Izvor: Nova arhiva vesti 13.01.2021

U prihvatilištima 75 odraslih i 23 deteta

Nova 13.01.2021
Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević izjavila je da u Prihvatilištu za odrasle trenutno ima 75 korisnika, a u Prihvatilištu za decu Beograda 23 deteta, saopštila je Gradska uprava. Stanisavljević je za televiziju Prva rekla da u… »

Menja se područje oko ulaza u budući tunel u centru Beograda

Nova 13.01.2021
Gradnja tunela koji će povezati Savsku i Dunavsku padinu, najavljena svojevremeno za ovu godinu, donosi i promene na području oko trase budućeg tunela, piše eKapija. Izvor: eKapija Grad Beograd stavio je na rani javni uvid Elaborat plana detaljne… »

Voždovac predstavio pojačanja, stigao je Rašid iz Čačka

Nova 13.01.2021
Na poziciji levog beka, Voždovcu se pridružio Nikola Dukić, dok je zadnju liniju pojačao štoper Obuobi Rašid, koji takođe može da nastupa i na poziciji levog beka. “Kadrovske promene bile su neophodne kako bi se vizija Voždovca u drugom delu… »

Ivan Ivanović postaje otac po drugi put

Nova 13.01.2021
Kako Nova.rs saznaje, izabranica Ivana Ivanovića trenutno je u drugom stanju, pa će tako voditelj uskoro postati otac po drugi put. Voditelj Ivan Ivanović (45) i njegova dugogodišnja izabranica Anja Petrović (33) čekaju prvo zajedničko dete. Ivan i… »

Teodorović: Režim ima strah od Grigorija i zato ga napada

Nova 13.01.2021
"Poslednjih desetak dana imamo napade tabloida na vladiku Grigorija i predsednika SANU Vladimirja Kostića i užasavajuća je stvar što ne možemo da čujemo mišljenje koje nije propisano od strane vladara", smatra akademik Dušan Teodorović. Kako je… »

Austrija savetuje građane kako da zaobiđu korona mere

Nova 13.01.2021
Ambasada Austrije u Londonu savetovala je svojim građanima u Velikoj Britaniji kako da zaobiđu u Austriji uvedene mere za sprečavanje unošenja novog britanskog soja virusa. Austrijska vlada uvela je, odmah nakon vesti o novom soju, zabranu sletanja… »

Istraživanje: Za Vučića 35,7%, protiv njega 32,9%

Nova 13.01.2021
Na sledećim izborima za Aleksandra Vučića, bez obzira ko je sa druge strane, glasaće 35,7 odsto građana, protiv njega je 32,9 odsto birača, dok 31,4 odsto glasača ne zna kako će se opredeliti ili neće izaći na izbore, pokazalo je istraživanje… »

“Ja sam momče sa Kosova” odjekivalo na Zvezdinim pripremama

Nova 13.01.2021
Fudbaleri Crvene zvezde počeli su zimske pripreme, a to podrazumeva "inicijaciju" za novajlije. Uobičajeno je da novi fudbaleri imaju zadatak da se predstave saigračima pesmom koju izaberu da otpevaju, a mladi Nikola Stanković dobio je svojih pet… »

Fon Kramon: Nije jasno ko će učestvovati u dijalogu

Nova 13.01.2021
Grupa Zelenih u celosti i ja lično ćemo veoma pažljivo pratiti međustranački dijalog, ali i ne pre nego razgovori počnu, sve strane treba da znaju šta je rok, šta treba da bude postignuto i kako će se nadgledati primena tih odluka, rekla je za… »

Kevin Strotman u Đenoi do kraja sezone

Nova 13.01.2021
Holandski reprezentativac Kevin Strotman igraće u Đenoi do kraja sezone, prenose italijanski mediji. Fudbaler Olimpika iz Marseja stigao je na lekarske preglede u Italiju, a na aerodromu su ga dočekali i navijači popularnih “grifona”. Strotman će… »