Izvor: Alo arhiva vesti 23.03.2016

Klaćemo vas i dizati u vazduh!

Alo 23.03.2016
Muslimani i verske vlasti u BiH vode akciju zatvaranja ilegalnih molitvenih zajednica u kojima se regrutuju džihadisti za rat u Siriji, ali ekstremisti su im uzvratili pretnjama. "Trovaćemo vas, dizaćemo vas u vazduh i ovde i na Sandžaku. Molim Alaha… »

"Er Srbija" ni sutra ne leti za Brisel

Alo 23.03.2016
Zbog zatvaranja Aerodroma u Briselu, otkazana su dva sutrašnja leta Er Srbije između Beograda i belgijske prestonice, saopšteno je iz srpske nacionalne aviokompanije. Nakon eksplozija koje su se dogodile u Briselu u utorak, 22. marta, tamošnje vlasti… »

Meč Belgija - Portugal će ipak biti odigran

Alo 23.03.2016
Iako je belgijska fudbalska asocijacija otkazala prijateljski meč sa Portugalijom, iz bezbednosnih razloga, Portugalci su predložili da se utakmica ipak odigra u njihovoj državi. Utakmica je trebalo da se odigra u Briselu sledećeg utorka, 29. marta… »

Ćerka mi boluje od anoreksije!

Alo 23.03.2016
Bivši ruski teniser i nekadašnji svetski broj jedan Jevgenij Kafeljnikov, istakao je kako je zabrinut za zdravlje svoje ćerke manekenke, koja prema njegovim rečima boluje od težeg oblika anoreksije. Njegova ćerka Alesija (17) trenutno živi u… »

Srbi, dobrodošli ste!

Alo 23.03.2016
Tragom informacije da Rolan Garos neće dozvoliti Srbima da prisustvuju mečevima u Parizu (16. maj - 5. jun), „Alo!“ je kontaktirao organizatore grend slema, koji su nam rekli da srpski državljani, naravno, mogu da gledaju Noleta i društvo uživo… »

Ukrajinci, politički ste pristrasni!

Alo 23.03.2016
Fudbalska reprezntacija Ukrajine oštro je kritikovana u javnosti da je politički pristrasna, jer u ekipi nema nijednog fudbalera koji nastupa za ruske klubove. Poziv za reprezenatciju Ukrajine za predstojeće prijateljske utakmice protiv Kipra i Velsa… »

Nema bombe na briselskom aerodromu

Alo 23.03.2016
Aerodrom Šarlroa u blizini Brisela bio je pod opsadom policije zbog dojave da je na parkingu aerodroma postavljena bomba. Nakon detaljne provere ustanovljeno je da je dojava bila lažna. Policijske snage pretražile su sumnjivo vozilo koje se nalazilo na… »

Izbegavajte ove evropske zemlje

Alo 23.03.2016
Stručnjaci su još prošle godine upozoravali da Evropi preti strašni terorizam i koje su zemlje najugroženije. Stručnjaci su još pre godinu dana upozoravali da Evropi preti strašni terorizam i da su među pet zemalja, koje najviše treba da strhuju… »

Ješić iz stančića uleteo u penthaus i stančinu u Beču!

Alo 23.03.2016
Potpredsednik DS Goran Ješić uspeo je za samo nekoliko godina da skući i sebe i sve članove svoje porodice, osnuje privatno konsultantsko preduzeće, ali i da se počasti stanom u Beču kao i novim „audijem“. Nije ni čudo što Goran Ješić… »

Nevin proveo 20 godina u zatvoru! (FOTO)

Alo 23.03.2016
Sud u Njujorku oslobodio je danas Ričarda Rosarija koji je poslat u zatvor pre 20 godina zbog ubistva iako je imao svedoke da je bio u drugom gradu u vreme zločina. Richard Rosario Murder Conviction To Be Tossed … 20 Years, 13 Alibis Later… »