Izvor: Alo arhiva vesti 05.10.2017

Milan: "Imala si više abortusa, nego ja patika" (VIDEO)

Alo 05.10.2017
Novinar Milan Milošević je izneo tvrdnje da se jedna od takmičarki bavi prostitucijom i da se prodaje za male pare. On je rekao da se Maca Diskrecija prodaje za 50 evra i da ima dokaze za te tvrdnje... - Ja za tebe u životu ništa izmislio nisam! Sve… »

"Dama s kamelijama" 50. put u Narodnom pozorištu

Alo 05.10.2017
Predstava "Dama s kamelijama", po romanu Aleksandra Dime Sina, u režiji Juga Radivojevića, biće 50. put izvedena 9. oktobra na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. "Dama s kamelijama" je sentimentalna i veoma realistična ljubavna priča o nesrećnoj i… »

Povampirili se separatisti u Srbiji!

Alo 05.10.2017
Pokušaj Katalonije da se otcepi od Španije bio je povod i da mnogi naši političari pokažu svoje separatističko lice i namere! U toj priči, naravno, prednjači lider LSV-a Nenad Čanak, koji je zdušno podržao separatizam Katalonaca i ne samo što… »

Ove stvari muškarci mrze u seksu!

Alo 05.10.2017
Iako mislimo da je muškarcima uvek zabavno u krevetu, i da im ništa ne smeta, ipak nije tako. Smatra se da muškarcima ništa ne može da zasmeta u krevetu, jer je njihova želja za dostizanjem orgazma toliko jaka. Ipak, postoje i neke stvari koje i… »

"Zvezde Granda" ipak ostaju na Prvoj

Alo 05.10.2017
Dok se još uvek spekuliše o eventualnom "preseljenju" ovog takmičenja na Pink, najava na Prvoj srpskoj televiziji o emitovanju ove emsijie još uvek postoji. Najgledanije takmičenje pevačkog šou programa " Zvezde Granda", posle spekulisanja o… »

Preminuo Bora Oslovčan, basista "Pekinške patke"

Alo 05.10.2017
Basista "Pekinške patke" Borislav Oslovčan preminuo je u 57. godini života u Novom Sadu. Sa novosadskim pank bendom odsvirao je sve pesme koju "Pekinšku patku" čine kultnim sastavom. Njegov bas davao je jačinu progresivnim pesmama kao što su "Biti… »

Đus našao devojku u vili

Alo 05.10.2017
Sinoć je u rijalitiju "Parovi" bila luda žurka, a Ivan Ivanović Đus se, dok su svi spavali, ljubio sa njom... Nakon što se žurka završila, učesnici rijalitija su otišli na spavanje, a Ivan Ivanović Đus i Teodora Radojičić su se ljubili… »

Rusi i Ameri u Srbiji razgovaraju o Ukrajini

Alo 05.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je danas da će u Beogradu biti održani predstojeći razgovori između pomoćnika ruskog predsednika Vladislava Surkova i specijalnog izaslanika SAD za okončanje sukoba u Donbasu, Kurta Volkera. "Sama… »

Zbog poredjenja Kosova i Katalonije teže do ZSO

Alo 05.10.2017
Ništa neočekivano. Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas, govoreći o formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO), da bi "Kosovo delovalo po mnogim pitanjima, kada bi bilo sigurnije po pitanju svoje perspektive" i da "novi pristup Srbije -… »

Kakva stolica u UN, za njih može samo hoklica!

Alo 05.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je navode da je unutrašnji dijalog priprema da Kosovo dobije stolicu u UN ili za priznavanje nezavisnosti južne srpske pokrajine. "Ako neko misli da je to priprema za stolicu UN ili za priznavanje Kosova… »