Izvor: Alo arhiva vesti 23.03.2016

Rozga zapevala s verenikom! (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Jelena Rozga i njen devet godina mlađi verenik Stjepan Hauser ukrstili su glasove i oduševili svoje fanove. Rozga i Hauser su već jednom zajedno otpevali baladu, ali novi "duet" je u nešto vedrijem tonu. Golupčići su otpevali hit svog prijatelja… »

Pauk ulovio zmiju i pojeo! (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Paukova mreža može biti smrtonosna i za mnogo veće životinje nego što su insekti poput muva ili skakavaca! Iz Australije nam dolazi snimak koji pokazuje kako je pauk u svoju smrtonosnu mrežu uhvatio otrovnu braon zmiju i usmrtio je, nakon čega ju… »

'Prljavi ples' Zmaja i Jelene Krunić! (VIDEO)

Alo 23.03.2016
Jelena Krunić i Ilija Grahovac imali su plesni performans u "Parovima". Zmaj od Šipova je bio u pidžami, dok ga je Krunićeva bičovala. U jednom trenutku Ilija je legao na pod, a Jelena ga opkoračila mešajući guzom. POVEZANE VESTI: Krunić: Ja sam… »

Priština da ne seče granu na kojoj sedi!

Alo 23.03.2016
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će Srbija zaštititi privrednike i poručio zvaničnicima u Prištini "da ne seku granu na kojoj sede", jer je to suprotno svakoj ideji o normalizaciji odnosa sa Beogradom… »

Da nije Rusije Kosovo bi već bilo član UN

Alo 23.03.2016
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, izjavio je danas u Jagodini, da bi Kosovo već bilo primljeno u Ujedinjene nacije da nije Ruske Federacije, čvrstog političkog partnera Srbije poslednjih decenija. "Da je… »

Tri košarkaša Mege na NBA draftu?

Alo 23.03.2016
Kako prenosi uticajni košarkaški portal "Draft Ekspres", finalista ABA lige, ekipa Mega Leksa moći će da se podiči time što će tri igrača tog kluba najverovatnije putovati na NBA draft. Najviši plasman prognozira se Timotiju Luvavuu, čak 12… »

Belgija i Portugal igraće u Leiriji

Alo 23.03.2016
Situacija oko prijateljskog susreta između Belgije i Portugala konačno je dobila epilog. Dva selekcije učesnice Evropskog prvenstva u Francuskoj, ipak će odmeriti snage 29. marta sa početkom u 20.45 časova, ali u portugalskom gradu Leiriji… »

Šoukros: Ibrahimović mi je uništio karijeru!

Alo 23.03.2016
Fudbaler Stouka Rajan Šoukros optužio je Zlatana Ibrahimovića kao krivca za krah njegove reprezentativne karijere. Defanzivac Premijerligaša se podsetio situacije iz novembra 2012. godine kada su na njegovom debiju igrale Švedska i Engleska. Bio je… »

Helsinki i Moskva zatvaraju granice na severu

Alo 23.03.2016
Finska i Rusija potpisale su sporazum o zatvaranju svojih severnih graničnih prelaza za migrante kako bi blokirale arktičku rutu ka EU, saopštila je danas Vlada u Helsinkiju. U saopštenju se navodi da će samo građani Finske, Rusije i Bjelorusije… »

U Nemačkim zatvorima nema dovoljno mesta!

Alo 23.03.2016
U zatvorima širom Nemačke ima sve manje mesta, a glavni krivac za to je migrantska kriza! Čak oko 30.000 migranata se trenutno nalazi u pritvoru u zatvorima širom zemlje, a veruje se da će najmanje njih 2.000 ostati iza rešetaka nakon što protiv… »