Zabava arhiva vesti 09.05.2016

(Video) Ceca otkrila detalje rođendanske proslave: Anastasiji ne dam 12.000 € za haljinu!

Kurir 09.05.2016
Cecu Ražnatović uskoro će organizovati slavlje povodom 18. rođendana njene jedinice Anastasije Ražnatović i otkrila detalje gala proslave. "Trudim se biram reči dok komentarišem naslove po novinama. Imali smo priču da će Anastasija nositi… »

Više se ne kriju: Zaljubljeni Viktor izašao sa devojkom u provod (foto)

Svet 09.05.2016
Viktor Živojinović izašao je u provod, ali mu ovog puta društvo nisu pravili drugari, već nova devojka, Jovana Bakvić, snajka Aleksandra Prijović i brat Filip. Njih četvoro uživalo u provodu, a sudeći po osmesima, koje nisu skidali tokom… »

Zadruga nagradila mladence: Goga i Nemanja idu u hotel!

Kurir 09.05.2016
Goga Aleksić i Nemanja bili su glavni akteri zadatka na imanju. Njih dvoje su odglumeli mladu i mladoženju, a Zadruga je rešila da ih nagradi zbog toga. Oni su zamerili farmerima što nisu ispoštovali zadatak već su želeli da od bivših farmera… »

Pevač završio u bolnici: Alenu Mukoviću puklo slepo crevo

Svet 09.05.2016
Pevač i bivši učesnik rijalitija “Farma” Alen Muković završio je u bolnici zbog pucanja slepog creva. Pevaču se pogoršalo stanje, zbog čega je prebačen u jednu crnogorsku bolnicu gde je imao operaciju slepog creva što je ispričao njegov… »

(Video) Novi učesnik spopao Macu: Samo što je došao krenuo da je poljubi u međunožje

Kurir 09.05.2016
Novi učesnik "Parova" brzo je pokupio simpatije starih ukućana i odlično se uklopio u vili, ali izgleda da posle ovoga što je uradio ima jednu sigurnu nominaciju i to od Mace. Nikola je pokušao da poljubi Macu u međunožje, ali mu ona to nije… »

Vesna Rivas ima informacije: Gastozu preti zatvor?!

Svet 09.05.2016
U jeku svađe između Vesne Rivas i Nenada Marinkovića Gastoza neke informacije su izletele u javnost. “Ja znam nešto o Gastozu što novinari nisu supeli da saznaju. Njemu preti zator. On je na uslovnoj kazni zbog nasilnog ponašanja, i on može lako… »

Večeras on stiže na farmu: Devojke će poludeti kada ga vide!

Kurir 09.05.2016
Zadruga je rešila da boravak na imanju učini zanimljivijim. Kako bi prekinula svakodnevne svađe, i rutinu na najgledanijem imanju u regionu Zadruga je rešila da večeras iznenadi farmere. Naime, na imanje će ući novi takmičar. Tačnije, njemu je… »

Poludeće za vama: 8 stvari koje pale muškarce, a nemaju veze sa seksom

Story 09.05.2016
Uz ove savete će potpuno poludeti za vama... Da li ste nekad čuli za "ljubavnu erekciju"? To je onaj osećaj koji imaju zaljubljeni muškarci dok posmatraju svoju dragu u situacijama koje im se dopadaju, piše sajt Cosmopolitan. Ovo je spisak apsolutno… »

(Video) Novo upozorenje: Zadruga otkrila šta farmeri gaje pod krevetom!

Kurir 09.05.2016
Na imanju u Lisoviću svakodnevno ista priča. Farmeri su nakon jučerašnjeg burnog dana danas rešili da duže odspavaju i odmore, ali im to nije pošlo za rukom. Naime, stiglo je pismo Zadruge, pa su farmeri morali da se okupe za stolom. Gazda Lepi… »

(Video) Produkcija cenzurisala program: Saška krenula flašom na Mikija

Kurir 09.05.2016
Za vreme sastanka na kome su farmeri komentarisali Mićino gazdovanje, sukobili su se Saška Karan i Miki Mećava. Kao i Marina, i Miki je Saški zamerio prosipanje pune kofe mleka. "Nisi ti kriva za to, kriv je onaj ko te napravio", rekao je Miki, a to… »