Izvor: Blic arhiva vesti 26.06.2018

Vukosavljević: Radio i TV sadržaji deo kulturnog nasleđa

Blic 26.06.2018
Drugi Regionalni simpozijum o digitalizaciji filmske i televizijske arhivske građe počeo je danas u prostorijama Ministarstva kulture i informisanja, gde je prethodno potpisan Sporazum o saradnji između Ministarstva, Visoke škole elektrotehnike i… »

"I: meni u Srbiji traže pare kada hoću da kupim pivo ili burek!": Kako je jedan Grk odgovorio nezadovoljnim srpskim turistima

Blic 26.06.2018
Naši turisti često umeju da se žale na letovanje u Grčkoj, prvo im smetaju gužve na granicama, zatim su nezadovoljni ako ih iznenadi hladno vreme i kiša, a tek cene u turističkim centrima... Tim povodom jedan Grk je na društvenim mrežama podelio… »

"Luna me je odvlačila u WC": Sloba otkrio da posle Zadruge gleda snimke venčanja sa kijom

Blic 26.06.2018
Radanović se, gostujući u emisiji "Zadruga: narod pita", osvrnuo na sam početak svoje afere sa Lunom Đogani i prvi put javno rekao da je ona bila ta koja je načinila prvi korak. - Možda i jeste ona učinila prvi korak, neću da kažem da nije… »

Nemačka zove radnike: Fali im više hiljada stručnjaka, a zaprepastićete se kad vidite kolike plate nude

Blic 26.06.2018
Nemci zbog nedostatka zanatlija već sad u proseku čekaju preko deset nedelja na obavljanje neke zanatske usluge, a situacija bi u bliskoj budućnosti mogla da se pogorša, saopštilo je udruženje nemačkih zanatlija. - Narudžbi trenutno ima toliko da… »

Dileri seju smrt među tinejdžerima: Kako da prepoznate dete koje koristi drogu

Blic 26.06.2018
Činjenica koja sve više zabrinjava nije samo to što mladi u Srbije sve ranije probaju drogu, već i ta da od nje sve češće umiru, kao i to da ima sve više tinejdžera koji drogu diluju! Većina mladih drogu proba oko 16. godine, mada je sve više… »

Tvrdili su da imaju duhove u kući, niko im nije verovao, a onda je cela porodica nestala

Blic 26.06.2018
Bobi Dejl Džejmison, njegova supruga Šerilin i njihova šestogodišnja ćerka Medison živeli su u Jufoli (Oklahoma) sve do 8. oktobra 2009, kada su misteriozno nestali iz kuće. Posle nekoliko dana traganja, policija je našla njihov automobil, ali je… »

Kija otkrila da će oprostiti Slobi, a evo šta će morati da uradi ako želi drugu šansu

Blic 26.06.2018
Kija Kockar otkriva da joj je Sloba poslao poruku da se vide, ali da mu nije ništa odgovorila. Ona je dodala da će se pomiriti sa suprugom ako osvane izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu. Pobednica "Zadruge" Kristina - Kija Kockar otkrila nam je da… »

Više od 600 migranata spaseno u Gibraltarskom moreuzu

Blic 25.06.2018
Španska pomorska spasilačka služba saopštila je danas da je na moru spaseno više od 600 ljudi, od kojih polovina u Gibraltarskom moreuzu. Prvo je spaseno 377 osoba iz 18 čamaca u Gibraltarskom moreuzu, a potom još 236 u oblasti istočno od moreuza… »

Buenos Ajres u blokadi: Zbog genaralnog štrajka obustavljen prevoz, zatvorene luke, škole i banke

Blic 25.06.2018
Generalni štrajk, koji je organizovao najveći sindikat radnika Argentine, praktično je blokirao glavni grad Buenos Ajres. Gradski prevoz je skoro obustavljen, kao i vazdušni saobraćaj, zatvorene su luke, škole, banke i državne institucije… »

Deli: Regionalna ekonomska zajednica dobra prilika za Zapadni Balkan

Blic 25.06.2018
Poslanik vladajuće mađarske stranke Fides u Evropskom parlamentu Andor Deli, inače rođen u Srbiji, izjavio je da je regionalna ekonomska zajednica na Zapadnom Balkanu dobra prilika da se države regiona povežu u trgovinskom smislu i time ubrzaju… »