Vojvodina arhiva vesti 13.04.2016

Koncert studenata katedre za duvačke instrumente

RTV 13.04.2016
NOVI SAD - Na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, u holu zgrade na Petrovaradinskoj tvrđavi, danas u 20 časova koncert će održati studenti i studentkinje katedre za duvačke instrumente. Ulaz je slobodan. Nastupiće studenti iz klasa… »

Ponuda slobodnih pijačnih kapaciteta za april

Subotica.com 13.04.2016
Ostvarite bolju komunikaciju sa Vašim klijentima i prezentujte svoj proizvod na najefektniji način. U cilju obostrane dugoročne saradnje, AD “Tržnica” Subotica Vam predstavlja ponudu za mesec april. Akcionarsko društvo "Tržnica" je preduzeće… »

Dodeljene stipendije mladim talentima Novog Sada

Moj Novi Sad 13.04.2016
Fond za mlade talente potpisao 326 ugovora sa novosadskim akademcima. Na centralnom platou Petrovaradinske tvrđave, ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić i gradonačelnik Miloš Vučević uručili su juče… »

Sutra počinju "Dani Istre u Vojvodini"

Moj Novi Sad 13.04.2016
Razmena istarskih i vojvođanskih umetnika, "Dani Istre u Vojvodini", održaće se ove godine od 14. do 16. aprila u Novom Sadu u organizaciji IKA-e – Istarske kulturne agencije (Agenzia culturale Istriana) – i Zavoda za kulturu Vojvodine. Pored toga… »

Protiv ideologije mraka

Danas 12.04.2016
Položeni venci na spomen-kompleksu "Sremski front" Šid - - Na spomen-kompleksu Sremski front u Adaševcima kod Šida, održana je ceremonija obeležavanja 71. godišnjice proboja Sremskog fronta. Pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje… »