Izvor: Vesti online arhiva vesti 07.11.2016

Kako je čovek koji je 30 puta odbijen za posao postao milijarder

Vesti online 07.11.2016
Džek Ma je kroz život pratilo mnogo neuspeha. Danas je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Kao mladić, Džek Ma nije uspeo na ispitima u školi. Prijavljivao se na Univerzitet koje je želeo da pohađa nebrojeno mnogo puta, ali nikada ga nisu… »

VIDEO: U Sibiru primećen neobičan fenomen

Vesti online 07.11.2016
Velike ledene kugle pojavile su se u Obskom zalivu u Sibiru, a najveće među njima u prečniku imaju više od 90 cm. Ova neobična ledena pojava povezana je sa vremenskim prilikama koje bi mogle da izazovu jače snežne padavine u Severnoj Americi i… »

"Moju vezu sa Slobinom ćerkom je prekinuo državni establišment"

Vesti online 07.11.2016
Veza popularnog densera Ivana Gavrilovića i Marije, ćerke nekadašnjeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodna Miloševića, bila je pod lupom javnosti. Međutim, njihov raskid posle godinu dana zabavljanja ostao je obavijen velom tajne. Ivan… »

Sredozemno more postalo ruska bara

Vesti online 07.11.2016
U Sredozemnom moru se nalaze desetine ratnih brodova ruske Ratne mornarice, sa avionima i helikopterima, i najsavremenijim protivvazdušnim i protivraketnim sistemima. Njihovi zadaci su jasni - zaštita ruskih vojnih objekata u Siriji i borba protiv… »

Čudan račun turske direkcije za katastar: Osmanlijski sultan ima 4.280 nekretnina na Balkanu?!

Vesti online 07.11.2016
Na Balkanu postoji 4.280 nekretnina osmanlijskog sultana Abdulhamida II iz perioda od 1869. - 1908. godine, tvrdi danas direktor turske Direkcije za katastarske poslove Zejnel Abidin Turkoglu. Zemljišni izvodi o 7.756 nekretnina sultana na području… »

Verovali ili ne: Ibra rekao "izvini"!

Vesti online 07.11.2016
Ne ide u poslednje vreme Zlatanu Ibrahimoviću, a da stvar bude gora propustiće naredni meč Premijer lige sa Arsenalom na "Old Trafordu". On je već sakupio pet žutih kartona, pa će morati da pauzira, što zadaje glavobolju navijačima "đavola" i… »

FOTO: Kad Rusi marširaju na minusu - krv se ledi u žilama

Vesti online 07.11.2016
U Moskvi je na Crvenom trgu održan marš povodom 75. godišnjice od vojne parade iz 1941. godine, sa koje su vojnici direktno odlazili u borbu protiv Nemaca tokom Drugog svetskog rata. Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin položio je venac na Spomenik… »

Trampov najbolji internet trol je Hrvat: Bil Klinton je pedofil, a Hilari...

Vesti online 07.11.2016
Poslednjih dana internetom se šire spekulacije o skandalu vezanom za Hilari Klinton, većem od aktuelne istrage u vezi s imejl porukama poslatim sa privatnog servera tokom njenog mandata šefice diplomatije SAD. Merry Christmas! #Cernovich #DangerAndPlay… »

Vučić se nalazi na meti BIA?

Vesti online 07.11.2016
Pojedinci i delovi srpskih bezbednosnih struktura toliko su se osilili da su prisluškivali premijera Aleksandra Vučića i bezmalo polovinu državnog vrha, piše beogradski "Alo!". Najzanimljivije od svega jeste to da se radi o istim ljudima koji su to… »

Manijak iz Hrvatske: Masturbirao na ulicama, a onda je naleteo na pogrešnu

Vesti online 07.11.2016
Nepune tri nedelje italijanska policija uzalud je tragala za sredovečnim muškarcem koji je svoju seksualnu želju zadovoljavao u javnosti spuštajući pred građanima pantalone i masturbirajući. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju Hrvat (54). Svoj… »