Arhiva vesti 03.02.2018

U Registar političkih stranaka upisana 119. partija

Novi magazin 03.02.2018
U Registar političkih stranka, kao 119. partija u Srbiji, upisana je Vlaška stranka Most, kao stranka nacionalne manjine, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Sedište stranke je u Petrovcu na Mlavi, a njen zastupnik je Slobodan Perić… »

Rambo Petković: Bojim se da se ponovo ne obrukamo na Svetskom prvenstvu

Beta 03.02.2018
Proslavljeni fudbaler Dejan Petković rekao je da se boji da se reprezentacija Srbije u Rusiji ne obruka kao na prethodnim svetskim prvenstvima. "Bojim se kakva je situacija kod nas. Plasirali smo se i to je izuzetno dobar rezultat. Svaka čast i… »

Malinari ljuti na vladu, ministarstvo i hladnjačare, najavljuju proteste

Užice oglasna tabla 03.02.2018
Nakon neuspelih pregovora u vladi o otkupnoj ceni maline, udruženja malinara Zlatiborskog okruga najavila su danas, sa skupa u Priboju, da će postupno radikalizovati proteste, a prvo će organizovati skup upozorenja u Bistrici, na magistralnom putu ka… »

Dečaci pretukli inspektora u Nišu, slomili mu nos pesnicama, ali će proći bez kazne!

Telegraf 03.02.2018
Za sada nema zvaničnih informacija, šta je motiv napada na inspektora. Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice dečaka, starosti 11, a drugi 12 godina, jer su 30. januara ove godine u… »

Svedok: Goran Radosavljević prisustvovao ubistvu braće Bitići

Novi magazin 03.02.2018
Svedok Ivan Pajić iz Bora ispričao je da je bio očevidac ubistva američkih državljana, trojice braće Bitići, i naveo da je na licu mesta u trenutku ubistva bio tadašnji pukovnik specijalnih snaga policije Srbije Goran Radosavljević Guri. "Video… »

Da li su i ovo mitovi: Damjanović žestoko isprozivao Skota i SAD zbog zahteva iznetog srpskoj javnosti!

Pravda 03.02.2018
Kandidat Srpskeradikalne stranke za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović reagovao je na sve glasnije kritike američkog ambasadora Kajla Skota o navodnom širenju "neistinitih mitova" o SAD u Srbiji. Naime, nakon posete Elektronskom fakultetu u… »

Vranjanke pevaju u ritmu Evrope

OK radio 03.02.2018
Emilija Mišić i Mila Nikolić predstavljaće Vranje na nacionalnom takmičenju „Srbije u ritmu Evrope“, koje će biti održano u Nišu. Izbor za predstavnika Vranja u muzičkom projektu "Srbija u ritmu Evrope" otvorio je Nenad Antić, zamenik… »

Poplavljeni podrumi i dvorišta u Sjenici

B92 03.02.2018
Novi Pazar -- Obilna kiša je podigla nivo reke Grabovice u Sjenici i podzemne vode su prodrle u nekoliko podruma u centru grada. Opštinske službe ispumpavaju vode iz poplavljenih podruma i dvorišta, preneo je Sto plus radio. Zbog opasnosti od… »

Otkriće u prašumi Gvatemale: Pronađen grad Maja i 60.000 građevina

Vesti online 03.02.2018
Više od 60.000 građevina i ruševina iz vremena Maja pronađeno je u prašumi u Gvatemali. Naučnici su laserskom tehnologijom otkrili celo područje objekata ispod prašume i krošnji drveća, uključujući kuće, palate, puteve i odbrambene… »

Predsednik Brazila ostao bez penzije jer nije dokazao da je živ

Radio 021 03.02.2018
Predsednik Brazila Mišel Temer ostao je bez penzije jer nije uspeo da dokaže da je živ. Ova bizarna situacija dogodila se jer su administratori penzionog fonda u Sao Paolu obustavili isplatu pošto, kako su naveli, predsednik nije priložio neophodnu… »