Izvor: Vesti online arhiva vesti 23.09.2016

FOTO: Evo šta se desi kad imate veliku guzu

Vesti online 23.09.2016
Jelena Karleuša poznata je po oblinama, pa često nosi veoma izazovne odevne kombinacije kojima želi dodatno da ih istakne. A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 22, 2016 at 8:56am PDT Tu su često uske haljine, kombinezoni, kožne… »

Ajvar, zimnica i suvo meso - Srbijo najlepša bajko!

Vesti online 23.09.2016
Premijer skita po svetu, Dodik organizuje referendum, Bakir kuka na sav glas, Hrvati sastavljaju vladu, gejevi organizuju paradu, a iza svega toga, kada se ugasi tv i vrati svakodnevnom životu stiže jesen, idu slave, peče se paprika i stižu sve one… »

Mali Dario mora u Italiju

Vesti online 23.09.2016
Sve dok plemeniti čitaoci "Vesti" sa svih meridijana nisu ušli u život porodice Duška Kostadinovića iz naselja Srpski Milanovac u Banjaluci, 38-godišnjeg nezaposlenog elektrotehničara i građevinca, nisu ni znali za srećne dane. Podsećanja radi… »

Zao usud Evropske unije

Vesti online 23.09.2016
Kao što je teško ustanoviti tačan trenutak nastajanja Evropske unije, isto tako je teško ustanoviti tačan horoskop nastajanja evra kao valute. I ovde postoji nekoliko važnih datuma, počev od 1. maja 1998. godine kada je objavljeno da će biti… »

Uz stipendiju sve je lakše

Vesti online 23.09.2016
Obećanje koje je dala anonimna porodica O. V. iz Sidneja, čiji su koreni sa naših prostora, da će svakog meseca slati stipendiju za četvoro učenika gimnazije u Orahovcu, nije prekršeno. Samo nekoliko nedelja od poslednje donacije, posredstvom… »

I Rusi tvrde: ID koristi hemijsko oružje!

Vesti online 23.09.2016
Ministarstvo inostranih poslova Rusije ne isključuje mogućnost da je Islamska država zaista primenila hemijsko oružje u Iraku protiv američkih i iračkih vojnika. - Mislim da je to blisko istini. Islamska država je više puta koristila hemijsko… »

Da baki Živki ništa ne zafali

Vesti online 23.09.2016
Da baka Živka Popović iz sela Tmava kod Kuršumlije živi i da će uvek živeti u srcima plemenitih čitalaca "Vesti", potvrđuju to po ko zna koji put i njihovi prilozi iz daleke Australije. Ovog puta, reč je o 300 dolara Zorice Stojčinović iz… »

Rus pozvao Anđelinu da se preseli kod njega!

Vesti online 23.09.2016
Ruski pisac Valerij Zelenogorsk pozvao je američku glumicu Anđelinu DŽoli da napusti holivudskog lepotana Breda Pita, te da dođe kod njega u Rusiju i "živi kao kraljica". - Deca će ići u vrtić, a vi ćete, napokon, početi da živite kao žena -… »

Od sutra, svake subote dve varijante izdanja "Vesti" na kioscima Evrope

Vesti online 23.09.2016
Medijska kompanija "Vesti", izdavač najtiražnijeg dnevnika dijaspore, od sutrašnjeg izdanja za subotu 24. septembar, distribuiraće pored dosadašnjeg izdanja "Vesti-vikend" na latinici i – "Vesti-vikend" na ćiriličnom pismu! Najobimnije izdanje… »

Vujović na klupi Slovenije do 2020. godine

Vesti online 23.09.2016
Nekadašnji selektor rukometne reprezentacije Jugoslavije Veselin Vujović narednih dana potpisaće novi ugovor sa nacionalnom federacijom Slovenije. Jedan od najboljih igrača u istoriji nedavno je odbacio interesovanje Hrvatske i jasno stavio do znanja… »