Izvor: Pravda arhiva vesti 17.07.2016

Snažna poruka Pekinga: Kina jeste velika ali ne damo vam ni centimetar naše teritorije!

Pravda 17.07.2016
Peking je izjavio da će odlučno reagovati ukoliko bilo koja strana koristi presudu Haškog tribunala kako bi ugrozila interese Kine u Južnom kineskom moru. Kineski državni sekretar i visoki diplomata, Jeng Jieči, izjavio je da očekuje od nove vlade… »

Evropa se zatalasala: Hiljade Turaka idu preko Srbije u pomoć Erdoganu

Pravda 17.07.2016
Poziv turskog predsednik Redžepa Erdogana građanima Turske da zaštite ustavni poredak i ustanu protiv pučista odjeknuo je celom Evropom, gde se na privremenom radu nalaze milioni Turaka. Na hiljade mladih Turaka krenulo je iz svih zemalja zapadne… »

Perverzno dobra: Ana Kokić drži lekcije seksipila u novom spotu! (video)

Pravda 17.07.2016
Ana je konačno objavila novi spot pesme "Damelo", a kako izgleda, nećete verovati. Ona je za ovu numeru uradila spot, snimljen u Turskoj, u kojem prvi put ovu brinetu možemo videti u provokativnom izdanju. Za nepuna 24 sata njen novi singl zabeležio… »

Pipkala vaginu, sisala prst, uvrtala bradavice: Maca odmah posle finala snimila pornić! (video 18+)

Pravda 17.07.2016
Da li Maca ovim snimkom najavljuje porno karijeru? "Ja sam mašina za pravljenje para! A kad je neko mašina za pravljenje para, onda mu ovo i nije preko potrebno", pokazujući na ček od 10.000 evra samouvereno je pričala Maca Diskrecija kada je sinoć… »

Tako vole: Škoti bi da ostanu i u Britaniji i u Uniji

Pravda 17.07.2016
Prvi ministar Škotske Nikola Stardžen izjavila je da ne odbacuje mogućnost da njena zemlja ostane u sastavu EU, ali i da bude deo Britanije. Na referendumu održanom 23. juna Britanija je glasala za izlazak iz EU. "Kada ste na nepoznatoj teritoriji… »

Slavica đukić dejanović: Prepoznati nasilnike još u obdaništima!

Pravda 17.07.2016
Monstrumi su nekada davno u Srbiji „živeli” samo u filmovima. Nažalost, fikcija je u međuvremenu postala stvarnost, pa su surova ubistva i masakri, za koje smo bili uvereni da su nemogući kod nas i da su rezervisani samo za neke druge koji su jako… »

Rusi otkrili dugo čuvanu tajnu: Evo zašto su generali NATO pakta zanemeli! (video)

Pravda 17.07.2016
Najnovije rusko naoružanje prikazano u ovom videu potpuno je šokiralo generale Pentagona i NATO-a. Rusija je oduvek bila vojna super sila, ali teško je u današnje informatičko vreme sakriti bilo koju vojnu tajnu, međutim Rusima je to ipak pošlo za… »

Duh koji leti: Nevidljivi bombarder B-2 Spirit kojim Amerika pokazuje mišiće celom svetu (foto/video)

Pravda 17.07.2016
Amerika je oduvek bila u paranoičnom strahu od Sovjetskog Saveza i njenog uticaja na svet. Čitav posleratni razvoj kosmičke i vojne industrije istorijski je vezan za ovaj politički i ideološki konflikt. Svi noviteti i pronalasci iz ovih oblasti na… »

Delta imperija: Tesna im Srbija, šire se van granica

Pravda 17.07.2016
Kompanija Delta Holding u vlasništvu Miroslava Miškovića saopštila je da će ukoliko ne dobiju dozvole od Grada, biti prinuđeni da investicije usmere van Srbije. Delta Holding je na kolegijumu naveo da ima velike planove za izgradnju nekretnina u… »

Tigrove snage napreduju: Presečena žila kucavica terorista - Kastelo autoput (mapa)

Pravda 17.07.2016
SIRIJA - Nakon odbijanja svih napada koje su sprovodili džihadisti na Malah farme, uzrokujući stotine gubitaka, elitne Tigrove snage su nastavile njihovo napredovanje jugozapadno od Malaha. Tigrove snage su zauzele Kastelo brdo omogućujući da se… »