Izvor: Pravda arhiva vesti 17.07.2016

Fanovi i Srbija su u šoku: Ceca zbog bolesti ostaje bez glasa?

Pravda 17.07.2016
Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi, jer Svetlana Ceca Ražnatović uvek izgleda besprekorno. Međutim, izgleda da je pred pevačicom težak period. Kako prenosi beogradska štampa pred pevačicom su dani borbe, jer je u maju saznala da boluje od teške… »

Britanski novinar odlučio da progovori: Zašto je Karadžić u zatvoru, a nisu Bler, Buš i Klintonova?

Pravda 17.07.2016
- Zašto su još na slobodi ljudi odgovorni za zločine i zašto oni nikada neće krivično biti gonjeni – pita u prilogu za „Raša tudej“ novinar, pisac i bloger Nil Klark, saradnik vodećih zapadnih listova. Pre godinu dana, u izveštaju… »

Erdogan

Pravda 17.07.2016
Erdogan je preživeo vojni udar. Iako turski lider, po definiciji i sam po sebi, teško da može biti dobra vest za bilo koga, njegovo preživljavanje sjajan je događaj, i na globalnom, i na balkanskom, i na srpskom nivou. Dobra vest izgleda ovako… »

Admiral SAD: Pripremite se dobro, rat sa Kinom je neizbežan, treba se suprotstaviti "kineskoj agresiji"

Pravda 17.07.2016
VAŠINGTON - Bivši američki admiral je upozorio Sjedinjene Američke Države da treba da pripreme planove za rat sa Kinom. Penzionisani admiral američke mornarice, Denis Bler, rekao je da SAD treba da pripreme svoje vojne snage za suprotstavljanje… »

Četiri scenarija puča: Ko je pokrenuo tenkove u Istanbulu i Ankari?

Pravda 17.07.2016
TURSKA - Vojni udar u Turskoj završio se neuspehom, a sad se postavlja pitanje ko zapravo stoji iza njega i kakvi su ga motivi pokrenuli. Deo vojske je u noći između petka i subote zauzeo državnu televiziju, blokirao ulice i proglasio da preuzima… »

Amerikanci uporni: Zahtevaju od MOK-a da izbaci Rusiju sa olimpijade u Riju!

Pravda 17.07.2016
Američka antidoping agencija (USADA) zatražila je od Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) da isključi Olimpijski i Paraolimpijski komitet Rusije iz predstojećih Olimpijskih igara u Riju zbog navodnog postojanja „doping programa“ za vreme… »