Izvor: Blic arhiva vesti 26.06.2018

Ubila je droga rođenog brata? Marijin brat na poternici zbog dilovanja, u stanu smrti 600 tableta ekstazija

Blic 26.06.2018
Maloletna učenica Marija Marković (17), koja je juče sahranjena na groblju Bozman u Kragujevcu, je bez sumnje preminula zbog prekomerne doze sintetičke droge koje je unela u organizam. Sumnja se da je popila više od dve tablete ekstazija, zbog čega… »

Makedonski predsednik odbio da potpiše sporazum sa Grčkom

Blic 26.06.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov zvanično je odbio je da potpiše ukaz o proglašenju Zakona o potvrđivanju konačnog sporazuma, koji su potpisali predstavnici Atine i Skoplja o novom imenu te bivše jugoslovenske republike, jer, kako je naveo, taj… »

Sramota pomorske sile: Nekada su na moru bili strah i trepet, a sada njihovi brodovi jedva zalaze u vodu

Blic 26.06.2018
Ratni brodovi britanske pomorske flote ne mogu da plove u toplim morima zbog čega godišnje 80 posto vremena ostaju u luci. Šest tipova britanskih razarača, koji su okosnica Kraljevske mornarice, prošle godine je uglavnom ostalo na vezu u… »

"Volim kiju, stvarno je volim": Sloba posle devet meseci priznao ono što su svi čekali

Blic 26.06.2018
Nakon što su mu se delimično slegli utisci posle izlaska iz "Zadruge", Sloba Radanović otvoreno je pred milionskim auditorijumom progovorio o svojim osećanjima prema supruzi Kiji Kockar. Tokom emisije "Zadruga, narod pita" u kojoj je sinoć bio gost… »

Pupovac: Već dve nedelje sam meta verbalnih napada

Blic 26.06.2018
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac kaže da je već 15 dana neprestano meta verbalnih napada na javnim mestima. Pupovac za današnje "Večernjih novosti" objašnjava da je to direktna… »

Sneg u junu! Ako ste mislili da je u Srbiji hladno, pogledajte kakvo je vreme u Sloveniji (foto, video)

Blic 26.06.2018
Niske temperature i loše vreme su iznenadili sve žitelje Balkana, ali posle slika i informacija koje nam dolaze iz Slovenije, možemo da kažemo kako se let baš grubo pougrava sa nama. Na Julijskim Alpima u mestu Kredarica, na nadmorskoj visini od… »

Pesimistična Merkel: Neće biti rešenja pitanja migranata na samitu EU

Blic 26.06.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je rešenje pitanja migranata na evropskom nivou nehe biti postignuto na predstojećem samitu lidera EU, ali da će ona nastaviti da traži bilateralne sporazume. - Neće biti rešenja za ceo paket… »

Smestili ga u "čistilište": Patrijarh Irinej na crnoj listi ukrajinskih nacionalista

Blic 26.06.2018
Kontroverzni ekstremistički sajt "Mirotvorac" iz Kijeva stavio je srpskog patrijarha Irineja na crnu listu, a ukrajnski nacionalisti koji stoje iza ovog portala, inače zabranjenog u Rusiji, dodelili su mu "titulu" - antiukrajinski propagandista. Povod… »

"EU: bi mogla da plati šest milijardi evra Africi za zaustavljanje migranata"

Blic 26.06.2018
- Evropska unija bi mogla da plati šest milijardi evra severnoafrickim državama za pružanje utočišta migrantima koji žele da dođu u Evropu - izjavio je evropski komesar za budžetska pitanja Ginter Etinger. Članice EU u sporu su oko toga kako… »

Šumski požar: Više od 3.000 ljudi evakuisano u Kaliforniji

Blic 25.06.2018
Hiljade meštana je evakuisano usled šumskih požara u ruralnim oblastima severno od San Franciska, u američkoj državi Kalifornija. Odeljenje za šumarstvo i zaštitu od požara u Kaliforniji saopštilo je danas da požari i dalje bukte i da prete… »