Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Aplaudirao mi je Kristijan Bejl!

Alo 13.02.2019
Mladom srpskom glumcu Milanu Mariću uručena je nagrada „Zvezde u usponu“ na prestižnom filmskom festivalu u Berlinu, što je izazvalo ovacije slavnog holivudskog glumca Kristijana Bejla, koji je sedeo u publici. Ova nagrada dodeljuje se svake… »

Zaleđeno kraljevstvo 2 – Prvi trailer

Domino magazin 13.02.2019
Zaleđeno kraljevstvo 2 stiže ove godine, tačnije 22. novembra. A sada je objavljen i prvi trailer za novi Frozen 2. Ana Elsa, Olaf i Kristof se vraćaju pet godina kasnije i naravno sve je u prepoznatljivom Dizni stilu. Let It Go… Let It Go…. mada… »

Afrički crni leopard snimljen prvi put posle 110 godina

RTS 13.02.2019
Vil Burar-Lukas postigao je nešto što nijedan fotograf nije u proteklih 110 godina. Snimio je afričkog crnog leoparda u divljini Kenije. Višemesečno strpljenje, pažljivo postavljanje kamera i velika istrajnost isplatili su se kada je Vil 11… »

Festival ljubavi u Novom Sadu

RTV 13.02.2019
NOVI SAD - Proteklih dana Novosađani i njihovi gosti imali su priliku da uživaju u nastupima akustičnih bendova i di džejeva, a do 24. februara učestvovaće i umetnici koji izvode klasičnu muziku, dečiji vokalni sastavi, a biće organizovane i… »

Zakerbergu pas pomogao da sklopi posao

B92 13.02.2019
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg može da zahvali svom psu, mađarskom puliju pod imenom Zver, što je postao vlasnik Vots apa, prenosi CNN. U trenutku kada je dogovor o prodaji aplikacije zapao u krizu i u sobi u kojoj su se vodili pregovori zavladala… »

Ribe nesreće: Stradalo više od 20.000 ljudi čim su se pojavile, a sad su opet tu! (video)

Večernje novosti 13.02.2019
Japanci strahuju od nove prirodne katastrofe nakon što su uhvaćene ribe veslačice, za koje se veruje da su preteča zemljotresa i cunamija. Japanci strahuju od nove prirodne katastrofe nakon što su uhvaćene ribe veslačice, za koje se veruje da su… »

Lara je jedini terapeutski pas u Srbiji VIDEO

B92 13.02.2019
Lara je jedini terapeutski pas u Srbiji. Ona je u Novom Sadu nedavno završila svoju prvu radionicu sa decom i to u vrtićima. Lara je labrador, star pet godina, i ona je sa fizioterapeutom Svetozarom Stevinom u protekloj godini bila omiljeni gost… »

Zadruga 2: Zerina je na ivici živaca! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim! (VIDEO)

Svet plus 13.02.2019
Zadrugarka Zerina Hećo ponovo je napravila dramu u rijalitiju "Zadruga 2", a sve zbog nepoštovanja pravila. Zerina je na ivici živaca! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim! Zerina je nažalost ponovo prekršila pravilo, jer u ,,Nedelji ljubavi" nije… »

Kako otkriti da li vas neko posmatra preko kamere na računaru?

Dnevnik 13.02.2019
Sudeći po stručnjacima, iznenađujuće je lako preuzeti nečiju kameru, posebno ako je u pitanju već ranjiv model zbog određenog sigurnosnog propusta, piše Avaz. Kako možete otkriti da li vas neko posmatra? Iako je lako hakovati kameru, znatno je… »

Problemi s depresijom posle venčanja: Džastin Biber tražio lekarsku pomoć

Vesti online 13.02.2019
Džastin Biber nedavno je uplovio u bračne vode sa mladom manekenkom Hajli Boldvin, a iako u njihovoj vezi sve izgleda idealno, mladi pevač se nedavno požalio prijateljima da već nekoliko meseci pati od depresije. Muzička zvezda je zbog toga… »