Izvor: Vesti online arhiva vesti 07.11.2016

Roditelji u šoku: Pogledajte šta rade deci na kaznenoj nastavi

Vesti online 07.11.2016
Kao deo disciplinskog postupka, neke škole organizuju kaznenu nastavu kako bi nemirnu i neposlušnu decu "doveli u red". Osnovna škola Robert Koleman u Baltimoru je umesto kaznenih časova prošle godine uvela "Sobu pažljivog trenutka" u kojoj deca… »

VIDEO: Ovako izgleda kada se sukobe dva najsmrtonosnija pauka na svetu

Vesti online 07.11.2016
Dva najsmrtonosnija pauka na svetu sadrže dovoljno otrova da ubiju čoveka za samo 15 minuta. Međutim, ponekad dobijaju priliku da, umesto sa slabijima, odmere snage jedan s drugim. Takvu situaciju zatekao je jedan Australijanac u svom dvorištu gde je… »

Vučić: Zovu nas “kokainska braća”, a drogu nismo probali

Vesti online 07.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić rekao je da je tačno da mu je brat Andrej "slaba tačka", te objasnio da veruje da stoga dobar deo onih koji ga napadaju "igra na tu kartu". - Tačno je da mi je brat slaba tačka i volim ja njega i on mene. Smeta im čovek… »

Lečić priznao: Nisam varao Ninu

Vesti online 07.11.2016
Znam da će se nagađati sada o razlozima za razvod, ali ni ona ni ja to ne možemo da sprečimo, kaže za glumac Branislav Lečić posle saopštenja o razvodu koje su on bivša supruga zajedno izdali. - Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili… »

Ruska analitičarka upozorila Srbiju: Zapad priprema haos, Balkanu preti velikoalbanska agresija!

Vesti online 07.11.2016
Zapadni centri moći svesno izazivaju krize na Balkanu, zarad svojih interesa oni kriminalizuju državne aparate, kaže jedna od najcenjenijih ruskih analitičarki. Zapadni centri moći svesno prave haos na Balkanu, a međunarodni faktori ne dozvoljavaju… »

Drama na porođaju poznate pevačice: Sin mi jedva ostao živ!

Vesti online 07.11.2016
Dve godine nakon što su dobili ćerku Niu, pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja, postali su roditelji sina Lava. Pevačica je za magazin "Hello" otkrila da porođaj uopšte nije glatko prošao, te da je nakon svega istraumirana. -… »

VIDEO: Dara imitirala Aleksandru. A onda je nastao muk!

Vesti online 07.11.2016
Već od prve epizode "Pinkovih zvezda" bilo nam je jasno da su Dara Bubamara i Aleksandra Radović na ratnoj nozi. U najnovijoj epizodi Dara je pokušala da imitira Aleksandru, ali em što joj nije uspelo, em što je Aleksandra iskulirala. Naime, Dara je… »

Turska se obezbedila ruskim PVO sistemima

Vesti online 07.11.2016
Pitanje o isporukama sistema PVO za Tursku je na dnevnom redu rusko-turske vojno-tehničke saradnje, izjavio je za Interfaks šef Federalne službe za vojno-tehničku saradnju Aleksandar Fomin. Kada je reč o "velikim sistemima PVO, o njima se mnogo… »

VIDEO: Kad Serenu pogodi pesma...

Vesti online 07.11.2016
Kao i Novak, i Serena je izbubila prvo mesto na rang listi, ali je to mnogo ne pogađa. Ona se odmara od tenisa i uživa u životu. Na jednoj zabavi, pala je u trans pevajući čuveni hit Džona Bon Džovija: " It's truly a work of art, as you'll see… »

Moskva: Hitno istražiti napade na civile u Avganistanu

Vesti online 07.11.2016
Moskva zahteva da se započne istraga vazdušnog napada američke avijacije na avganistansku provinciju Kunduz, kada je poginulo više od 30 civila, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova Rusije. Kao rezultat napada američke avijacije 3… »