Izvor: Alo arhiva vesti 23.03.2016

Filip onanisao dok mu je Marina pričala bajku (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Filip Đukić ne može dugo da izdrži bez seksa (što smo imali priliku i da vidimo). A kad nema partnerku, maneken se ne suzdržava da se zadovolji, ne birajući ni mesto ni vreme. Đukić je priznao da se zadovoljavao ispod pokrivača, dok mu je Marina… »

Pet mama se potuklo ispred vrtića! (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Da vam je neko pričao ne biste mu verovali, ali zaista je tako. Policija je uhapsila pet mama nakon tuče ispred jednog vrtića u Velikoj Britaniji. Nemile scene su snimljene ispred vrtića u Blekburnu, a žene su se “muški” potukle, leteli su… »

Vučić: Ne teče nam med i mleko, ali...

Alo 23.03.2016
Premijer Vučić započeo posetu nemačkoj pokrajini Hesen susretom sa premijerom te pokrajine Bufijeom, a potom je posetio i berzu u Frankfurtu. Vučić je rekao da je Srbija trenutno sposobnija od mnogih zemalja, pa i članica EU, da savlada probleme… »

"Šarli Ebdo" ponovo preterao! (FOTO)

Alo 23.03.2016
Ekipa iz francuskog satiričnika "Šarli Ebdo" ponovo je preterala. Ovog puta nisu znali da povuku granicu između satire i dobrog ukusa povodom terorističkog napada u Briselu. Karikatura je bazirana na fotografiji koju su objavile belgijske vlasti, a na… »

Prednosti i mane ako ste drugo dete

Alo 23.03.2016
Odgajati decu je veoma zahtevan posao. Dolazak prvog deteta na svet u porodici budi osećanja kojih do tada roditelji nisu ni bili svesni. Kada se rodi drugo, treće dete...njegovo odgajanje se uvek čini nekako lakšim jer mama i tata sada već imaju… »

Njukasl je bolesnog Jonasa šutnuo kao psa!

Alo 23.03.2016
Majka bivšeg fudbalera Njukasla Jonasa Gutijereza koji je nakon što mu je dijagnostifikovan karcinom otpušten iz kluba, rekla je da je razmišljala da se ubije ispred prostoruija uprave kluba. Gutijerez je bio član "svraka" ali nakon što mu je 2013… »

Gadosti koje unosimo u kuću ako ne izujemo cipele

Alo 23.03.2016
Unošenjem cipela u kuću unosite mnogo više prljavštine nego što mislite. Zato bi cipele trebalo da skinete svaki put kada zakoračite u svoj dom. Studija Univerziteta u Arizoni pronašla je čak 421.000 raznih bakterija na cipelama. Koliformna… »

Ljajić i Jovetić višak u Interu!

Alo 23.03.2016
Nezadovoljna rezultatima koji nisu opravdali uloženi kapital, uprava Intera odlučila je da napravi rekonstruklciju tima na leto, a žrtve toga mogli bi da budu Adem Ljajić i Stevan Jovetić. Mančini je odlučio da mu Srbin i Crnogorac nisu potrebni… »

Sterling šest nedelja van terena!

Alo 23.03.2016
Procenjivalo se da će pauzirati oko četiri nedelje, ali će Rahimu Sterlingu biti potrebno više kako bi zalečio povredu prepone koju je zadobio u 26. minutu meča protiv Mančester Junajteda. On će imati oko mesec dana po oporavku da se vrati u punu… »

Majka bliznakinja prva identifikovana žrtva

Alo 23.03.2016
Belgijske vlasti identifikovale tri žrtve jučerašnjih napada u Briselu. Adelma Tapia Ruiz, majka četvorogodišnjih bliznakinja, prva je identifikovana žrtva. Devojčice čudom preživele masakr. Osam Amerikanaca je povređeno, ali ima i nestalih… »