Arhiva » Vesti » RTV Novi Pazar 10.02.2018

Prijepolje: Minibus ponovo na “dobošu”

RTV Novi Pazar subota, 10. februar 2018.

Zbog duga za neisplaćene zarade i sudskog rešenja o izvršenju, javni izvršitelj je ponovo pokucao na vrata Sportskog saveza u gradu na Limu da bi popisao kombi minibus i predao ga na čuvanje poveriocima. Za razliku od prošlog puta kada je kombi prevezen u Brodarevo, gde je “sačekao” namirenje duga on se sada nalazi u Prijepolju i čeka licitaciju.

Tihi rad između dve struje u Sportskom savezu tinja skoro dve godine, posledicu toga trpe sportisti ali i poreski obveznici u Prijepolju. Zbog duga od oko pola miliona dinara na ime neisplaćenih zarada radnicima Sportskog saveza Eldaru lisici i Savu Pušici, ali i nagomilanih sudskih troškova kombi vozilo je ponovo “komfiskovan”. Kako bi izbegli zaplenu koja se očekivala ranije nedavno se pokušalo sa “manevrom” da se kombi pokloni Turističkoj organizaciji Prijepolja, međutim taj pokušaj osujetila je policija, pa su odgovorni umesto poklona dobili prijavu od strane nadležnih državnih organa.

Inače račun Sportskog saveza u Prijepolju nalazi se u blokadi još od kraja novembra prošle godine, a dug je narastao na milion dinara. Pored obaveza prema zaposlenima na naplatu je stigao i dug od Poreske uprave.

U ovoj nekada renomiranoj sportskoj ustanovi nastavljena je praksa sa promenom zakonskih zastupnika pa je umesto Lisice od petka 9. februara ponovo u Agenciji za privredne registre kao odgovorno lice upisan je Mušović. Ostaje nejasno kada je skupština Sportskog saveza zasedala, na kojem mestu i o čemu se raspravaljalo na njoj kao i to zbog čeka nisu mediji bili obavešteni o tome.

Izvor: PP Media

Podeli


Objavljeno na sajtu rtvnp.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje

©2019 Netmark d.o.o.