Izvor: Alo arhiva vesti 23.03.2016

Braća se raznela u Briselu

Alo 23.03.2016
Dvojica braće, Belgijanci Ibrahim i Kalid el Bakrui izveli su dva jučerašnja teroristička napada u Briselu. Jedan se razneo na aerodromu, a drugi u metrou. Treći terorista, Nadžim Lahrui, i dalje je u bekstvu iako je bilo javljeno da je uhapšen u… »

Treći terorista ipak u bekstvu!

Alo 23.03.2016
Iako su mediji javili da je treći terorista sa briselskog aerodroma uhapšen, to je demantovano. Nadžim Lahraui, jedini od trojice terorista koji su juče izveli napad na aerodrom u Briselu, a koji se nije razneo, i dalje je u bekstvu. Prethodno su… »

Novosađanka na listi i vlasti i opozicije?!

Alo 23.03.2016
Ivana Veljović Pereula iz Treće Srbije uspela je da bude na dve izborne liste, i to na jednoj koja podržava vlast i na drugoj opozicionoj. Ona je, naime, kandidat za poslanika republičke skupštine na listi "Složno za Srbiju - Narodni savez -… »

Vukadinović i Ševarlić na listi DSS - Dveri

Alo 23.03.2016
Koalicija Dveri-Demokratska stranka Srbije predstavila je danas nestranačke kandidate koji su na listi te koalicije,. Među kandidatima su: penzionisani profesor Poljoprivrednog fakulteta Miladin Ševarlić, pukovnik u penziji Ljubinko Đurković, lekar… »

Aco Petrović novi selektor Hrvatske

Alo 23.03.2016
Aco Petrović novi je selektor hrvatske košarkaške selekcije, potvrdio je KS Hrvatske. Petrović je vodio Hrvate do poslednje medalje na EURU 1995. godine u Grčkoj. "Upravni odbor je prihvatio predlog Stručnog saveta i nakon razgovora sa svim… »

Nemac pao sa 15 kilograma droge

Alo 23.03.2016
Pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici MUP-a su na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, u kombiju nemačkih registarskih oznaka, otkrili su i zaplenili 30 paketa biljne materije sumnjive na opojnu drogu… »

Srpski zet povredio koleno

Alo 23.03.2016
Srpskizet, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger povredio je desno koleno na treningu reprezentacije i njegov nastup na predstojećim prijateljskim utakmicama sa Engleskom i Italijom je neizvestan, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke… »

Pao plafon u školi

Alo 23.03.2016
Samo 15 minuta pre nego što su đaci seli u svoje klupe, deo plafona u jednoj učionici u izdvojenom odeljenju OŠ “Milan Rakić” u selu Dučić – srušio se! Gomila maltera i šuta sručila se na dve klupe, ali srećom u tom trenutku đaci nisu… »

ISIS u Siriji deli slatkiše

Alo 23.03.2016
Pripadnici Islamske države odlučili su da proslave masakr u Belgiji tako što će građanima Sirije deliti slatkiše. Dan nakon brutalnih napada u Belgiji, u kojima je poginulo više od 30 ljudi, pripadnici Islamske države objavili su fotografije na… »

Udajem se na leto! (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Snežana Dakić rešila je da stane na ludi kamen i venča se sa 21 godinu mlađim manekenom Dušanom Momčilovićem. Kako „Alo!“ saznaje, voditeljka čeka poslednje ročište kako bi se zvanično razvela od bivšeg supruga Vladimira Mikića… »