Izvor: Alo arhiva vesti 05.10.2017

Tužilaštvo traži pritvor za Paunovića

Alo 05.10.2017
Tužilaštvo je predložilo da se Paunoviću odredi pritvor do 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke protiv njega. Branislav Paunović, koji je uhapšen zbog sumnje da se 149 đaka iz šest osnovnih škola otrovalo špagetama koje im je njegova firma… »

Ima povređenih, policija blokirala Glazgov!

Alo 05.10.2017
U škotskom selu Njumens, na periferiji Glazgova, povređene su dve osobe u eksploziji koja se desila u zgradi nekadašnjeg lokalnog manastira. Kako prenosi BBC, policija je blokirala područje i savetuje ljudima da se ne približavaju. Sajt lista… »

Kome pripadaju ove zategnute noge? (FOTO)

Alo 05.10.2017
Njegove pesme svi vole! Sem Smit, svetski poznati pevač je deklarisan homoseksualac, i čovek koji svojim glasom odeševljava. On ne krije svoje seksualno opredeljenje, pa često fanove oduševi svojim slikama. Ovoga puta ih je iznenadio svojim odabirom… »

Prevario suprugu sa 200 žena, sada šeta misicu (FOTO)

Alo 05.10.2017
Ništa novo za njega - ima novu devojku. Španski teniser Felisijano Lopez, utehu posle razvoda našao je u lepotici Eleni Valensiji, misicom Madrida iz 2007. godine. Inače, Lopez je poznat kao veliki švaler, a supruga ga je neposredno pre razvoda… »

Evo ko će suditi Srbiji u Beču!

Alo 05.10.2017
Deljenje fudbalske pravde trebalo bi da bude ni po babu, ni po stričevima. Ni za domaćina, ni za gosta. Statistika, međutim, pokazuje da prvoimenovani timovi u protokolu vole da im sudi Pavel Kralovec. U proseku, pre će dobiti penal i postati… »

Emina: "Skačem od sreće!" (VIDEO)

Alo 05.10.2017
Pop zvezda Emina Jahović i zvanično je vlasnica najvećeg letnjeg hita za 2017. godinu. Naime, po glasovima IDJ Top liste koja se emituje na najpopularnijoj muzičkoj televiziji IDJ, pevačica je dobila najviše glasova za duetsku pesmu “Limunada”… »

Rama podržao učešće srpskih kompanija

Alo 05.10.2017
Lepe vesti stižu iz Albanije. Albanski premijer Edi Rama danas je u Tirani, u razgovoru sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom, lično podržao pripreme za učešće srpskih kompanija na privrednom sajmu koji će krajem novembra biti… »

Razneo se bombom na ulazu u svetilište!

Alo 05.10.2017
Bombaš samoubica danas je detonirao ekspoloziv na ulazu u svetilište u jugozapadnom delu Pakistana, ubivši pritom šest ljudi i ranivši više osoba. "Eksploziju je izazvao bombaš samoubica i u njoj je stradao i službenik policije", rekao je… »

Na Doninu sahranu došlo samo nekoliko kolega (FOTO)

Alo 05.10.2017
Iako su je, navodno, mnogi žalili, na jučerašnju sahranu pevačice Done Ares je došlo samo nekoliko kolega. U koloni koja se protezala gradom na Uni, bio je veoma mali broj njenih kolega. Javnu kritiku je upravo na društvenoj mreži podelila i… »

Ako redovno vežbate usporićete razvoj ove bolesti!

Alo 05.10.2017
Da vežbanje može da nam poboljša zdravlje, je već poznato, ali može i da uspori napredak ove bolesti. Dobro je poznato da vežbanje ima mnogo uticaja za vaše zdravlje i izgled, a jedno nedavno istraživanje koje je sprovedeno u Danskoj, pokazalo je… »