"Bio je na slobodi dok je moj brat trunuo ispod zemlje": Porodica ubijenog Radosavljevića (49) već četiri godine čeka pravdu: "Istina je na našoj strani"

Blic pre 9 dana
"Bio je na slobodi dok je moj brat trunuo ispod zemlje": Porodica ubijenog Radosavljevića (49) već četiri godine čeka…

"Sa zebnjom iščekujemo šta će sudija da odlučiti. Istina je na našoj strani!", reči su porodice Aleksandra Radosavljevića (49) zvanog Beli koji je ubijen 28. avgusta 2020. godine ispred svoje kafane "Zlatna potkovica" u Smederevu. Njegovi najbliži već skoro četiri godine čekaju pravdu da Radosavljevićev ubica bude osuđen, a donošenje presude za osumnjičenog Nenada Dragovića zakazano je za 11. jun.

Zločin se dogodio u leto 2020. godine kada su se Nenad Dragović i Aleksandar Radosavljević sukobili u kafani koju je ubijeni držao. Radosavljević je optuženog i njegove prijatelje izbacio iz kafane, a sukob se nastavio ispred lokala. Radosavljević je lopatom razlupao šoferšajbnu Nenadovog "mercedesa" nakon čega je, kako se sumnja, Dragovićev radnik izleteo iz automobila, oduzeo mu lopatu pa je njime pretukao. Radosavljević je pao na haubu "mercedesa", a navodno je

Smederevo »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »