Zabava arhiva vesti 10.10.2017

Fahreta, Radojka, a sad i Emina Jahović godinama krila svoje pravo ime!

Press 10.10.2017
Svi su šokirani! Foto: Srbija Danas Kada se pre deceniju i po pojavila na estradnoj sceni, tada dvadesetogodišnja devojka iz Novog Pazara htela je da njeno predstavljanje publici bude što efektnije. Dosta je uložila u svoj album prvenac, o čemu… »

Najbolji bajkeri iz regiona danas u Bukovcu

Radio 021 10.10.2017
"Bukovac Bike Park Crew" održaće se danas, 14. oktobra, na terenu koji se smatra za najbolji slope course u regionu. Događaj će obuhvatati takmičenje u BMX i Mountainbike freestyle-u pod imenom "Quartermile Slopestyle" i svečanu dodelu nagrada i… »

Konačno trejler - zavirite u osmu epizodu "Ratova zvezda"

N1 Info 10.10.2017
Diznijeva kompanija Lukasfilm objavila je novi trejler za "Ratove zvezda: Poslednji džedaj", novi nastavak serijala koji će u bioskope stići u decembru. : YouTube/Star Wars Deo trejler nastavlja priču iz "Buđenja sile" iz 2015. godine s Rej, koju… »

Pogledajte kako Milica Todorović peva u holivudskom filmu! (VIDEO)

Alo 10.10.2017
Mlada zvezda Milica Todorović pojavljuje se u novom filmu holivudskog režisera Breda Spilberga ‘An ordinary man’. Glavna zvezda ovog filma je Ben Kingsli i ovo je jedna od njihovih scena u kojoj Milica peva staru narodnu pesmu ‘Jutros mi je ruža… »

Samo za avanturistkinje! (foto, video)

Mondo 10.10.2017
Dve hiljade kilometara, sa vrlo malo asfalta, ali u potpunosti bez GPS-a i telefona. I to sve samo za lepši pol! Za tri dana počinje drugi "Reli pobunjenica" (Rebelle Rally). Da, lepo ste pročitali. U pitanju je takmičenje u kojem će se takmičiti… »

Jedinstven: Najbolji gurmanski suv! (foto, video)

Mondo 10.10.2017
Nećete verovati šta sve ova super-luksuzna kuhinja na točkovima poseduje. Jedan od najomiljenijih kuvara, kako na svetu, tako i na ovim prostorima, Džejmi Oliver, oduvek je imao veoma zanimljive ideje. Sada je odlučio da "lend rover diskaveri"… »

Demencija ne može da se izleči, ali može da se uspori

B92 10.10.2017
Iako bi mnogi bar potajno želeli da žive znatno duže nego što traje prosečan životni vek (a u Srbiji je to 75 godina), decenija ili dve "pride" dobro bi nam došle, pod uslovom da je mentalno i fizičko zdravlje relativno dobro, ali duboka starost… »

Šta znači funkcionalni alkoholičar? Možda ste jedan od njih

B92 10.10.2017
Vekovima se u svetu gradi pozitivan odnos prema konzumiranju alkoholnih pića i uvek postoji dobar razlog da se nečemu ili nekome "nazdravi", a alkoholičarima se smatraju osobe koje čim ustanu iz kreveta "nagnu votku iz boce", ali psihijatri podsećaju… »

NS: Besplatno psihološko savetovalište za roditelje i decu

B92 10.10.2017
Ova inicijativa je rezultat višegodišnjeg sprovođenja projekata: Psihološkog savetovališta za decu razvedenih roditelja “A gde sam tu ja?“ i Savetovališta za samohrane roditelje. Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu grada Novog… »

Kako se osećate kad vas neko prati? /VIDEO

B92 10.10.2017
Šetate opušteno po gradu, uživate u lepom vremenu. Krajičkom oka vidite automobil koji se kreće ulicom tik iza vas – nekako ide previše sporo. Nešto je sumnjivo. "Da li to mene neko prati", pomislite. Kažete sebi da sigurno preterujete i… »