Izvor: Vesti online arhiva vesti 23.09.2016

VIDEO: Ovog grubijana doživotno izbaciti iz fudbala!

Vesti online 23.09.2016
Golman iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Ali Saed Sakr je zreo za doživotnu suspenziju iz fudbala. Pošto ga je Kolumbijac Moreno, napadač Al Aina, driblao i pokušao da ga ponizi, nervozni čuvar mreže ga je udario po grudima. Kolumbijac je pao kao… »

FOTO: Adrijana Lima potpuno gola

Vesti online 23.09.2016
Adrijana Lima važi za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, poznata kao veoma religiozna i tradicionalna devojka, privatno nikada svoj seksipil nije izbacivala u prvi plan. Sve dosad. A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Sep 23, 2016 at… »

S.Koreja zapretila: SAD će se suočiti sa...

Vesti online 23.09.2016
Ministar spoljnih poslova Severne Koreje Ri Jong Ho upozorio je SAD da ne šalju svoje bombardere da nadleću liniju razgraničenja na Korejskom poluostrvu. U suprotnom će se, kako kaže, suočiti sa "posledicama ogromnih razmera kakve se ne mogu ni… »

Oglasio se i Popović: Evo šta je rekao o Šabanovom i Darinom prelasku na "Pink"

Vesti online 23.09.2016
Jedanaesta sezona "Zvezda Granda" uskoro počinje sa emitovanjem na Televiziji "Prva". Tim povodom, direktor Granda Saša Popović objasnio je kakve sve novine očekuju fanove ovog muzičkog takmičenja. - Publika uvek traži nešto novo, pa smo mi ovog… »

Komšijska ljubav: Razlupao spomenik poginulim Bugarima!

Vesti online 23.09.2016
Makedonski novinar Milenko Nedelkovski uništio je čekićem spomen-ploču postavljenu na Kajmakčalanu u znak sećanja na stotine bugarskih vojnika koji su poginuli u borbama na tom vrhu u Prvom svetskom ratu. U četvrtak kasno uveče, na Dan… »

"Referendum u Srpskoj će biti važna prekretnica za ceo srpski narod"

Vesti online 23.09.2016
Protivljenje referendumu, kako unutar BiH tako i od strane stranih diplomata, ni u kojoj meri nije u skladu sa demokratskim tradicijama koje su deo evropskog izbornog nasleđa. Sergej Železnjak, zamenik sekretara Generalnog saveta jedinstvene Rusije… »

Iranski general preti "kišom raketa"

Vesti online 23.09.2016
Visoki oficir Korpusa čuvara islamske rezolucije izjavio je da je Iran spreman da reaguje na svaku agresiju, bacivši na protivnika "kišu raketa", saopštava "PresTV". Brigadni general Hasan Salami je rekao da Iran raspolaže velikim brojem raketa koje… »

"Siriju treba da nadleću samo američki avioni, ali to vodi u rat sa Rusijom"

Vesti online 23.09.2016
Ministarstvo odbrane SAD i vrh Generalštaba smatraju da bi najbolje rešenje za Siriju bilo uvođenje "zone zabranjenih letova", ali je problem što bi to značilo rat sa Rusijom. Američki ministar obrane Eš Karter i načelnik Glavnog štaba američke… »

Ankete pokazuju: Amerikanci će glasati za "manje zlo"

Vesti online 23.09.2016
Većina birača na američkim predsedničkim izborima tvrdi da će glasati za "manje zlo", pokazuje anketa "Pju riserč centra". Podrška samo zato što nije Donald Tramp: Hilari Klinton Najveći broj ispitanika koji će izaći na izbore osećaju… »

Hrvati iznenađeni: Srpska roba osvaja Hrvatsku

Vesti online 23.09.2016
Kada Državni zavod za statisitku uskoro bude objavio detaljnije podatke o robnoj razmeni Hrvatske sa svetom, javnost bi moglo da dočeka neprijatno iznenađenje. Srbija je u trgovini s Hrvatskom u prvih sedam meseci ove godine ostvarila suficit, što… »