Izvor: Nova arhiva vesti 13.01.2021

Jelena Đoković spustila Baku Praseta na finjaka

Nova 13.01.2021
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase otkrio je na svom Jutjub kanalu da je pre nekoliko godina poželeo da se fotografiše sa teniserom Novakom Đokovićem, međutim, njegova supruga Jelena Đoković mu je na kulturan način dala do znanja da… »

Vučić ne reaguje na presudu, Mališić: Sudija će platiti cenu

Nova 13.01.2021
Dan nakon prvostepene presude po kojoj je predsednik Srbije proglašen krivim zbog povrede ugleda i časti Boška Obradovića sa Andrićevog venca nema reakcije. Ovo je inače, koliko je poznato, prva takva presuda protiv Aleksandra Vučića. Da li to… »

DS: Lekari umiru i zbog vrlo loše organizacije rada

Nova 13.01.2021
Resorni odbor za zdravstvo Demokratske stranke (DS) ocenio je danas da je organizacija rada zdravestvenih radnika vrlo loša, posebno kad je reč o čuvanju zdravlja i života lekara i celokupnig zdravstvenog osoblja. Prema podacima Sindikata lekara i… »

Šta se menja za klijente Komercijalne banke posle prodaje

Nova 13.01.2021
Komercijalna banka i NLB banka Beograd, iako sada imaju istog vlasnika - slovenačku NLB grupu, nastavljaju da rade kao zasebne banke sve do pravnog spajanja. Iz NLB grupe poručuju da, kratkoročno gledano, neće biti nikavih promena u redovnom… »

Milica Todorović čestitala Bikoviću rođendan

Nova 13.01.2021
Poznati glumac Miloš Biković danas je napunio 33 godine, a mnoge kolege iz sveta poznatih čestitale su mu rođendan. Biković je dočekao svoj 33. rođendan u Srbiji, a fotku torte i svećica objavio je na Instagramu. Ispod svoje rođendanske… »

Čeda u sve gorem stanju: Lekari nešto slično nisu videli

Nova 13.01.2021
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović nalazi se u bolnici gde zbog jakih bolova prima trodon, čak i morfijum, javljaju beogradski mediji. Iako je Jovanović, kako je njegova supruga Jelena Jovanović izjavila, od polovine… »

Nova frka u NBA, pomeren meč Bogdanove Atlante

Nova 13.01.2021
Novi problemi u NBA ligi, utakmica Altanta Hoksa i Finiks Sansa koja je bila zakazana za sredu na četvrtak po srednjeevropskom vremenu - odložena je do daljeg. Povod za otkazivanje je to što igrači Finiksa prolaze kroz procenu rizika zbog kontakata sa… »

Toplo oko srca

Nova 13.01.2021
Beograd 13.01.2021. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas toplane Novi Beograd kako bi sa rukovodstvom razgovarao o tome kakvo je stanje na teritoriji grada kada je u pitanju grejanje.… »

Vojska okrenula leđa Trampu: Generali osudili upad u Kongres

Nova 13.01.2021
General Mark Mili i celokupni Združeni štab SAD, koji čine načelnici generalštabova svih vojnih grana, izdali su saopštenje u kojem osuđuju napad na Kapitol hil i podsećaju pripadnike vojske na njihovu obavezu da podrže i brane Ustav i odbace… »

Bomba pronađena na gradilištu na Dedinju

Nova 13.01.2021
Radnici sa jednog gradilišta prilikom iskopavanja terena u Užičkoj ulici u Beogradu pronašli su danas bombu. Prve informacije ukazuju da je reč o staroj avionskoj bombi iz Drugog svetskog rata. Kontradiverzioni specijalci na terenu.… »