Izvor: Blic arhiva vesti 26.06.2018

Svet bez ljudi: Deset predstava u glavnom programu 52. Bitefa

Blic 26.06.2018
Pod sloganom “Svet bez ljudi” u Beogradu će se od 13. do 22. septembra održati 52. Bitef. Kako je najvio umetnički direktor i selektor Ivan Medenica glavni program obuhvata 10 predstava iz Slovenije, Francuske, Srbije, Nemačke, Hrvatske, Estonije… »

Kratak zastoj zbog nezgode u Karađorđevoj ulici

Blic 26.06.2018
Manja saobraćajna nezgoda dogodila se danas nešto posle 15 sati u Karađorđevoj ulici zbog čega je saobraćaj privremeno bio obustavljen. Kako je objavljeno na društvenim mrežama tramvaj na liniji broj 11 je stajao jer je tramvaj zakačio autobus… »

"Ovo je frapantno": Škola na matursko veče dovela tigra, đaci u šoku (video)

Blic 26.06.2018
Pored toga što je matura za sve tinejdžere sama po sebi nezaboravna, za učenike Srednje škole "Kristofer Kolumbo" iz Majamija, ovo je i te kako bilo nezaboravno veče. Naime, tema ovogodišnje proslave mature bila je "Dobrodošli u džunglu", a… »

A razlog će vas rastužiti: Manekenka se gola prošetala ulicom i izazvala je i bes i divljenje

Blic 26.06.2018
Baka joj je rekla da je predebela, a ona je u inat obukla providnu haljinu. Naime, jedna starija gospođa na ulici dobacila je starleti Felisiti Hejvard da je "previše debela" za krop top, a onda je ova plus sajz manekenka rešila da preuzme sudbinu u… »

Voz je stao kod Požege, smrtonosna cisterna je otkačena, a svi tragovi vode ka bandi kradljivaca goriva

Blic 26.06.2018
Istraga o slučaju “izgubljene” cisterne na stajalištu Kalenići kod Požege i dalje je u toku, ali bi uskoro misteriozni čvor ko je otkačio vagon sa 30 tona gasa sa kompozicije mogao da bude raspetljan. Prema saznanjima „Blica“, tragovi ka… »

Spomenik Mehmeda i Makarija Sokolovića stigao u Andrićgrad

Blic 26.06.2018
Spomenik Mehmed-paši i Svetom Makariju Sokoloviću, koji će na Vidovdan biti svečano otkriven, dopremljen je danas u Andrićgrad. Od 28. juna, u prijateljskom zagrljaju, Mehmed-paša i Sveti Makarije stajaće na ulazu u Andrićgrad. Spomenik je delo… »

Vladan Radovanović u Galeriji RTS

Blic 26.06.2018
Izložba dela multimedijalnog i višestranog umetnika Vladana Radovanovića "Vokovizuel SP" (specijalna poetika) biće otvorena večeras u 19 časova u Galeriji RTS, saopštili su organizatori. O delu i nadasve raznovrsnom i plodonosnom stvaralaštvu… »

Pogledajte trejler za domaći film o kom svi pričaju

Blic 26.06.2018
"Zlogonje", debitanski film Raška Miljkovića o dečaku koji je rođen sa cerebralnom paralizom, domaću premijeru imaće 27. septembra a mi vam donosimo ekskluzivan trejler. Ovo ostvarene koje je odnelo prvu nagradu na TIFF Kids festivalu u Torontu kao… »

Bizaran trend mladenaca u Kragujevcu: Slikaju se na grobnici streljanih đaka

Blic 26.06.2018
Dan kada se se ljubav kruniše brakom, jedan je od onih koji se pamte do kraja života. Dvoje se obećavaju jedno drugom, i tada bukvalno, postaju jedno biće, jedno telo, i ostaju najbolji prijatelji i partneri i u dobru i zlu. Ali, sve to ushićenje… »

Anketa: Da li biste otišli na zahvat kod neregistrovanog estetskog hirurga?

Blic 26.06.2018
Sve veći broj ljudi spreman da iz različitih razloga "pohodi" estetske hirurge bez licence. Da li biste se i vi odlučili na ovakav korak i zašto?… »