Arhiva vesti 29.12.2018

Raskinula sa milijarderom!

Mondo 29.12.2018
Nakon kratkog zabavljanja, ipak su shvatili da "nemaju iste poglede na budućnost". Pevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran, nekadašanji menadžer Fenerbahčea, definitivno su stavili tačku na svoj odnos, a sve je potvrdila i sama… »

Ovo je dokaz da je Asad pobednik rata u Siriji: Zapad Kurdima okrenuo leđa, mogu da se oslone samo na Damask!

Pravda 29.12.2018
Posle odluke Donalda Trampa o povlačenju američkih trupa iz Sirije koji je tim potezom izneverio sirijske Kurde i ostavio ih na nemilost Erdoganu, i to baš u trenutku kada Turska gomila trupe na granici i priprema ofanzivu, sirijskim Kurdima nije… »

Radno vreme prodavnica i pijaca za praznike

Beta 29.12.2018
Prodavnice većih trgovinskih lanaca u Srbiji za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radiće po izmenjenom radnom vremenu. U ponedeljak, 31. decembra prodavnice Delez Srbija (Maksi supermarket, ShopGo i Tempo) radiće do 18 časova.  U utorak… »

Unapređenje regulative, devizna kontrola i menjački poslovi

RTV 29.12.2018
BEOGRAD - Od 1. januara 2019. počinje primena Zakona o finansijskom obezbeđenju, kao i Zakona o izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, najavljeno je iz Narodne banke Srbije (NBS). Zakon o finansijskom obezbeđenju je donet u junu 2018. godine… »

Trinkijeri: Moramo na koš manje

Mondo 29.12.2018
Trener Partizana ocenio je da je njegov tim pokazao više od Olimpije u momentima kada se rešavao ishod utakmice i da se zato zasluženo vraća u Beograd sa pobedom. Prvi put ove sezone, Partizan u ABA ligi nije doživeo uzastopne poraze. Imao ih je tri… »

Otvoren novi hirurški blok u Vranju

N1 Info 29.12.2018
U Zdravstvenom centru Vranje otvoren je novi hirurški blok, a predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je novoizgrađeno odeljenje opremljeno najboljom opremom i da će građani Vranja imati isti kvalitet zdravstvene uluge kao u Nišu i u Beogradu… »

Burna godina pred nemačkom: Tri spoljnopolitičke krize u 2019., evro opet na kocki

Večernje novosti 29.12.2018
Nakon dramatičnog spasavanja dužničkih država poput Grčke, sudbina evra ponovo na kocki, kako je to dramatično nedavno formulisao predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. Godina 2019. će za Nemačku na spoljnopolitičkom planu započeti vrlo… »

Trinkijeri ‘dominirao’ u Ljubljani: Šta ćeš više od novog plejmejkera?!

Hot sport 29.12.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri poručio je iz Ljubljane da će dolaskom novom pleja Aleksa Renfroa njegov tim biti iz dana u dan sve bolji. Italijanski stručnjak uspeo je ono što trenerima Partizana nije u poslednjih šest godina – da se crno-beli… »

Irinej bački: Otimačima Kosova moramo uskratiti svoj pristanak na njihovo nedelo

N1 Info 29.12.2018
Episkop bački Irinej izjavio je da je Srpska pravoslavne crkva protiv svakog konflikta, ali smatra da "otimačima i okupacionim upravljačima Kosova i Metohije Srbija mora da uskrati svoj pristanak na njihovo nedelo". "Pogotovu je sa njihove strane drsko… »

19. Novogodišnja bajka Andjela čuvara – predstava (Ne)obična bajka

Valjevska posla 29.12.2018
U večeri koja je iza nas, tog 28. decembra 2018. godine, na sceni Centra za kulturu Valjevo, po rečima publike, na svojevsrnom spektaklu kojem su prisustvovali, prožimali su se veselje, radost, izmamljene su najlepše emocije, širio novogodišnji duh… »