Izvor: Blic arhiva vesti 02.10.2017

Konačno priznala: Nakon što je stavila tačku na brak, Dženifer Lopez se godinama borila sa jednim problemom

Blic 02.10.2017
Popularna pevačica i glumica se 2011. godine razvela od Marka Antonija. Krah braka bio je po mnogo čemu stresan za nju, ali to joj je donelo i jedan problem. Popularna Džej Lo se nakon kraja romanse plašila da će zauvek ostati sama. - Nakon razvoda… »

Opozivom žele da ukalupe predsednika Srpske

Blic 02.10.2017
Opozicija u Republici Srpskoj ozbiljno radi na zakonu o predsedniku Republike, koji će predložiti Narodnoj skupštini RS. Na taj korak su se, pre svega, odlučili nakon što je predsednik RS Milorad Dodik u samo nekoliko dana odustao od dva referenduma… »

Od nje se ne razdvaja: Ne biste poverovali zbog čega naša poznata glumica svakog dana svraća na istu pumpu

Blic 02.10.2017
Zvezdu Beogradskog dramskog pozorišta Ljubinku Klarić paparaco “Blica” uslikao je tokom kratke pauze na prometnoj OMV pumpi na Novom Beogradu. Glumica Ljubinka Klarić je ovih dana ponovo u epicentru priprema nove pozrišne predstave "Crna kutija"… »

Trpi tugu: Danas je jedan od najtužnijih dana u životu Žiže Stojanović, a ona zatvorena u rijalitiju lije suze

Blic 02.10.2017
Mnogi su se iznenadili kada je poznata glumica Žiža Stojanović donela odluku da uđe u rijaliti "Zadruga". Međutim, znala je da će kad-tad doći i taj 2. oktobar. Na današnji dan rođena je njena ćerka Sanja. Ipak, njena sreća bi bila najveća da… »

Opet nije izglasana konstitutivnost Srba u Hercegovačko-neretvanskom kantonu

Blic 02.10.2017
Potpredsednik Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona /HNK/ Vesna Saradžić, iz reda srpskog naroda, rekla je da neuvrštavanje na dnevni red parlamenta amandmana na Ustav kantona o konstitutivnosti Srba, predstavlja demonstraciju sile i jačeg… »

Suđenje ženi monstrumu: Elfeta Veseli viđena u Konjević Polju u društvu uniformisanih momaka

Blic 02.10.2017
U nastavku suđenja Sakibu Haliloviću i Elfeti Veseli za ubistvo 12-godišnjeg Slobodana Stojanovića 1992. godine kod Zvornika, svedok Tužilaštva BiH Ferid Hodžić rekao je da optuženu zna "iz mahale" jer su bili komšije u Vlasenici, i da ju je… »

Ovo je Radina kuća u rodnom Četerežu zbog koje je u ogromnim finansijskim problemima (video)

Blic 02.10.2017
Pevačica Rada Manojlović želela je da njena kuća bude jedna od najvećih u rodnom selu Četereže. Za to nije žalila ni dinara pa je u poslednje vreme mnogo novca i izgubila. Iako je htela da njen dom bude najluksuznije opremljen, loša računica ju… »

Univerzitet u Istočnom Sarajevu ima novog rektora

Blic 02.10.2017
Senat Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je za vršioca dužnosti rektora Univerziteta izabrao Stevu Pašalića. Stevo Pašalić je redovni profesor na Pedagoškom fakultetu Bijeljina, saopšteno je iz Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Rektor ovog… »

Katastar na ivice blokade: Nesposobni direktor koštao ih milion evra, ali ne brinite, on je i dalje u državnoj službi

Blic 02.10.2017
Republički geodetski zavod (RGZ) nalazi se na ivici blokade pošto zbog spora izgubljenog pre sedam godina sa konzorcijumom firmi "Simens IT solutions and services" i "MS GIS Informationssysteme" sada mora da plati dug od čak 1,2 miliona evra. Kako… »

Bombom ubio advokata bivše supruge: Cazinjanin osuđen na 32 godine robije

Blic 02.10.2017
Kantonalni sud u Bihaću proglasio je Muhameda Budimlića iz Cazina krivim za ubistvo advokata Jasmine Koričić, te ga osudio na kaznu zatvora u trajanju od 32 godine. Budmlić je proglašen krivim i za neovlaštenu nabavku i držanje opasnih materija te… »