Izvor: Alo arhiva vesti 05.10.2017

Slobina majka: Sine, žena te ostavila!

Alo 05.10.2017
Majka Slobe Radanovića ušla je u "Zadrugu" i razgovarala sa sinom, otkrivši mu celu istinu oko informacije da ga je žena ostavila. - Zameram ti što si ostavio telefon kod nje. Imamo slike sa venčanja. Jednu sam uramila, a na njoj nema Kije, samo… »

Samo njihova veza u "Zadruzi" cveta (VIDEO)

Alo 05.10.2017
Novi rijaliti par se znatno razlikuje od svih ostalih... Dok se svi svađaju i imaju neke probleme, kod njih pršte poljupci. Nakon što su sinoć razmenjvale nežnosti u krevetu, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora postale su nerazdvojne, a sada već… »

Buknuo požar u Savamali!

Alo 05.10.2017
Večeras u 22:35 časova buknuo je manji požar u Savamali. Gori manji objekat kod hotela Bristol. Vatra nije velika, i verovatno je zapaljeno smeće unutar objekta. Vatrogasci su stigli za devet minuta od poziva. Više osoba je bilo u zgradi, a prema… »

Osnovci drugarici prikupili novac za lekove!

Alo 05.10.2017
U želji da pomognu svojoj drugarici Anđeli Jošić, učenici šestog razreda, njeni drugari iz OŠ "Miloš Gajić" u Amajiću i izdvojenim odeljenjima u Culinama u Donjoj Trešnjici organizovali su niz humanitarnih akcija kako bi prikupili novac za… »

”Znaš koliko sam uložila u tebe? Nemoj da me brukaš!” (VIDEO)

Alo 05.10.2017
Majka Teodore Džehverović uključila se večeras putem skajpa i komunicirala sa svojom ćerkom. Za razliku od svih učesnika i njihovih roditelja, njena majka je napravila pravi skandal i šokirala kako Teodoru, tako i gledaoce. - Nije okej to što si… »

Samit Južne Evrope odložen zbog katalonske krize

Alo 05.10.2017
Samit zemalja Južne Evrope koji je trebalo da se održi ovog meseca u Nikoziji odlaže se zbog katalonske krize, saopštio je predsednik Kipra Nikos Anastasijades danas. Samit, kako se navodi u saopštenju, održaće se sredinom decembra, prenosi AFP… »

Zorica Marković plakala zbog Mace (VIDEO)

Alo 05.10.2017
Pevačica Zorica Marković se jako potresla zbog Mace Diskrecije, pa smo imali priliku da vidimo stranu njene ličnosti koju do sada nije pokazala. Pevačica Zorica Marković, inače iskusan rijaliti igrač, koga reklo bi se ništa više ne može… »

Kongresmeni pozvali Tilersona da podrži Srbiju

Alo 05.10.2017
Grupa od 14 članova Predstavničkog doma američkog Kongresa uputila je pismo državnom sekretaru Reksu Tilersonu u kojem poziva na obnavljanje političke pažnje posvećene Balkanu i dodatnu podršku Srbiji. "Srbija je i najveća zemlja na Balkanu i… »

Njih dvoje će pretrčati Srbiju da skupe novac za Vladino lečenje

Alo 05.10.2017
Pančevci ultramaratonci Željko Zeljković i Ljiljana Tasić početkom novembra će pretrčati čitavu Srbiju kako bi prikupili pomoć za lečenje Vlade Đorđevića. Zeljković je već imao ovakvu humanitarnu akciju, kada je trčao za Vladu od Pančeva… »

Majka Mace Diskrecije pokušala da se ubije!

Alo 05.10.2017
Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, poznata je po haosu koji pravi u rilalitijima, a sve to teško pada njenoj majci Enesi, koja je priznala da je zbog čerkinog ponašanja dva puta poušala sebi da oduzme život! Maca svoju majku nije posetila… »