Arhiva vesti 29.12.2018

Stefanović: Država garantuje bezbednost svedocima, tako će i u slučaju Radeta-Jojić

Danas 28.12.2018
Ministar policije Nebojiša Stefanović izjavio je da država Srbije garantuje bezbednost svedoka u svakom sudskom postupku i da će tako biti i u slučaju funkcionera Srpske radikalne stranke Vjerice Radete i Petra Jojića. „Svi svedoci u krivičnim… »

Kamion sa hranom stigao do srpskih enklava na Kosovu

Blic 29.12.2018
Humanitarna organizacija "28. jun" saopšštila je danas da je uspela juče, da kao prva humanitarna organizacija iz centralne Srbije, zaobiđe blokade takozvanih prišštinskih vlasti na transport hrane i dostavi pomoć stanovnišštvu u srpskim… »

Dramatičan kolaps indonezijskog vulkana

Slobodna Evropa 29.12.2018
Vulkan Anak Krakatoa u Indoneziji, koji je prošlog vikenda izazvao cunami od kojeg je poginulo više od 400 ljudi, izgubio je nakon erupcije više od dvije trećine od svoje visine. Dio kratera Anak Krakatoe urušio se nakon erupcije i skliznuo je u… »

Ivan Ivanović: Laku noć Prva, dobro jutro Kopernikus

N1 Info 29.12.2018
Voditelj Ivan Ivanović izjavio je da se pokazalo istinitim ono što je predvideo da će se dogoditi kada novi vlasnik dođe na TV Prva, da je pao mrak na nacionalne frekvencije i da odluka te televizije da ne emituje njegovu poslednju emisiju predstavlja… »

Da li se sećate najpoznatije srpske prevarantkinje?! Predstavljala se kao žena tužioca, pričala da joj je brat direktor…

Kurir 29.12.2018
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na šest godina zatvora Radmilu Ikić, jer je lažno se predstavljajući kao bivša žena tužioca Miljka Radisavljevića i sestra navodnog šefa BIA Aleksandra Tomića, dovela u zabludu jednu Beograđanku… »

Doček izbacuje vozila iz centra

Večernje novosti 29.12.2018
Izmene linija javnog gradskog prevoza počinju sutra, kao i u ponedeljak, 31. decembra, od 19.00 do 3.00. Trolejbusi 40 i 41 ne saobraćaju, umesto njih autobusi od Banjice do Admirala Geprata. "GRADSKI doček Nove 2019. godine" na platou ispred Doma… »

Maloletnici osumnjičeni za 18 pljački kuća i vikendica

Novi magazin 29.12.2018
Niška policija podneće krivične prijave protiv šesnаestogodišnjаkа iz okoline Aleksincа i sedаmnаestogodišnjаkа iz Aleksincа zbog osnovane sumnje da su u proteklih godinu dana na području tog mesta počinili 18 pljački, uglavnom kuća… »

FOTO: Otrov furadan rasut u ulici na Detelinari

Radio 021 29.12.2018
Furadan ili karbofuran, toksični pesticid koji je u Srbiji zabranjen od 2014. godine, rasut je u delu Ulice Milenka Grčića kod broja 6, na Detelinari. Ovu informaciju je, uz fotografije na kojima se vidi ružičasti otrov, kao i uginuli golubovi… »

Hapšenja zbog planiranja terorističkog napada u Holandiji

RTS 29.12.2018
Pet osoba uhapšeno je zbog pripreme terorističkog napada u Holandiji, saopštila je holandska policija. Policija je izvršila pretres nekoliko lokacija u Roterdamu i uhapsila četiri osobe. "Istraga se nastavlja da bi se utvrdio obim moguće pretnje"… »

Trener Sampdorije: Što se nas tiče, sa Juventusom smo igrali 2:2

B92 29.12.2018
Trener Sampdorije Marko Đampaolo ne može da se pomiri sa porazom od Juventusa 2:1 u 19. kolu Serije A. Strateg Sampe smatra da je njegovom timu poništen čist gol u završnici meča, kada je Rikardo Saponara zatresao mrežu, a sudija Paolo Valeri ga… »