Izvor: Vesti online arhiva vesti 23.09.2016

Dečak tri dana preživeo u divljini Sibira

Vesti online 23.09.2016
Ruski trogodišnji dečak pronađen je živ i zdrav tri dana pošto je odlutao u tajgu na jugu Sibira, saopšteno je iz Ministarstva za vanredne situacije. Dečak po imenu Cerin nestao je iz svog doma u selu Tiva prošlog vikenda. On je, trčeći za psom… »

Gardijan: Obamina najveća greška se zove Vladimir Putin

Vesti online 23.09.2016
Najveća greška odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame je ta što je pogrešno procenio i ujedno potcenio svog kolegu Vladimira Putina. Promašena operacija i razaranje Sirije progoniće Obamu do kraja života, to će biti njegovo nasleđe, navodi… »

Severina ljuta, Igor živi na njen račun!?

Vesti online 23.09.2016
Iako Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe, izgleda da nije sve tako bajno. Severina je navodno ljuta na Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun. - Severini smeta to… »

London nije spreman za Bregzit, ne zna šta će!?

Vesti online 23.09.2016
Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc kaže da Britanija nije bila spremna za referendum o EU i da sada ne zna kada želi da započne proceduru izlaska. Šulc je rekao u Londonu da konzervativna vlada u Britaniji nikako nije bila spremna za ishod… »

"Putin jasno i glasno dao punu podršku Srpskoj"

Vesti online 23.09.2016
Brojni politički analitičari ocenjuju da je poseta predsednika Republike Srpske Milorada Dodika Moskvi vrlo uspešna. Kako je prenela RTRS, Ruska Federacija je dala podršku Republici Srpskoj za održavanje referenduma, stav je mnogih političkih… »

Merkelova izgubila "kompas", stranka u rasulu

Vesti online 23.09.2016
Maksimilijan Krah koji je pre nekoliko dana napustio partiju Angele Merkel CDU rekao je za nemačku kancelarku da "gubi kontakt sa stvarnim svetom". Krah, koji je bio član CDU deset godina, napustio je stranku zbog izbegličke politike koju vodi Angela… »

"Suzi, vodi me da orosim vaginu!"

Vesti online 23.09.2016
Učesnica rijaliti "Parovi" Senada Nurkić, zvana Maca Diskrecija, pohvalila se da je završila Fakultet za seks i to sa "čistom desetkom", ali smatra da se čovek uči dok je živ i da uvek može da napreduje. Nedavno je saznala za tretman orošavanja… »

Kraj karijere za zvezdu NBA lige?

Vesti online 23.09.2016
Krilni centar Majamija Kris Boš ne može još da se vrati košarci zbog problema sa krvnim ugruškom, pa je pitanje da li će as Hitsa moći ikada da se vrati na parket. Boš nije dobio dozvolu lekara da počne sa normalnim radom na početku trening… »

Britanci šokirani snimkom iz Beograda: Ovo je opšti haos!

Vesti online 23.09.2016
Nedavno je na internetu osvanuo snimak tuče iz beogradskog gradskog prevoza koji je šokirao domaću javnost. Da stvr bude još gora, snimak je stigao čak i do britanskih medija, koji su bili užasnuti scenom koju su videli. Naime, šokantna masovna… »

Šta to bi: Turska ne priznaje ruske izbore na Krimu

Vesti online 23.09.2016
Portparol turskog ministra inostranih poslova Tandžu Bilgič izjavio je da Ankara ne priznaje izbore za Državnu dumu Rusije, koji su održani prvi put na teritoriji Krima. - Turska nastavlja da podržava teritorijalnu celovitost Ukrajine, uključujući… »