Izvor: Vesti online arhiva vesti 07.11.2016

Anđelina Džoli bez milosti: Bred neće dobiti starateljstvo nad decom

Vesti online 07.11.2016
Anđelina Džoli spremna je da se svim raspoloživim sredstvima bori za puno starateljstvo nad šestoro dece koje je dobila i usvojila u braku sa Bredom Pitom. Naime, izvor blizak paru rekao je u izjavi za pomenuti sajt, da je holivudska glumica spremna… »

FBI vrši pritisak na ruske diplomate u Americi

Vesti online 07.11.2016
Federalni istražni biro vrši direktni pritisak na rusku diplomatsku misiju kako bi im zabranili da se približavaju izbornim mestima na predsedničkim izborima u SAD 8. novembra, napisala je zvanična predstavnica MIP-a Rusije Marija Zaharova na svojoj… »

Kad su mu Amerikanci tražili spermu, Zmaj od Šipova im rekao...

Vesti online 07.11.2016
Jutjub i rijaliti zvezda Ilija Grahovac alias Zmaj od Šipova otkriva da za dva dana ulazi u rijaliti "Snajke" na Hepiju. On tvrdi da su mu Amerikanci nudili novac da im da spermu, da su komšije htele da ga ubiju, ali i da je uspešniji od Lepe Lukić i… »

Evo šta Nemci poručuju Amerima pred izbore!

Vesti online 07.11.2016
U utorak 8. novembra su izbori u Americi. Jedna poruka na internetu je finišu maratonske kampanje izazvala pravi bum. Na društvenim mrežama se pojavila poruka ove sadržine: "Samo napred - glasajte za glasnog momka koji mrzi manjine, preti zatvaranjem… »

Bogata naslednica naljutila javnost

Vesti online 07.11.2016
Tamara Eklston (32) ponovo se našla u centru skandala, pošto je organizovala humanitarnu žurku u britanskoj prestonici i bukvalno je "odradila". Nekim ljudima marketinga nikad dosta! Head over to @hewilondon to shop my charity boutique proceeds going… »

VIDEO: Kurdski specijalci razbijaju ID u predgrađu Mosula

Vesti online 07.11.2016
U okviru operacije oslobađanja Mosula od boraca oružane grupe Islamska država, kurdske snage (Pešmerge) ušle su u kvart Bašika, na severoistoku Mosula koji borci ID-a kontrolišu od leta 2014. godine. Pešmerge su u ponedeljak u jutarnjim satima sa… »

Dobro je, nisu se ostvarile crne slutnje: Van Persi će i dalje igrati fudbal

Vesti online 07.11.2016
Prve vesti koje su stizale iz Turske u vezi sa povredom oka Robina van Persija nisu bile obećavajuće. Senzacije željni mediji tvrdili su čak da bi Holanđnin mogao da ostane bez vida na levom oku i da će zbog toga okončati karijeru. Međutim, nakon… »

VIDEO: Crna Marija sa kime se to žvalaviš?!

Vesti online 07.11.2016
Pevačica Marija Šerifović i direktor "Granda" Saša Popović uhvaćeni su u nezgodnoj pozi. Dok je ekipa emisije "Exkluziv" radila priču sa Jelenom Karleušom, snimljen je njihov poljubac. Naime, Saša je ulazio u studio, a Marija je potrčala da se… »

"Umalo da umrem zbog Selin Dion"

Vesti online 07.11.2016
Atraktivna pevačica Milica Todorović najzad je ostvarila jednu od svojih najvećih želja. Naime, Milica je uvek javno isticala da joj je Selin Dion omiljena pevačica, a njene hitove uvek je rado pevala. Todorovićeva je najzad ostvarila svoju veliku… »

Još jedno veče za pamćenje

Vesti online 07.11.2016
Jelena Tomašević priredila je još jedan koncert za pamćenje. Baš kao i na njenom prvom solističkom koncertu 25. oktobra, Centar Sava je i ovaj put bio ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je uglas pevala brojne hitove. - Hvala vam svima. Ovo je… »