Goran Vesić… »

Parkiranje kod Kule Nebojša zbog vodostaja svesti na minimum

Studio B 09.03.2016
Povećan vodostaj Save i Dunava prešao je najnižu tačku Beograda kod Kule Nebojša, pa iz „Beokoma" obaveštavaju vozače da parking koriste samo za snabdevanje i da zadržavanje na ovom prostoru svedu na minimum. U naredenom periodu očekuju se… »

Zatvaranja saobraćaja u Ulici Sava Burića

Studio B 09.03.2016
JKP „Beogradske elektrane" izvodiće radove rekonstrukcije magistralnog toplovoda, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u delu Ulice Sava Burića u Zemunu. Za saobraćaj će od 9. do 28. marta biti zatvoren deo između ulica Miće Radakovića i… »

Beogradske priče: Pod budnim okom "ljudi u plavom"

Večernje novosti 09.03.2016
Za neovlašćeno korišćenje sirene šofer plaćao pozamašnu svotu, a samo dve trake na putu Beograd - Niš "obećavale" višečasovno putovanje. ŠEZDESETIH godina prvi gradski vozači bili su pod nadzorom veoma strogih milicijskih službi. Tako se… »

Besplatno plivanje za osnovce na Vračaru

Blic 09.03.2016
Sportsko-rekreativno obrazovni centar “Vračar” je u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar pokrenuo program besplatnog plivanja za sve učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije ove opštine. Svi zainteresovani đaci će uz propusnicu moći… »

GSP uzeo "Ikarbus"ali ne "Mercedes"

Večernje novosti 08.03.2016
Domaći proizvođač pobedio na tenderu za nabavku 20 autobusa. Ugovorena nabavka modela IK 112M sa šasijom "man" VOZNI park GSP "Beograd" će u narednih šest meseci biti bogatiji za 20 novih autobusa pošto je na tenderu za nabavku solo niskopodnih… »

Vaterpolo bitka: Gak ruši Šapića!

Večernje novosti 08.03.2016
Lokalni izbori u 17 beogradskih opština biće održani kad i republički - 24. aprila. Duel bivših reprezentativaca na Novom Beogradu. Naprednjake predvode Selaković, Jovičić, Vujović. UPOREDO sa republičkim, 24. aprila održaće se izbori i u svih… »