Izvor: Vesti online arhiva vesti 23.09.2016

Bogoljub Karić: Vratiću se u Srbiju

Vesti online 23.09.2016
Bogoljub Karić se oglasio nakon vesti o zastarevanju postupka protiv njega u slučaju "Mobtel". Karić je za "Blic" rekao da će se vratiti u Srbiju, ali nije precizirao kada. On je dodao da se nada da se Tužilaštvo za organizovani kriminal odustati od… »

Gulen prihvata ekstradiciju, samo da je SAD odobre

Vesti online 23.09.2016
Imam Fetulah Gulen, kojeg turske vlasti terete da stoji iza pokušaja puča u julu i traže njegovo izručenje od SAD, kaže da je spreman da se vrati u Tursku ukoliko Vašington odobri taj zahtev Ankare. - Ako SAD kažu - da, onda ću ići, nema… »

Zašto opet pale balkansko bure baruta?!

Vesti online 23.09.2016
Građani Republike Srpske u nedelju izlaze na referendum da se izjasne o tome da li žele da se 9. januar obeležava kao Dan Republike. I dok je svuda u svetu referendum ustavom zagarantovano pravo, na Balkanu to baš i nije tako. Ustav tu dođe kao slovo… »

U Zagrebu misa za Hitlerove generale

Vesti online 23.09.2016
U Bazilici srca Isusovog u Zagrebu u subotu u 17 sati zakazana je misa zadušnica za "35 hrvatskih mučenika, visokih časnika, generala i pukovnika Hrvatske vojske NDH", stoji u lecima kojima se poziva na taj događaj. Kako se navodi portal "Indeks"… »

Gvardiola hoće Bonućija već u januaru

Vesti online 23.09.2016
Menadžer Mancester Sitija Pep Gvardila po svaku cenu želi još jednog vrhunskog štopera, juče se pojavila informacija da je spremio 50 miliona za Serhija Ramosa, a danas da nudi skoro 10 više za Leonardna Bonućija, i to odmah u januaru. Kako prenose… »

Šta li nas čeka kad nas NATO hvali!?

Vesti online 23.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je rekao da je Srbija dobar partner i naglasio važnost konstruktivnih odnosa za stabilnost čitavog regiona. Vučić i Stoltenberg su… »

Život priča: Batine dobijaju, alimentaciju ne

Vesti online 23.09.2016
U emisiji "Život priča" autorke Tatjane Vojtehovski, Jelena Nađ, bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Partizana Alberta Nađa, otkrila je da ju je bivši suprug tukao i to dok je bila u drugom stanju, kao i da je posle razvoda samo tri puta platio… »

Putin poručio: Nije trebalo razbijati SSSR

Vesti online 23.09.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da SSSR nije trebalo razbijati. Po njegovim rečima, trebalo je ići putem demokratskih promena. Međutim, Komunistička partija je promovisala ideje destruktivne za zemlju, smatra ruski predsednik. - Znate moj… »

Ameri kontrolišu skoro polovinu medija u Srbiji

Vesti online 23.09.2016
Posle kupovine "Ikoma" od strane kablovske mreže SBB, ukoliko to spajanje bude odobreno, u rukama Amerikanaca će biti više od polovine i tog tržišta, tako da se komotno može tvrditi da javno mnjenje u Srbiji kreiraju stranci, tačnije Amerikanci… »

Šokantan snimak: Jelena Marjanović sva u modricama 4 meseca pre ubistva

Vesti online 23.09.2016
Na Fejsbuku se pojavio snimak sa slave porodice Marjanovića 4 meseca pre ubistva pevačice Jelene Marjanović. Video, na kojem se vidi kako pevačica poptuno ozbiljnog lica služi goste dok kuma i svekrva igraju, je objavio njihov kum. Crvena fleka, koja… »