Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Posle crteža ove devojčice više ni naučnici ne sumnjaju: Sada smo sigurni, svest živi i posle smrti!

Alo 13.02.2019
Holandski kardiolog Pim van Lomel predstavio je pre više od dve godine u Minhenu nove medicinske činjenice o iskustvu bliske smrti. - Iskustvo bliske smrti je izuzetno stanje svesti - rekao je posetiocima pred dupke punom salom Filozofskog fakulteta u… »

Konačno se oglasila produkcija nakon brutalne tuče! Evo šta će se desiti sa Ivanom i Bakijem, rizično!

Alo 13.02.2019
Odluka je doneta... Situacija koja je naterala naciju da se zapita da li je rijaliti zaista onakav kakav jeste konačno dobija jasnu sliku! Nakon tuče koja se dogodila između Bakija i Ivana, nastalo je potpuno ludilo -. : - Ivan Marinković nije zadobio… »

Oni su profesionalni šetači i usrećiće vašeg psa

B92 13.02.2019
Ako imate psa ili bilo kog kućnog ljubimca, to dobro zna svako ko ga ima, zahteva vreme, trud i zalaganje. Mnogi nemaju vremena da šetaju svoje pse, pa se tako i stvorila potreba za profesionalnim šetačima pasa. A za to postoji i konkretan kurs. "Ovaj… »

An Mari Ćurčić premijerki: Preduzmite korake za dobrobit građana

B92 13.02.2019
Novinarka An Mari Alves Ćurčić, majka voditeljke Marije Čurčić (25) koja je 11. novembra prošle godine izvršila samoubistvo, postavila je pitanja premijerki Ani Brnabić kako bi ukazala na važnost usvajanja Nacionalne strategije za zaštitu… »

Razgovor sa ljubimcem znak inteligencije

Novi magazin 13.02.2019
Svaki put kada vas slučajni prolaznik "uhvati" da pričate sa svojim kućnim ljubimcem, verovatno pomislite da se pita da li je sa vama sve u redu. Svaki put kada vas slučajni prolaznik "uhvati" da pričate sa svojim kućnim ljubimcem, verovatno… »

Skandalčina! Aleksandra i David uzeli 20.000 € od fanova? Dali im hiljade evra da sagrade kuću, srede živote, a oni…

Press 13.02.2019
Nedavno je odjeknula vest o tome da su Aleksandra Subotić i njena nesuđena svekrva Biljana Dragojević navodno uzele 20.000 evra od zagriženih fanova. Naime, David Dragojević se ove subote čuo sa ocem Predragom Opačićem Mungosom, koji mu je tom… »

"Ja se zovem ivana, a tata me zove zlato" Sećate se male devojčice koja je pevala sa Čolom? Zbog straha danas živi daleko…

Press 13.02.2019
vPreživela teske izbegličke dane. Mnogi se sećaju riđokose, pegave devojčice Ivane Legin koja je sa Zdravkom Čolićem otpevala veliki hit "Čaje Šukarije". Ivana živi i radi u Australiji. Ima 33 godine i bavi se režijom, produkcijom i… »

Još jedna diskvalifikacija?! Tuča - šutiranje iz sve snage! Baca se, haos u kući, obezbeđenje zakasnilo

Press 13.02.2019
U toku gledanja serije, Karađorđe Subotić isprovocirao je Jelenu Krunić, što ju je navelo da fizički nasrne na njega. - Na koga ti bre, u usta te je*em - urlala je Jelena dok ga je šutirala iz sve snage u stomak. - Razbiću ti glavu! Znaš šta ću… »

2 Institucije nisu uspele da ga prevaspitaju, ja sam treća! Jelena Ilić van sebe posle jezivog sukoba Marinkovića i Bakija…

Kurir 13.02.2019
Sukob Bakija B3 i Ivana Marinkovića podigao je celu vilu "Parova" na noge. U poseti rijaliti kući, voditeljku posebno je zanimalo kako je moguće da je ivan zadobio prelom rebra kada se na snimku vidi da ga je Baki udario u glavu. Da je nastradao kako… »

Glumci u bojkotu zbog estradnjaka, ne žele da ih gledaju u pozorištu!

Alo 13.02.2019
Iako je prvobitno najavljeno da će se tradicionalna manifestacija „Beogradski pobednik“ 21. februara održati u Beogradskom dramskom pozorištu, to se ipak neće desiti. Naime, nakon što su glumci BDP-a potpisali peticiju protiv „Beogradskog… »