Izvor: Blic arhiva vesti 02.10.2017

Na pomolu rešenje: Kome šta pripada u Jerusalimu

Blic 01.10.2017
Izraelski premijer Benjamin Netanijahu dobio je plan podele Jerusalima, navodi portal „Njuz ru Izrael“, pozivajući se na „Mariv“. Planom je predviđeno da skoro svi arapski kvartovi Jerusalima budu jednostrano predati Palestinskoj autonomiji… »

Kompanija "Tesla" poslala hiljade paketa baterija Portoriku

Blic 01.10.2017
Kompanija Tesla poslala je hiljade paketa baterija Portoriku, koga je razorio uragan Marija. Apel za pomoć pojavio se na travnatoj površini jedne razorene kuće u Portoriku, prenosi Jahu. Kako se navodi, na travnatoj površini je pisalo "Pošaljite… »

Meksiko: Broj žrtava zemljotresa porastao na 361

Blic 01.10.2017
Broj žrtava razornog zemljotresa jačine 7,1 stepen Rihterove skale, koji je pre dve nedelje pogodio Meksiko, danas je porastao na 361, pošto je je još jedna osoba podlegla povredama u glavnom gradu. Šef Nacionalne službe za civilnu odbranu Luis… »

Malo posle razvoda iznenadila mnoge: Marija Kilibarda: Izgubila sam par kilograma...

Blic 02.10.2017
Ono što je podelila sa svima malo ko je znao, a njena današnja objava na društvenim mrežama se i te kako komentariše. Marija Kilibarda (37) priznala je nedavno da se razvela od košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada je na svoj Instagram profil… »

Slab zemljotres pogodio Rašku

Blic 02.10.2017
Jutros u 08.12 registrovan je zemljotres magnitude 2,9 jedinica Rihterove skale u regionu mesta Raška. Intezitet u epicentru procenjen je na IV stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog inteziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u… »

Kolaps u celom gradu: Zastoj na Gazeli, Slaviji, auto-putu, zatvoren deo novog Beograda

Blic 02.10.2017
Ovog popodneva u prestonici je nastao potpuni kolaps, ali ne samo na najvećim i najprometnijim saobraćajnicama, več i na onim sporednim! Najveće gužve ipak su na Gazeli u smeru ka gradu, u Ulici kneza Miloša i na Pančevačkom mostu u oba smera. -… »

Provocira: Poznata pevačica pokazala savršene noge u prekratkoj haljini, ali je na jedan detalj iza sebe u potpunosti…

Blic 02.10.2017
Naša popularna mlada pevačica poslednje dve nedelje provodi daleko od Srbije gde pored trenutaka koje koristi za uživanje, nastupa pred tamošnjom publikom. Ipak, Milica Pavlović iznenadi i po kojom slikom. Ovoga puta prelepa Leskovčanka je pozirala… »

Sedam dana nakon venčanja: Trudna Nataša Bekvalac poslala neočekivanu poruku svom suprugu

Blic 02.10.2017
Prošlo je samo sedam dana nakon svadbene ceremonije koju su Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić priredili na Ibici. Na ostrvu je tom prilikom priređeno posebno slavlje. Mladenci su se vratili, prošla je nedelja dana i utisci su se slegli. No… »

Rodila dvoje i izgleda sjajno: Ali se tokom trudnoće naša prelepa manekenka borila sa velikim problemom

Blic 02.10.2017
Naša poznata manekenka je ujedno i jedna od najzgodnijih Srpkinja. Nedavno je na svet donela i drugo dete, ali to se prema njenom izgledu uopšte ne bi moglo reći. Jovana Švonja je uspela da povrati dobru liniju. Činilo se da je uvek bila zgodna, ali… »

Otac Marka Jarića za "Blic": Srećko otkriva sve o odnosu njegovog sina i Adrijane Lime, a iznenadiće vas šta je rekao o…

Blic 02.10.2017
Srećko Jarić kaže da je Adrijana sada prošlost u životu njegovog sina i da ne veruje u mogućnost njihovog pomirenja. Bivši košarkaš i otac Marka Jarića, Srećko, za “Blic” priča o sinovljevim izborima, unukama koje ga raduju svakog leta… »